- Reklama -

Projekt Adam má stejnou atmosféru jako E.T, tvrdí o novém sci-fi Ryan Reynolds

Jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku společnosti Netflix se představí 11. března. To je den, kdy hvězda Deadpoola Ryan Reynolds ztvární Adama, cestovatele časem, který se vrací do své minulosti, v srdceryvném rodinném sci-fi dramatu Projekt Adam.

- Reklama -

Na začátku filmu zjišťujeme, že šikanovaný dvanáctiletý Adam Reed (Walker Scobell) stále truchlí nad náhlou smrtí svého otce (Mark Ruffalo). Když jednoho večera vejde do rodinné garáže, najde tam zraněného pilota, který se ukrývá u otcových starých věcí. Ukáže se, že tajemný muž je starší verzí Adama z roku 2050. To je doba, ze které přichází, a také období, kdy bylo cestování v čase teprve v plenkách, informuje collider.com.

Adam z budoucnosti riskoval vše, aby se mohl vrátit v čase na tajnou misi. Společně se vydávají na dobrodružnou cestu, aby našli svého otce a dali věci do pořádku. Ale jak se oba Adamové snaží zahojit rány, které je formovaly, zjišťují, že se nemají moc rádi. A uvědomují si, že musí přijít na to, jak spolu vycházet, pokud chtějí zachránit svět…

„Je to příběh, se kterým se může ztotožnit každý člověk,“ říká pětačtyřicetiletý Reynolds. „Působí to jako jeden z těch velkých filmů o splněných přáních, ale ve skutečnosti je to i o něčem velmi osobním. Co kdybyste se mohli vrátit a říct svému mladšímu já, že budete v pořádku? Co kdybyste se mohli vrátit a pochopit svou mámu nebo svého tátu ve věku, v jakém jste teď? To jsou opravdu zajímavé otázky, které tento film zkoumá, ale s cestováním v čase a spoustou velké akce.

Film plný zajímavých hvězd

Film režíruje Shawn Levy, který s Reynoldsem spolupracoval na snímku Free Guy. To je stejný chlap, co produkuje seriál Stranger Things. V hereckém obsazení vyníká Jennifer Garnerová v roli maminky mladého Adama Ellie, a hvězda Strážců Galaxie a Avatara Zoe Saldana jako budoucí Adamova nakopnutá kolegyně Laura. Hlavní hvězdou je však mladý Walker Scobell, který na plátně debutuje.

- Reklama -

Producenti na roli vyzkoušeli stovky mladých lidí, ale Reynolds během několika minut věděl, že Scobell je pro ni ideální. „Walker je jako mladý Adam skvělý, je tak živý. Jeho výběr bylo to nejlepší rozhodnutí, jaké jsme kdy udělali,“ vysvětlil herec pro Variety.com. ‚Opravdu rozuměl tomu, jak přepínat emoce. Věděl, že film vyžaduje opravdu těžké emoce, stejně jako všechny ty vtipné zábavné věci.“

Bude Projekt Adam stejně úspěšný jako Návrat do budoucnosti?

„Projekt Adam má stejnou atmosféru, jakou jsem miloval na filmech z 80. let. Je jako Návrat do budoucnosti, E.T. a Rošťáci. Vrací se k tomuto druhu filmové tvorby – k oldschoolovému, hřejivému a nostalgickému stylu. Mám pocit, že něco takového právě teď nutně potřebujeme, protože všechno, na co se díváme, je takové pochmurné,“ dodal Reynolds.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Amber Heardová u soudu tvrdila, že za její konec v Aquamanovi může Jason Momoa

Po neúspěšném soudním sporu proti Johnnymu Deppovi se Amber Heardová rozhodla jít k soudu kvůli kolegům Jasonovi Momoovi a režisérovi Jamesi Wanovi kvůli jejich chování na place při natáčení pokračování Aquamana.

Poskrvněná pověst Vince Vaugna: Při kolegově sporu se postavil na stranu rasismu

Na počátku 21. století patřil Vince Vaughn mezi nejobsazovanější hollywoodské herce, pak ale jeho kariéru nabrala nečekaný směr a rolí mu ubývalo. Jedním z důvodů, proč to tak je, může být i spor jeho černošského kolegy kvůli filmu Trable v ráji, při kterém se Vaughn nezachoval zrovna nejlépe.

Kevin Costner si filmem Vodní svět málem úplně zničil kariéru

Kevin Costner patří už léta mezi uznávané herce, ale v devadesátých letech se neúspěšným filmem téměř připravil o slušně rozjetou kariéru.

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -