17 nových filmů a seriálů zamíří v týdnu na Netflix

Foto: Seberg (Amazon Studios), Projekt Adam (Netflix), Taboo (BBC)

Netflix má před sebou první plnokrevný blockbuster tohoto roku, sci-fi Projekt Adam, ve kterém Ryan Reynolds cestuje časem, milovníci seriálů se dočkají pokračování Cizinky, Posledního království nebo dokumentárních F1. Aby toho nebylo málo, na Netflix přichází Taboo se skvělým Tomem Hardym a starší film s Michaelem Cainem Bankéři.

Cizinka – 6. řada

Tenhle epický příběh o dvou milencích z různých období dějin vychází z oblíbené knižní fantasticko-romantické knižní série Diany Gabaldon. (7. března)

Astrologický průvodce pro zlomená srdce – 2. řada

Alice má zlomené srdce a přestává věřit, že si někoho najde. Když se ale spřátelí s charismatickým odborníkem na astrologii, nechá se při výběru partnera vést hvězdami. (8. března)

Bo sex mám v krvi

Polská umělkyně Kalina Jędrusik je v 60. letech na vrcholu slávy. Úspěšnou kariéru jí ale chce zničit politik, kterého odmítla. (8. března)

Bombardování

Při náletu za druhé světové války bomby omylem dopadnou na kodaňskou školu plnou dětí a přitom se protnou osudy několika místních obyvatel. Podle skutečnosti. (9. března)

Deník Andyho Warhola – minisérie

V roce 1968 unikl Andy Warhol jen o vlásek smrti a začal zaznamenávat svůj život a pocity. Vedle deníkových zápisů odhaluje tajemství jeho osobnosti i tenhle seriál. (9. března)

Influenceři z Byron Bay – 1. řada

Australští influenceři se sjíždějí do Byron Bay, kde na ně čekají písečné pláže a pohodová atmosféra. Prostě ideální místo pro inspiraci i pokec o životě a vztazích. (9. března)

Policajtky z L.A. – 2. řada

Mají za sebou divokou minulost a nejradši by na ni zapomněly. Teď ale musí tyhle dvě policajtky zbavit město nejhorších kriminálníků. Spin-off filmové série Mizerové. (9. března)

Poslední království – 5. řada

Alfréd Veliký brání svoje království před seveřany. Uhtred, který se narodil jako Sas, ale vychovali ho Vikingové, se snaží nabýt svého právoplatného dědictví. (9. března)

Právník na doživotí – 2. řada

Sedí na doživotí za zločin, který nespáchal. Jestli chce dosáhnout spravedlnosti a pomoct i dalším neprávem obviněným, bude se muset stát právníkem. (9. března)

F1: Touha po vítězství – 4. řada

Pohled na nelítostné závody Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (10. března)

Kotaro je sám – 1. řada

Osamělý kluk se nastěhuje do zchátralého činžáku a spřátelí se s autorem mangy odvedle, který je úplně švorc. (10. března)

Bylo nebylo… spíš nebylo – 1. řada

Násilím rozdělená dvojice se musí v jiném životě zase sejít, aby zlomila kletbu nad svým městem, kde se nemůže nikdo zamilovat. (11. března)

Posmrtný život s Tylerem Henrym – 1. řada

Jasnovidec a médium Tyler Henry v intimní reality show pomáhá druhým vyjasnit si nedořešené věci se zesnulými. Současně zkoumá minulost vlastní rodiny. (11. března)

Projekt Adam

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva. (11. března)

Taboo – 1. řada

Všichni si mysleli, že je dávno po smrti. Tenhle dobrodruh se ale vrací do Londýna pomstít otcovu smrt a dostane se do konfliktu s mocnou Východoindickou společností. (11. března)

Bankéři (Silver Bears)

Foto: Columbia Pictures

Účetní mafie se chystá vyprat špinavé peníze přes švýcarskou banku. Plán mu ale nevyjde, a proto se nechá zatáhnout do pochybné investice do dolů na stříbro. (12. března)

Seberg

Na herečku Jean Seberg se v 60. letech 20. století v Los Angeles pověsila FBI kvůli její podpoře Černých panterů. Podle skutečného příběhu. (13. března)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne