Sociální sítě
Nahoru

Ples SOBJE by MUMM nabídne jedinečný zážitek a nekonečnou párty

V druhé polovině dubna, konkrétně v sobotu 23. dubna, se v pražském Martinickém paláci uskuteční ples, jenž nabídne originální program a spojení jednotlivých entit způsobem, který nemá v České republice obdoby.

Volba místa a propojení historie s progresí na akci, kde se na půl cesty setká berlínská party a vídeňský ples, nabídne řadu zajímavých uměleckých jmen a uskupení. Parket určitě rozproudí taneční set dýdžeje Jakuba Stracha aka NobodyListen.

Hosté budou mít výjimečnou příležitost zažít atmosféru ballromu v podobě Kiki House of Ambitchous. Těšit se mohou na zpěváka a hudebníka 7krát3 s jeho dýdžejem Chocolaticem. Celý prostor byl svěřen do rukou studia mh architects známého svým čistým, minimalistickým rukopisem a originální vizí. Večerem bude s francouzskou noblesou provázet exkluzivní šampaňské MUMM.

Ples SOBJE by MUMM v jeden večer nabízí skvělou hudbu, pestrý program, smyslnost, kreativitu a zábavu. Je unikátní jako celek se zajímavou scénografií, jehož součástí jsou nejen talentovaní a originální umělci, ale také hosté.

Letošní ročník nese téma The Colors Shake Up. Každý si zvolí jednu preferovanou barvu a té uzpůsobí svůj dress code včetně masky. Jedinečná atmosféra, kdy exkluzivní šampaňské MUMM poteče proudem, v nádherných prostorách nově zrekonstruovaného Martinického paláce přímo na Hradčanském náměstí umocní světlenými instalacemi uměleckého studia Lunchmeat.

Vše na jednom místě. Několik hodin nabitých emocemi a zážitky. Ples se řídí jediným pravidlem „Co je příjemné, je i přípustné.“ Hosty rozproudí Jakub Strach aka NobodyListen, jenž se stal legendou už ve velmi mladém věku.

Tento talentovaný dýdžej a producent je jednou z hlavních tváří party Addict a patří mezi nejsledovanější osobnosti své generace. Na pódiu se představí i hudebník 7krát3 se svým dýdžejem Chocolaticem a doplní je kytarista Igor Ochepovsky. Přítomné zvednou ze židle Vogue beats, jež společně s perfomery Kiki House of Ambitchous předvedou, jak by měla vypadat skvělá taneční party.

Pokud si chcete toto vše vychutnat plnými doušky s nadstandardním servisem Ples Sobje by MUMM nabízí limitovanou edici VIP vstupenek. Jejich držitelé se budou bavit v sále se všemi ostatními, užívat si neobyčejné party namixované z magických ingrediencí hudby, architektury, kultury a jedinečné atmosféry, ale navíc budou mít i možnost vstupu do VIP prostoru s okamžitým servisem, nekonečnou skleničkou šampaňského MUMM a nealkoholických nápojů.

O chuťový profil VIP salónku se postará putovní degustační restaurace Kruh. Jejich kreativní kuchyně odráží krásu přírody, vypráví příběhy o zapomenutých zvycích a rituálech s respektem a oslavou celého ročního cyklu včetně udržitelnosti, která je součástí naší identity a v souladu s celou akcí Ples Sobje by MUMM.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.