Janusz Hummel, kterého čeká už za pár dnů představení v divadle, jako by se ocitl v těch nejhorších a nejděsivějších snech. Jeho let z Mauricia s rakouskou společností byl zrušen a herec vůbec netuší, co se bude dít. „Měli jsme odletět včera ráno, ale lety byly zrušeny... Od té doby s námi nikdo nekomunikuje,“ napsal zoufalý herec, který vůbec netuší, na koho by se měl obrátit. 

Divadelník, který se snaží prorazit i díky televizním obrazovkám ať už v populárním seriálu Slunečná, nebo v dramatické trilogii Herec, je v naprosto zoufalé situaci.  „Nejsme schopni se s nikým domluvit a ani na letišti na Mauriciu nikdo nic neví,“ popisuje svou těžkou situaci Hummel, kterého si na ostrově přehazují jako horký brambor. „Odkazují nás jeden na druhého,“ pokračuje a vůbec netuší, kdy se z luxusní destinace dostane zpět do Prahy. 

Obavy má herec především o svoji práci. „Mám příští týden v divadle premiéru. Jsme dost zoufalí. Přátelé z Prahy volali do Austrian Airlines a ani tam se nic nedozvěděli,“ dodal Hummel, který se opravdu ocitl v nezáviděníhodné situaci.

VIDEO: Slunečná je ve finále: Burešová a Lambora si konečně řekli ANO!!

Video
Video se připravuje ...

Slunečná je ve finále: Burešová a Lambora si konečně řekli ANO! FTV Prima

Fotogalerie
29 fotografií