Jen za sladkobolný seriál ze statku, jehož úplně poslední díl jste mohli vidět v úterý večer na Primě, si Eva coby matka samoživitelka podle informací deníku Aha! mohla přijít za dva roky až na 4 600 000 korun.

V měsíci mívala 12 natáčecích dnů, každý oceněný 16 tisíci. Marek Lambora za ní nebyl moc pozadu. Denní honorář měl jen o tisícovku nižší, a vydělal tak kolem 3 960 000 korun.

„Ty peníze jsou pěkné, ale to nejpodstatnější je, že Slunečná například Evě přihrála další roli pro změnu v seriálu ZOO a taky smlouvu na reklamu v kosmetice,“ řekl deníku Aha! expert na showbyznys.

„Nejdůležitější je, že na ně televize Prima v jejich rolích upozornila, nyní už se pohrnou další zajímavé nabídky,“ dodal předvídavě. O podobných honorářích si herci v divadlech mohou jen nechat zdát.

Slunečná byla zlatým dolem i pro představitele vedlejších rolí. „Honoráře herců v žádném případě nekomentujeme, jsou součástí smluvního tajemství,“ reagoval na dotaz Aha! mluvčí televize Prima Josef Ducký. Výši honorářů nechtěla komentovat ani producentka Simona Brdičková.

Burešová přitom začínala v muzikálech. V Jesus Christ Superstar byla ještě v company, tedy ve sboru, pak už získala roli Ofélie v muzikálovém Hamletovi. V roce 2011 se rozhodla zkusit štěstí v Talentu, kde se dostala až do finále. O sedm let později obsadila 2. místo ve Tváři. Jako herečka se objevila v seriálech Gympl a Modrý kód. Když hledala produkce seriálu Slunečná představitelku mladé farmářky, která osiří a má vůbec těžký osud, bylo rozhodnuto.

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí! 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
77 fotografií