21. 2. 2022

Novinka pod lupou: Bel-Air (Peacock)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Bel-Air
Žánr drama
Stanice Peacock
Premiéra 13. 2. 2022
Vysílání neděle
Délka pilotu 59 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Dramatická verze populárního sitcomu Fresh Prince of Bel-Air. Příběh se odehrává v současnosti v Americe a sleduje Willovu komplikovanou cestu z ulic západní Filadelfie až za bránu sídel v Bel-Air. Drama nabídne hlubší pohled na emoce či předsudky, které nebylo možné prozkoumat v půlhodinovém sitcomovém formátu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Původní sitcom jsem víceméně asi nikdy neviděla, pokud nepočítám sem tam nějakou vteřinku při přepínání televize. Každopádně nemůžu moc srovnávat, jestli příběh je stejný nebo podobný, nebo se novinka vydává svou vlastní cestou.

Každopádně dramatická verze Bel-Air je opravdu velmi dramatická. Hlavní hrdina je rozmazlený povýšený spratek, který si hraje na největšího drsňáka. Je hrozně nepřizpůsobivý a nevděčný. Místo, aby děkoval rodině, že se ho ujala a dala mu šanci na lepší život, nad nimi ještě ohrnuje nos. Jaké bylo mé překvapení, když jsem zjistila, že jeho mladý bratranec je ještě hroší než on. Typický zbohatlický rozmazlenec, který se svým stylem chování, žárlivostí a množstvím drog, které mu projdou nosem, mohl z fleku zařadit k obsazení Gossip Girl.

Postavy opravdu nic moc, na ty jejich uměle vyvolávané zbytečné hádky jsem už asi stará. Ale líbí se mi prostředí, to je na celém seriálu zaručeně nejlepší.

  • luxusní prostředí
  • lokalita
  • hlavní hrdina
  • jeho bratranec
  • zbytečné víření vod
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Jako fanynka originálu tomu šanci dám :).
před 2 roky
Další články k tématu