Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Dvě medaile, hodně příběhů. ČOV vydal knihu reflektující Hry v Pekingu

Již tradičně v co nejkratší době po skončení OH v Pekingu vyšla oficiální publikace Českého olympijského výboru, která na 296 stranách přibližuje dění na Hrách jak z českého, tak z celosvětového pohledu. Knihu pokřtily spolu s předsedou ČOV Jiřím Kejvalem a šéfem olympijské mise Martinem Doktorem také Aneta Lédlová a Kateřina Zechovská, jež v Číně nechyběly u premiérového startu českých hokejistek pod pěti kruhy.

Je nám líto, video expirovalo.
Týden po skončení OH vyšla oficiální publikace ČOV

"Nejkrásnější na olympijských hrách je atmosféra a tu chceme přenést do knihy. Aby, až si ji někdo otevře, tak mu hned naskočily vzpomínky," řekl Kejval. Během křtu, který moderoval bývalý krasobruslař Tomáš Verner, došlo i na slova podpory Ukrajině.

Publikace vyšla zhruba týden po skončení Her, podílel se na ní stejný autorský tým jako při letních OH v Tokiu, které byly kvůli pandemii koronaviru o rok přeloženy na loňský srpen.

Olympijský deník novináře Jana H. Vitvara, mapující zajímavé momenty Her den po dni, dokresluje velké množství fotografií od Barbory Reichové, Martina Flouska a dalších. Nechybí ani podrobný výsledkový servis.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články