InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ticho jako v márnici

    středa 29.5 19:00 - Divadlo U Kapličky Husova tř. 622/45, České Budějovice

  • Univerzita třetího věku - exkurze

    středa 29.5 7:00 - Dům kultury Milevsko

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starší dorostenci Milevska roznesli společenství Mirovic a Čimelic

MILEVSKO – První zápasový test po úvodním bloku přípravy v neděli dopoledne absolvovali také starší dorostenci FC ZVVZ Milevsko. Svěřenci trenéra Martina Petra, který v závěru podzimu dělil svůj čas mezi dorost a A tým mužů, ale na jaře už se bude věnovat zase jen mládeži, roznesli společenství Mirovic a Čimelic přesvědčivě 7:2 (4:1). Hattrickem se pod výhru favorita zapsal mladší dorostenec Matěj Buriánek, který hrál první poločas. Dvě branky přidal Vojtěch Baštýř a po jedné Dominik Popuša se Šimonem Králem. „Na halovém turnaji v Milevsku se mi Čimelice líbily, tak jsem byl na tuto konfrontaci zvědavý. Prvních 20 minut nám ještě kluci dělali problémy, ale pak už se naše zkušenost a herní kvalita na velkém hřišti projevila,“ pochvaloval si trenér Martin Petr.

„Zápas mi hodně ukázal. Fyzickou přípravu jsme měli také na hřišti, dělali jsme většinu věcí s míčem, ale až teď jdeme do vyloženě herních věcí. Byla tam spousta nepřesností, pořád je na čem pracovat, abychom to do mistrovských zápasů vypilovali," dodal milevský kouč na závěr.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace