Online služba SledováníTV přidala do nabídky stanici Spektrum Home, počet rádií zvýšila na 117

7. březen 2022

Provozovatel internetové služby SledováníTV přidal od března do své nabídky lifestylovou stanici Spektrum Home. Jejími přímými konkurenty na trhu placené televize jsou například kanály HGTV nebo Canal+ Domo. Program je k dispozici pouze ve standardním rozlišení obrazu, jeho verze ve vyšší obrazové kvalitě zatím neexistuje.

„Kanál je zařazen do balíčků: Základ, Standard, Prémium, Startovací, Rodinný a Maximální. Kanál vysíláme v SD rozlišení se sedmidenním zpětným přehráváním,“ prozradila marketingová manažerka operátora Marie Indráková a doplnila: „Spektrum Home se soustředí na vlastní domov a vše, co k tomu patří. Nabízí praktické tipy, vynalézavé nápady a užitečné rady všem, kdo se zajímají o svou domácnost a zahradničení.“

Operátor zároveň rozšířil nabídku dostupných rozhlasových stanic na stávajících 117. Mezi nově zařazená rádia například patří Rádio Pohádka, Rádio Povídka, Rádio Čas Rock nebo Rádio Dálnice. Rádia v naší službě vnímáme jako doplňkovou funkci, která je ale u našich uživatelů populární," konstatoval Indráková. Služba je k dispoizici mj. přes mobilní zařízení, webový přehrávač, Android TV, Apple TV, televizory Samsung a LG nebo set-top boxy.

autor: lukpo
Spustit audio

Související