QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto skončilo ve stromu u Kařízku, další vůz zastavil o plot ve Stodu - FOTKY

04.03.2022 13:46     04.03.2022 16:19

V pátek 4. března odpoledne došlo k havárii osobního vozu na Rokycansku, automobil narazil do stromu nedaleko Kařízku. Před polednem záchranné složky zasahovaly ve Stodu, kde vůz skončil v plotu.

kařízek
kařízekkařízek2kařízek4kařízek23stodstod1stod2

"Nedaleko Kařízku u Bechyňského rybníku havarovalo jedno osobní vozidlo. Auto je mimo komunikaci na boku, právě jej pomocí navijáku vyprošťujeme. Jedna osoba je v péči ZZS. JSDH Zbiroh poskytlovala předlékařskou pomoc," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar prvotní informace.

Řidič (nar. 1982) jel ve směru od Cheznovic na Kařez, vyjel ze silnice a narazil do stromu.  "Řidič z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Dechová zkouška byla s negativním výsledkem. Škoda byla vyčíslena na 50 000," uvedla podrobnosti mluvčí policie Hana Kroftová. Muže převezla záchranka do nemocnice, jeho zranění nejsou vážná.

Před polednem zasahovaly složky IZS ve Stodu v Plzeňské ulici. Osobní vozidlo nabouralo do plotu a plynového sloupku. Podle mluvčíhohasičů nedošlo k úniku pohonných hmot a jedna zraněná osoba skončila v péči záchranářů.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24