(FOTO) Priesol (Zelení) provokoval Putina !

Předseda jihlavské buňky Strany Zelených Patrik Priesol se přihlásil k autorství transparentu použitého na demonstraci na jihlavském náměstí. Demonstrovalo se krátce po té, kdy ruský prezident Vladimír Putin uvedl ruské jaderné zbraně do stavu nejvyšší pohotovosti.

Může jít o obrázek 4 lidem , people standing , venkovnímu a text that says 'MOIR RUSKÁ VÁLEČNÁ LODI, JDI DO PRDELE! MOIRA'

Fotografii transparentu z jihlavského náměstí označil předseda jihlavských Zelených Patrik Priesol za autentickou s tím, že mu děti transparent pomohly držet před začátkem demonstrace.

Výrok na Priesolově transparentu je autentickou odpovědí obránců ukrajinského Hadího ostrova na výzvu ruské válečné lodi ke kapitulaci.

Poslankyně TOP09 Martina Lisová přislíbila vyjádření po té, kdy se seznámí se vzniklou situací na demonstraci. Lisová je původní profesí učitelka základní školy, na transparentu v první reakci neviděla nic závadného z pohledu pedagogického.

„Každý vyjadřuje své názory podle svých možností a citů,“ řekl náměstek jihlavské primátorky Vít Zeman (TOP09).

„Cedule pěkná, heslo taky,“ ocenil Priesolův transparent předseda jihlavské ODS David Beke.

Strana Zelených má v Jihlavě zastupení ve vedení města v osobě radní Silvie Čermákové, spolu s TOP09 tvoří „malou“ koalici.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů