Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2022 14:21
Čas čtení 0:29
Jakub Paulík

Největší ruská aerolinka ruší lety do celého světa. Létat bude jen do Běloruska

Největší ruská aerolinka ruší lety do celého světa. Létat bude jen do Běloruska
Zdroj: TASR - Štefan Puškáš
NEWS VÁLKA NA UKRAJINĚ
Uložit Uložené

Stopku jejich letadla dostanou od 8. března.

Ruská aerolinka Aeroflot od 8. března skončí s lety do zahraničí s výjimkou Běloruska, které bylo jedním z míst, odkud ruská vojska spustila invazi na Ukrajinu.

Ruská federální agentura pro leteckou dopravu Rosaviacija doporučila ruským leteckým společnostem, které si pronajímají letadla od západních společností, aby nelétaly do zahraničí. Jak uvádí NEXTA, zahraniční společnosti by jim tato letadla mohla po přistání zabavit.

Aeroflot
Zdroj: TASR - Štefan Puškáš

Situace na Ukrajině se podle nejnovějších zpráv v žádném směru neuklidňuje. Jedinou dobrou zprávou mělo být dnešní vytvoření humanitárních koridorů, přes které by se civilisté z měst Volnovacha a Mariupol dostali do bezpečí.

Zástupce starosty Serhij Orlov však upozornil, že ruské jednotky avizované evakuační příměří nedodržují a město je i nadále ostřelováno. Pro další informace pokrývající konflikt navštiv naše vlákno o válce na Ukrajině.

Domů
Sdílet
Diskuse