ASEP pomáhá Ukrajině, zapojit se může každý

Milan Rajchl jakožto místopředseda Asociace elektromobilového průmyslu rozeslal výzvu na podporu Ukrajině.

„Kontaktovala nás ukrajinská policie, která pomáhá chránit obyvatele, rychle potřebuje baterky, výkonné čelovky, powerbanky, mobilní solární elektrárny,“ píše Rajchl. Rozhodl se proto, že ASEP pořídí materiál a vyrobí pro ukrajinskou policii několik stovek těchto zařízení. Ta si je vyzvedne tento týden v Praze a v Brně.

Pokud chcete přispět na tento nákup, zašlete příspěvek na transparentní účet ASEP: 2400212239/2010, variabilní symbol 1000, zpráva pro příjemce „Ukrajina“. Pokud můžete cokoli takového darovat, ozvěte se. V sídle ASEP bude ubytovaná ukrajinská rodina, která právě uprchla z bojů. Ukrajinská policie také nutně shání malé drony s kamerou. Pokud takové nepotřebujete, ozvěte se.

„Uvědomme si, že lid Ukrajiny chrání i naše zadky a brání jako první v řadě rozpínavosti Ruského agresora. Obsazením Krymu Ruskem to začalo. Jestliže Ukrajinu necháme i nadále osamocenou, staneme se v budoucnu i my znovu kolonií Ruska.“

zdroj: tisková zpráva

9 Comments on “ASEP pomáhá Ukrajině, zapojit se může každý”

  1. skúste si predstaviť že vo svete nie sú všetci tak fanatickí rusobijci. včera išla dcéra natáčať pre stv protivojnovú manifestáciu a námestie plné červených zástav, naše prvé máje šuvix!
    kaď išla do metra, sob zástavou tam videlabubu … upresním – miláno.
    v indii tiež stretnete sprievody s červenými zástavami.

    1. Protiruské nálady jsou ve skutečnosti faleš, zveličená kolaborujícími médii. Skupina lidí, ke které se hlásím i já, prosazuje diverzifikaci energetických zdrojů, potravinovou soběstačnost a přiměřeně silnou národní armádu doplněnou po jednotky teritoriální obrany. A my jsme označování za ruské šváby.

      Proti nám stojí banda, která dává na odiv Evropské hodnoty, což je energetická koncepce postavená na dovozu ruského plynu, podfinancovaná armáda protože jsou potřeba peníze na neziskové organizace bojující za muslimy, cikány a padesát pohlaví, a odzbrojení veřejnosti, protože zbraně jsou fuj. A ti co prosazují zavedení jednotek teritoriální obrany jsou podezřelé živly a fašisti.

      Ti první teď říkají Nedivte se, zavinili jsme to sami, je potřeba to rychle napravit.
      Ti druzí vřískají nenávistí k Rusku a pořádají nesmyslné a impotentní koncerty za Ukrajinu a přitom jsou to oni, kdo tuto krizi sovojí hloupostí a ideologickým zaslepením umožnili.

Napsat komentář