InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy obrazů Josefa Synka se křtem monografie

    neděle 19.5 16:00 - Muzeum, Blatná

  • Vlastivědný výlet na Pravětínská lada

    neděle 19.5 7:40 - Volyně – sraz na náměstí Svobody

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drahonice přehrály Sušici, při utkání zasahovala záchranka

Drahonice - Sušice 5:2 , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

Drahonice - Sušice 5:2     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

STRAKONICE – Na druhé místo tabulky se posunuli hokejisté Drahonic. V neděli 27. února porazili na domácím ledě v 18. kole Dudák hokejového přeboru jihozápadních Čech Sušici 5:2 (0:0, 2:0, 3:2) a bodově srovnali krok s Luby, které však mají horší skóre a pohoršili si. Zápas byl ale poznamenán nepříjemnou událostí. Ve 36. minutě atakoval drahonický Adam Slavíček sušického kapitána Ladislava Šmrhu v bezbranné pozici a ten zůstal ležet na ledě. Přivolána musela být rychlá záchranná služba. Drahonický hráč utkání nedohrál, dostal trest ve hře. Následovala přestávka, po které byla dohrána zbylá část druhé třetiny a hned poté odehrána třetí.

 

Na gól se čekalo do 34. minuty, kdy se domácí ujali vedení. Chvíli nato došlo ke zmíněnému incidentu, po pauze ve 38. minutě Drahoničtí přidali druhý gól. Poté se skóre měnilo hned třikrát během jediné minuty. V čase 48.57 hosté snížili, ale radovali se jen 18 sekund, než domácí přidali třetí trefu. Za dalších 38 vteřin se ale znovu prosadili Sušičtí. Jenže naposledy. V 55. minutě Drahonice odskočily na 4:2 a v 59. minutě parádní tečí daly výsledku konečnou podobu – 5:2.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace