InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

David Slepička v souvislosti se svým odvoláním z rady města v Týně tvrdí, že je to vyřizování účtů

TÝN NAD VLTAVOU - David Slepička, kterého zastupitelé ve čtvrtek odvolali z rady města a představenstva Vltavotýnské teplárenské společnosti, dnes redakci zaslal reakci. Podle jeho vyjádření existuje několik nezávislých posudků na kontrolu, která zjistila pochybení v Městském centru kultury a vzdělávání. To David Slepička donedávna řídil.

 

"Posudky ukazují, že na většině zjištěných závad nemám žádný podíl," sdělil David Slepička. Dodal, že odvolání má soukromý podtext jak ze strany pirátského zastupitele Jana Nováka, tak ze strany radního Karla Moravce z Trikolory. "Jde o to, že jsem nesouhlasil s další uvolněnou pozicí pro Nováka a nepodpořil jsem Moravce na hlavního strážníka městské policie," uvedl odvolaný radní. 

Víc o aktuálním dění v Týně je v přiloženém článku. 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Kam dál?

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace