Hlavní obsah

Tragédie. Během zápasu švýcarské hokejové ligy zemřel fanoušek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V některých chvílích musí jít hokej stranou. Během zápasu nejvyšší švýcarské hokejové ligy mezi Fribourgem a Lausanne zemřel na tribuně jeden z diváků. Utkání bylo před koncem první třetiny přerušeno a hráči byli předčasně posláni do kabin. Nakonec se zápas dohrál a Fribourg si došel pro pohodlné vítězství 6:3. Za poražené si dvě asistence připsal český útočník Jiří Sekáč.

Foto: @lenouvelliste, Twitter

Momentka z utkání Fribourgu s Lausanne.

Článek

Protikoronavirová opatření ve Švýcarsku se rozvolňují a diváci tak díky tomu mohou sportovní akce navštěvovat bez omezení. BFC Arena mohla být tedy naplněna na maximum a fanoušci svůj tým bouřlivě podporovali. Přišla ovšem chvíle, kdy hala ztichla.

Během první třetiny totiž na tribuně zkolaboval jeden z diváků. Utkání bylo přerušeno a hráči byli posláni do šaten. Ani přes okamžitý zásah záchranářů se fanouška bohužel nepodařilo oživit. Bližší informace nebyly kvůli probíhajícímu vyšetřování zveřejněny.

Zápas se dohrál, Fribourg se vítězstvím 6:3 vyhoupl do čela ligy. Za Lausanne si dvě asistence připsal český útočník Jiří Sekáč.

Reklama

Související témata: