- Reklama -

Vikings: Valhalla 2. série se už dotočila. Kdy by se mohla objevit na Netflixu?

Vikings: Valhalla 2. série se už natočená. Kdy by se mohla objevit na Netflixu?

- Reklama -

Seriál Vikings: Valhalla od Netflixu, očekávaný spin-off seriálu Vikingové, stále uchvacuje diváky svými epickými vikinskými dobrodružstvími. A dobrou zprávou je, že to tak bude i nadále. Chystá se totiž Vikings: Valhalla 2. série.

Vikingové: Valhalla 2. série nejen, že jsou v plánu, už se na nich dávno pracuje. Co víc, pokračování severského seriálu od Netflixu, už má dokonce po natáčení. To je jistě dobrá zpráva pro ty, kteří se těší, až zjistí, co se dělo – když to nevědí z učebnice dějepisu – po epickém závěru první série.

Seriál se odehrává na počátku 11. století a popisuje hrdinská dobrodružství některých z nejlegendárnějších Vikingů, včetně objevitele Leifa Erikssona (Sam Corlett), jeho svéhlavé sestry Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) a severského prince Haralda Sigurdssona (Leo Suter).

Vikings: Valhalla 2. série – info o natáčení a dohady o premiéře

Vikings: Valhalla 2. série se natáčela v roce 2021 – a ještě téhož roku se dotočila. Jak píše gamesaradar.com, kaskadérka Caroline Simmonetová v nyní již smazaném příspěvku na Instagramu z 2. listopadu napsala, že „2. série se právě dotočila“.

- Reklama -

Oficiální datum premiéry Vikings: Vallhala 2. série je stanoveno na 12. ledna 2023, oznámil Netflix. Ve druhé sérii se podle webu digitalspy.com nejprve dozvíme, že král Harald a zbytek vikingské bandy hledají odplatu za události z konce první sezóny. První obrázky z druhé řady pak ukazují postavy na cestách. Po upálení Kattegatu jsou totiž Vikingové nuceni prozkoumat širší zeměkouli.

„Celá koncepce druhé série spočívá v tom, že vezmeme tři hrdiny, kteří jsou ve Skandinávii, a vyvedeme je z jejich komfortní zóny,“ řekl tvůrce seriálu Jeb Stuart pro Netflix.com. „Druhá sezóna je pro Haralda a Leifa výletem: Jsou z nich Thelma a Louisa na Dněpru. Oni dva se vydají na tuto neuvěřitelnou cestu. Freydís se musí vydat do Pomořan, což je velmi náročné prostředí.“

Už se pracuje i na 3. řadě vikinských dobrodružství

Dobrou zprávou také rozhodně je, že už se počítá i s natáčením 3. série. O té už promluvil scénárista seriálu Jeb Stuart. „Třetí sezóna bude velmi vzrušující. Moji Vikingové se dostanou ze Skandinávie, takže nás čeká spousta skvělých překvapení a příběhů,“ řekl pro digitalspy.com s tím, že natáčení bude zase v Irsku.

Každá sezóna seriálu Vikingové: Valhalla se podle plánu skládá z osmi epizod. Celkem tak bude 24 epizod seriálu Vikingové: Valhalla.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Eddie Murphy nečekaně upřímně přiznal, co pro něj znamenají kruté kritiky jeho filmů

S více než padesáti filmy v jeho repertoáru, kariérou trvající desetiletí a řadou ocenění na svém kontě, Eddie Murphy patří k nejvýznamnějším hercům své generace. A také nejkritizovanějším… Nedávno přiznal, jaký má ke kritice svých filmů postoj.

Amber Heardová u soudu tvrdila, že za její konec v Aquamanovi může Jason Momoa

Po neúspěšném soudním sporu proti Johnnymu Deppovi se Amber Heardová rozhodla jít k soudu kvůli kolegům Jasonovi Momoovi a režisérovi Jamesi Wanovi kvůli jejich chování na place při natáčení pokračování Aquamana.

Poskrvněná pověst Vince Vaugna: Při kolegově sporu se postavil na stranu rasismu

Na počátku 21. století patřil Vince Vaughn mezi nejobsazovanější hollywoodské herce, pak ale jeho kariéru nabrala nečekaný směr a rolí mu ubývalo. Jedním z důvodů, proč to tak je, může být i spor jeho černošského kolegy kvůli filmu Trable v ráji, při kterém se Vaughn nezachoval zrovna nejlépe.

Kevin Costner si filmem Vodní svět málem úplně zničil kariéru

Kevin Costner patří už léta mezi uznávané herce, ale v devadesátých letech se neúspěšným filmem téměř připravil o slušně rozjetou kariéru.

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -