Eva Burešová a Marek Lambora: SLUNEČNÁ JIM VYDĚLALA MILIONY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Eva Burešová a Marek Lambora: SLUNEČNÁ JIM VYDĚLALA MILIONY!

Marek Lambora a Eva Burešová se svými seriálovými trojčátky.
Marek Lambora a Eva Burešová se svými seriálovými trojčátky. (Foto FTV Prima)

Než nastoupili do seriálu Slunečná, znal je jen zlomek diváků. Hlavní role ale rychle vynesly Evu Burešovou (28) a Marka Lamboru (26) na výsluní. Přihrály jim nejen přízeň diváků, ale hlavně další role a Evě i účinkování v reklamě.

Jen za sladkobolný seriál ze statku, jehož úplně poslední díl můžete vidět dnes večer na Primě, si Eva coby matka samoživitelka podle informací deníku Aha! mohla přijít za dva roky až na 4 600 000 korun. V měsíci mívala 12 natáčecích dnů, každý oceněný 16 tisíci. Marek za ní nebyl moc pozadu. Denní honorář měl jen o tisícovku nižší, a vydělal tak kolem 3 960 000 korun.

Slunečná je ve finále: Burešová a Lambora si konečně řekli ANO!

Video se připravuje ...

Z role do role

„Ty peníze jsou pěkné, ale to nejpodstatnější je, že Slunečná například Evě přihrála další roli pro změnu v seriálu ZOO a taky smlouvu na reklamu v kosmetice,“ řekl deníku Aha! expert na showbyznys. „Nejdůležitější je, že na ně televize Prima v jejich rolích upozornila, nyní už se pohrnou další zajímavé nabídky,“ dodal předvídavě. O podobných honorářích si herci v divadlech mohou jen nechat zdát.

Zlatý důl

Slunečná byla zlatým dolem i pro představitele vedlejších rolí. „Honoráře herců v žádném případě nekomentujeme, jsou součástí smluvního tajemství,“ reagoval na dotaz Aha! mluvčí televize Prima Josef Ducký. Výši honorářů nechtěla komentovat ani producentka Simona Brdičková.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

Začínala jako zpěvačka

Burešová začínala v muzikálech. V Jesus Christ Superstar byla ještě v company, tedy ve sboru, pak už získala roli Ofélie v muzikálovém Hamletovi. V roce 2011 se rozhodla zkusit štěstí v Talentu, kde se dostala až do finále. O sedm let později obsadila 2. místo ve Tváři. Jako herečka se objevila v seriálech Gympl a Modrý kód. Když hledala produkce seriálu Slunečná představitelku mladé farmářky, která osiří a má vůbec těžký osud, bylo rozhodnuto.



Přečtěte si
Uživatel_5457057
23. 2. 2022 • 11:10

Jo a aby si to opravdu trošku pochopila, tak je to tak, že p.Kašpárek s Burešovou nechodí a tak by to nebyl ten vtipný moment, který chtěli v seriálu udělat!! Kapišto??? No, asi moc ne, a určitě jsou v produkci a režisér taky u tebe hloupí , tak si holt trhni

Uživatel_5457057
23. 2. 2022 • 11:04

Milá zlatá, ale pomýlená osobo, dej už pokoj a trochu přemýšlej! Představ si že ano, schválně řekli, že tam bude Polreich, aby to překvapení bylo větší. Ona totiž produkce i pan režisér už dávno měli určeno, že tam bude Forejt A víš proč ty tupanko? Protože chtěli divákům ještě naposled udělat radost. Moc se jim hodilo, že Burešová a Forejt se mají rádi a už dlouho spolu žijí. No a protože normální divák, co ví, co je láska (ty ne) jim fandí tak to byl pro diváky takový milý a zároveň vtipný moment!!! A bože už dost, tvoje hloupost už je do nebe volající a tvoje zloba ještě dál a tak cokoliv napíšeš dál, tak se ještě více ztrapňuješ

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.