- Reklama -

House of the Dragon: Ještě je třeba udělat hodně práce, řekl o seriálu R.R Martin

Už viděl hrubý sestřih všech deseti připravovaných epizod seriálu House of the Dragon. Co si o nich autor R. R. Martin myslí?

- Reklama -

George R. R. Martin se na svém osobním blogu podělil o „vzrušující zprávu“. Natáčení prequelu Hry o trůny nazvané House of the Dragon totiž konečně skončilo. A přestože je ještě brzy na definitivní názory, tvůrce seriálu Hra o trůny je přesvědčený, že diváci budou ze seriálu nadšení.

„Vzrušující zpráva z Londýna – dozvěděl jsem se, že natáčení první sezóny skončilo,“ napsal ve čtvrtek na svém blogu georgerrmartin.com. „Ano, všech deset epizod. Viděl jsem hrubé sestřihy několika z nich a moc se mi líbí….scénář, režie, herecké výkony, všechno vypadá úžasně.“

Datum premiéry House of the Dragon stále není známé

Martin upozornil, že seriál – který se odehrává 200 let před událostmi Hry o trůny a v němž hrají Paddy Considine a Emma D’Arcy předky nám známých Targaryanů – stále potřebuje doplnit do scén speciální efekty a další postprodukční práce. Také ještě není stanoveno datum premiéry.

„Kdy budou draci tančit? Kéž bych vám to mohl říct,“ píše Martin. „Jak už jsem řekl, zbývá udělat spoustu práce a COVID ztěžuje plánování. Letos na jaře? To je nepravděpodobné. Možná v létě? Mohlo by být. Na podzim? Kdo ví?“

- Reklama -

Seriál House of the Dragon vychází z Martinovy knihy „Oheň a krev“. Jak píše nypost.com, odehrává se přibližně 200 let před událostmi seriálu „Hra o trůny“ a soustředí se na členy rodu Targaryenů – předky Daenerys a Jona Sněha. Takže se můžeme těšit na hodně herců se stříbrnými parukami a nějaké ty incestní vztahy.

Co bude s dalšími spin-offy ke Hře o trůny?

Pracuje se přitom i na dalších projektech spojených se Hrou o trůny. Šéf obsahu HBO Casey Bloys již dříve prozradil, že se připravují tři seriály: 9 Voyages alias Mořský had, Bleší dno a 10 000 lodí.

Poznamenal však, že nemůže říct příliš mnoho, protože vše je v rané fázi, a dodal: „Některé vypadají opravdu dobře. U některých ještě uvidíme. Asi neuděláme všechno. Nemám žádný mandát, že musím natočit určité množství spin offů, prequelů nebo něčeho podobného.“

„Není to tak, že nutně potřebujeme tři spin-offy Hry o trůny,'“ přiznal v rozhovoru pro digitalspy.com. „Abych uvedl na pravou míru, máme jeden seriál ke Hře o trůny, který má zelenou, a to je Dům draka. A z toho jsme opravdu nadšení. Ve vývoji jsou i další. Dáme zelenou něčemu, když budeme mít pocit, že je něco vzrušující a dobře udělané a vypráví to příběh, na kterém nám záleží. Je to jako s každým jiným vývojem,“ dodal Bloys. „Takže není žádná záruka, že něco z těch věcí odvysíláme. Nesnažíme se naplnit program novým prequelem každý rok. Je to prostě založené na tom, jaké příběhy nás baví vyprávět.“

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Amber Heardová u soudu tvrdila, že za její konec v Aquamanovi může Jason Momoa

Po neúspěšném soudním sporu proti Johnnymu Deppovi se Amber Heardová rozhodla jít k soudu kvůli kolegům Jasonovi Momoovi a režisérovi Jamesi Wanovi kvůli jejich chování na place při natáčení pokračování Aquamana.

Poskrvněná pověst Vince Vaugna: Při kolegově sporu se postavil na stranu rasismu

Na počátku 21. století patřil Vince Vaughn mezi nejobsazovanější hollywoodské herce, pak ale jeho kariéru nabrala nečekaný směr a rolí mu ubývalo. Jedním z důvodů, proč to tak je, může být i spor jeho černošského kolegy kvůli filmu Trable v ráji, při kterém se Vaughn nezachoval zrovna nejlépe.

Kevin Costner si filmem Vodní svět málem úplně zničil kariéru

Kevin Costner patří už léta mezi uznávané herce, ale v devadesátých letech se neúspěšným filmem téměř připravil o slušně rozjetou kariéru.

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -