Mejdan v Kalifornii: Princ Harry, Meghan a sestřenice Eugenie to pěkně rozjeli. Co na to královna?

Princ Harry (37) není většinou fanouškem rodinných setkání. Se svou sestřenicí Eugenií (31) si ale rozumí a vždy jí rád vidí. Tentokrát se sešli ve slunné Kalifornii a dali si společně večeři! Nechyběla u toho Meghan Markle (40) ani manžel Eugenie, Jack Brooksbank (35).

Když si Oprah pozvala Harryho na výslech, stěžoval si, že mu otec Charles (73) nevezme telefon. Meghan zas plakala, že vztah se švagrovou Kate (40) je rozporuplný. Zdá se, že pár tedy konečně našel příjemnou rodinnou společnost.

Web TMZ načapal Harryho a Meghan, jak večeří s Harryho sestřenicí Eugenií a jejím mužem. Čtveřice se smála na celé kolo a užívala příjemné chvíle, zřejmě padl i nějaký ten vtípek na královskou rodinu. Podle fotek to zkrátka vypadá, že se jejich vztahy nezměnily ani po tom, co se Harry a Meghan vzdali dobrovolně funkcí v Buckinghamském paláci a odstěhovali se do USA.

A tam se také oba páry setkali a ukázali světu, že i s královskou krví v žilách to umí pořádně rozjet. Jsme zvědaví, co na řekne královna Alžběta II. Ta má však aktuálně jiné starosti. Dle CNN úřaduje pouze virtuálně kvůli nákaze covidem.

Zdroj: TMZ, CNN, Instagram