Konferenční liga - souhrn prvních zápasů osmifinále

10.03.2022, 21:22, aktualizováno 10.03.2022, 22:58
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Slavie (© AFP)
Slavia do osmifinále Konferenční ligy vstoupila skvěle a do Rakouska si k odvetě s LASKem poveze třígólový náskok. Leicester doma začal výhrou nad Rennes, Marseille si těsně poradila s Basilejí. AS Řím potvrdil pozici favorita na půdě Vitesse, výraznou výhru si ze Srbska veze Feyenoord...

FK Bodø/Glimt - AZ Alkmaar 2:1

10.03.2022 21:00

Góly: 39. Amahl Pellegrino, 90. Ola Solbakken (pen.) - 73. Zakaria Aboukhlal

FK Bodø/Glimt pokračuje v jízdě Konferenční ligou a v prvním zápase osmifinále porazilo AZ Alkmaar 2:1. Rozhodující branku vstřelil až v nastaveném čase z pokutového kopu Ola Solbakken. Norský celek patří mezi největší překvapení Konferenční ligy a po prvním zápase osmifinále to nemusí být konečná.

Už v první poločas nabídl několik brankových příležitostí a jeden gól. Ve 20. minutě měli domácí první velkou příležitost, nicméně střelecký pokus zamířil nad branku. Na druhé straně pálil Evjen a branku Chajkina rovněž přestřelil.

Alkmaar měl nakonec největší šanci prvního poločasu. Po krásném pasu za obranu orazítkoval brankovou konstrukci. Bodø/Glimt přežilo velkou gólovku a pak samo udeřilo. Amahl Pellegrino si naskočil na centr Sampsteda a přesnou hlavičkou překonal brankáře Vindahla.

Domácí šli do šaten jako spokojenější z dvojice týmů a přesně po hodině hry mohli výsledek navýšit. V obrovské šanci se ocitl Espejord a ještě lepší zákrok předvedl Vindahl. Šance se střídaly na obou stranách a stejně tak góly.

Čtvrthodinu před koncem si počkal na přihrávku z pravé strany Zakaria Aboukhlal a na značce pokutového kopu chladnokrevně zakončil. Utkání směřovalo do remízového konce, než v 90. minutě fauloval Chatzidiakos a sudí nařídil pokutový kop! Tíhu okamžiku na sebe vzal Ola Solbakken a s chladným klidem zajistil Norům vítězství.

Více informací k zápasu

Leicester City - Stade Rennes 2:0

10.03.2022 21:00

Góly: 30. Mark Albrighton, 90+3. Kelechi Iheanacho

Zatím tenhle jakýsi šlágr osmifinálové části Konferenční ligy vyznívá ve prospěch Leicesteru. Ten v prvním utkání skolil Rennes o dvě branky, a má tak k postupu do čtvrtfinále blíže. Je pravda, že konečný výsledek nemusel být pro anglický celek tak pozitivní, kdyby v závěru do sítě soupeře nezamířil Kelechi Iheanacho. O první trefu se předtím postaral Mark Albrighton.

Hosté byli zprvu možná o něco aktivnější, nebezpečně se snažil operovat Laborde, po něm též jeho spoluhráč Traoré, avšak ani jednomu z nich se ve finální fázi nedařilo. Následně se však dění na hrací ploše přece vyrovnalo, přičemž Lišky se ve 30. minutě ujaly vedení. Výtečnou práci na levé straně odvedl Barnes, jenž u levé lajny pláchl svému strážci Traorému, vnikl pak do vápna, odkud poslal zpětnou přihrávku na hranici pokutového území, a odtud z druhé vlny sbíhající si Albrighton zacílil nekompromisně pod břevno. Stěží mohl gólman Gomis zakročit.

V 53. minutě se bretaňský výběr dožadoval nařízení penalty poté, co ve vlastní šestnáctce hrál rukou stoper Söyüncü, nicméně rozhodčí Grinfeeld na bílý puntík neukázal. Obecně si vlastně Leicester těsný odstup od svého protivníka hlídal, a i když v 56. minutě Dewsbury-Hall druhý přesný zásah svého týmu nezaznamenal, jelikož Gomis jeho přízemní pokus z otočky zastavil, ve třetí minutě nastavení přece gólově udeřili domácí podruhé. Kdyby přitom v 74. minutě na druhé straně zaúřadoval Terrier, jemuž se nezadařilo přelstít brankáře Schmeichela, možná by Lišky sílu na další branku nenašly. Vážně se zdálo, že duel směřuje ke svému konci, jenže na poslední chvíli přece do spodního rohu brány zamířil Ịheanachọ po pobídce od Albrightona.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - FC Basilej 2:1

10.03.2022 21:00

Góly: 19. Arkadiusz Milik (pen.), 68. Arkadiusz Milik - 79. Sebastiano Esposito

Marseille potvrdila v prvním osmifinálovém duelu Konferenční ligy roli favorita, působila na hrací ploše aktivnějším dojmem, nakonec ale finální rezultát nevypadá na první pohled úplně jednoznačně, jak by si asi představovala. Je samozřejmě blíže případnému postupu, nicméně v Basileji ji za týden přece čeká o něco náročnější práce, protože její soupeř zmírnil porážku.

Olympique vykazoval od úvodních pasáží nebezpečnější počínání, v 8. minutě se pokoušel měnit skóre Ünder, avšak jeho pokus narazil pouze do brankové konstrukce. A o osm minut později se udála ještě důležitější situace, která měla zásadní vliv na konečný výsledek utkání, poněvadž Pelmard ve vlastní šestnáctce srazil k zemi podnikajícího Guendouziho a rozhodčí Peljto nařídil pokutový kop. K němu se postavil Milik, který si počínal hodně mazácky. A ve stylu panenkovského dloubáku poslal balón elegantním, jemným obloučkem do středu brány.

Basilej na tohle inkasování nedokázala dlouhou dobu jakkoli reagovat. Ne že by její protivník na hrací ploše nějak zářil, přesto ovšem dokázal občas solidně zahrozit, a to především díky Guendouzimu, ten každopádně ve 28. minutě o kousek v koncovce neuspěl. V 58. minutě byl pak blízko navýšení náskoku Gerson, ovšem obránce Tomás Tavares parádně zasáhl a jeho střelu směřující jasně do brány zastavil před brankovou čárou. V 61. minutě zasmutnil Milik, který se taktéž ocitl v parádní příležitosti, jedna z tyček však prostě byla proti jeho podnikání.

Přece se nicméně polský forvard podruhé zapsal na listinu střelců, a to v 68. minutě. Rongier proběhl středem pole až do vápna, a ačkoli jeho zakončení levačkou úplně nemohlo zásadně ohrozit gólmana Lindnera, ten musel zakročovat a merunu vyrážet k Milikovi, který následně z dorážky rozvlnil síť. Slušné vedení se ovšem OM nepodařilo udržet až do konce, musí do odvety zkrátka počítat jen s těsným odstupem od svého soka, jenž v 79. minutě stačil na své konto zaznamenat jeden přesný zásah, to když přesný dlouhý pas Burgera upotřebil Esposito.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - FC Kodaň 4:4

10.03.2022 21:00

Góly: 21. Cody Gakpo, 50. Ritsu Doan, 70. Cody Gakpo, 85. Eran Zahavi - 6. Ísak Bergmann Jóhannesson, 22. Pep Biel, 43. Lukas Lerager, 78. Pep Biel

Čtvrtečnímu utkání mezi PSV a Kodaní prakticky nechybělo vůbec nic. Diváci v Eindhovenu se dočkali parádní ofenzivní přestřelky, která však svého vítěze nakonec neměla a skončila netradiční remízou 4:4. Domácí téměř celý zápas dotahovali náskok houževnatého dánského vyzyvatele, postupně prohrávali 0:1, 1:3 i 3:4 a nerozhodný výsledek tak ve finále není až tak špatnou výchozí pozici, i když po hodině hry neproměnili pokutový kop.

Kodaň potvrdila současné skvělé rozpoložení a svého favorizovaného protivníka dokonale zaskočila, v odvetě na domácí půdě proto bude mít reálnou šanci na postup do čtvrtfinále. PSV v ofenzivě neselhalo, nicméně obranná činnost tentokráte vůbec nefungovala. Svěřenci dvaapadesátiletého trenéra Jesse Thorupa zahájili tento duel naprosto fantasticky a již po necelých šesti minutách vedli zásluhou Ísaka Bergmanna Jóhannessona.

Teprve osmnáctiletý islandský mladíček využil akce Bøvinga, který jen o několik desítek sekund dříve orazítkoval levou tyč a po jeho vynikající kolmici mezi bránícího protihráče obešel vyběhnutého brankáře Drommela, ze sedmi metrů pak s přehledem uklidil balón do zcela odkryté branky. Krátce po odehrané čtvrthodině mohl navýšit náskok outsidera Lukas Lerager, nicméně jeho pokus z rohu brankového území skvěle zneškodnil brankář PSV.

Domácí srovnali krok po dvaceti minutách hry, kdy po centru Maduekeho hlavičkoval před hranicí brankového území osamocený Cody Gakpo a prudce nasměroval míč do levé šibenice. Neuběhlo však ani dalších šedesát sekund a Kodani vrátil vedení španělský záložník Pep Biel, jenž díky přihrávce Falka pohotově obstřelil Drommela. Hosté vsítili svůj třetí gól těsně před přestávkou, neboť po rohovém kopu Biela hlavičkoval doprostřed prázdné branky Lerager.

Eindhovenský celek po změně stran přidal a v 50. minutě snížil. Japonský štírek Ritsu Doan se po rohovém kopu z levé strany opřel do balónu z voleje a z deseti metrů propálil vše, co mu stálo v cestě. Favorit byl blízko k vyrovnání za dalších jedenáct minut, neboť Ankersen ve vlastní šestnáctce poslal k zemi Maxe. K nařízené penaltě se postavil Gakpo a neuspěl, protože gólman Grabara vystihl směr jeho rány a balón vyrazil do bezpečí.

Stejný hráč napravil toto zaváhání v 70. minutě. Svůj druhý gól utkání zaznamenal po zakončení Götzeho z bezprostřední blízkosti a prudkou dorážku ze šesti metrů zavěsil přímo pod břevno - 3:3. Kodaň to ale rozhodně nezabalila, zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem potřetí a naposledy vedla.

Její nejlepší hráč na trávníku Pep Biel vystihl katastrofální nahrávku Sangarého, ve skluzu si parádně zpracoval míč, obešel s ním bránícího Obispa a z patnácti metrů ukázkově zakončil do pravého horního rohu. V 86. minutě zachránil pro PSV alespoň nerozhodný výsledek izraelský kanonýr Eran Zahavi, jelikož po geniálním obloučku Gakpa lehce tečoval balón hlavou a usměrnil ho do sítě kolem pozdě reagujícího Grabary.

Více informací k zápasu

PAOK Soluň - KAA Gent 1:0

10.03.2022 18:45

Góly: 58. Jasmin Kurtić

PAOK Soluň doma porazil v prvním zápase osmifinále Konferenční ligy KAA Gent 1:0, když jedinou branku vstřelil v 58. minutě Jasmin Kurtić. Mnoho příležitostí nebylo a slovinský záložník využil standardní situace a z volného přímého kopu rozhodl.

V prvním poločase nebylo o co stát, protože žádná velká příležitost k vidění nebyla. Jedinou střelu na branku vyprodukoval PAOK, zatímco Gent střílel třikrát mimo tyče. Oba celky se v průběhu prvního poločasu dožadovaly odpískání pokutového kopu za hraní rukou, nic z toho však k penaltě nevedlo. Celkem tři sporné situace nemohl vyřešit ani systém VAR, který v této soutěži není. Po půlhodině hry měl asi největší možnost kapitán Gentu Odjidja-Ofoe, nicméně jeho střelu obrana Řeků zablokovala.

Pro první změnu se odhodlal krátce po začátku druhého poločasu Gent, ale skóre otevřeli domácí. Jasmin Kurtić se postavil k volnému přímému kopu a s pomocí teče bránícího hráče překonal brankáře Roefa.

Na tahu byli Belgičané, ale v Řecku se jim směrem dopředu vůbec nedařilo. Postupem času navíc PAOK kouskoval hru a také vyčkával na brejkové situace. Hodně aktivní byl autor jediné trefy Kurtić, ovšem ani PAOK druhou branku v zápase nevstřelil.

Domácí celek přečkal i nastavení a do odvety si poveze jednobrankový náskok. Postupové šance ale zůstávají i nadále vyrovnané.

Více informací k zápasu

FK Partizan - Feyenoord Rotterdam 2:5

10.03.2022 18:45

Góly: 13. Bebars Natcho, 46. Nemanja Jović - 20. Jens Toornstra, 52. Cyriel Dessers, 64. Lutsharel Geertruida, 71. Luis Sinisterra, 77. Jens Toornstra

Přemožitel pražské Sparty z předkola vyřazovací fáze Konferenční ligy sice předvedl v prvním poločase s favorizovaným nizozemským Feyenoordem celkem solidní výkon a v průběhu zápasu hned dvakrát vedl, ovšem po změně stran inkasoval čtyřikrát a nakonec v nesmírně atraktivním utkání s ním prohrál po výsledku 2:5, čímž si do venkovní odvety hrané za týden na nizozemské půdě prakticky zavřel dveře mezi osmičku nejlepších.

Srbský zástupce se přitom okamžitě po změně stran dostal do vedení 2:1, jenomže pak naprosto zapomněl na defenzivní činnost a po čtvrtečním výprasku jeho tažení evropskými poháry s velkou pravděpodobností skončí. Svěřenci trenéra Arneho Slota začali lépe a první možnosti si vytvořili v úvodní desetiminutovce, avšak Nelsonovu tvrdou ránu nejprve skvěle odvrátil na roh brankář Popović a po jeho zahrání mířil stejný hráč příliš vysoko.

Domácí výběr se dostal z ničeho nic do vedení po necelé čtvrthodině hry, když se na hranici pokutového území dostal k volnému míči Bebars Natcho a nekompromisně ho usměrnil k levé tyči kolem gólmana Bijlowa. Hosté srovnali krok ve 20. minutě, jelikož po zpětné pobídce Luise Sinisterry napřáhl ze středu šestnáctky Jens Toornstra a ukázkovým angličákem o levou konstrukci rozvlnil síť.

Následně mohl bělehradskému klubu vrátit vedení Vujačić, který doslova ukradl před poloprázdnou brankou balón z kopačky Nemanji Joviće, ovšem zblízka ho v tisíciprocentní možnosti trestuhodně poslal nad břevno. Od této chvíli dominovali v prvním poločas už jen hosté. Nejprve se blýskl Popović proti střele Sinisterry, poté byl stejný hráč na poslední chvíli zablokován a ihned na to neplatil zásah Cyriela Desserse vinou zřetelného ofsajdu.

Výběr vedený koučem Aleksandarem Stanojevićem zahájil druhý poločas naprosto fantasticky. Jeho druhou branku vsítil Jović, neboť se opřel do odraženého míče z voleje a umístil ho přímo do bližšího spodního růžku. Vedení mírného outsidera opět netrvalo příliš dlouho, tentokráte po rychlé akci přelstil ofsajdovou past Dessers a jeho skákavý pokus z první zapadl přesně k protější tyči.

Feyenoord poprvé v utkání vedl v 64. minutě. Lutsharel Geertruida totiž využil zmatku před brankou Partizanu a jeho svižný projektil z patnácti metrů zapadl pod levou šibenici, Popović se jen naprázdno proletěl vzduchem. Hosté rozhodli o svém úspěchu zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem. Agilní kolumbijský univerzál Sinisterra si elegantně zpracoval balón na prsa a famózní dělovkou z dvaadvaceti metrů ho nasměroval pod břevno - 2:4.

Domácí v následujícím průběhu hodně riskovali a na svůj ofenzivní styl naposledy doplatili v 77. minutě. Gólový účet uzavřel svou druhou trefou v tomto střetnutí třiatřicetiletý Toornstra, protože si po fenomenální patičce od Desserse seběhl do brankového území a z bezprostřední blízkosti neminul zcela odkrytý prostor tří tyčí.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - LASK Linz 4:1

10.03.2022 18:45

Góly: 4. Yira Sor, 29. Yira Sor, 83. Peter Olayinka, 85. Ibrahim Traoré - 67. Husein Balić

Slávisté zvládli první polovinu osmifinále Konferenční ligy na jedničku podtrženou. Agresivním presinkem rakouských soupeřů se nenechali zaskočit, vsadili na bleskové protiútoky a brzkými dvěma góly určili ráz zápasu. O tři góly se postarala nigerijská letka Yira Sor - Peter Olayinka, soupeře v závěru dorazil jejich africký kolega Ibrahim Traoré...

Po nasazení Davida Hovorky do derby pražských "S” po dlouhých 13 měsících pauzírování se Jindřich Trpišovský vytasil s dalším překvapením, když do základní sestavy nominoval teprve 16letého pravého křídelníka Adama Pudila. Mladík ze stejné vesničky jako Petr Ševčík se sice trenérovi gólem neodměnil, avšak celý tým odstartoval perfektně.

Už ve čtvrté minutě se Bahův špatný dotyk s míčem ukázal být spíše požehnáním, neboť Slavia záhy míč opět získala a do rozhozené obrany už Bah napodruhé vyslal z úhlu na bránu Yiru Sora, který střelou namísto centru poněkud zaskočil klečícího brankáře Schlagera.

Na podobné, velmi oportunistické notě se nesla hra Slavie i nadále: trpělivé čekání na brejk a následný smrtící kontr, takový byl dnešní recept Trpišovského ansámblu, a to nejlépe přes dočista pustou levou stranu. To se opět ukázalo při souhře kvarteta Madsen-Olayinka-Plavšić-Sor, kdy však tentokrát hbitý Nigerijec zakončoval ve velké tísni.

Ve třinácté minutě byl Plavšićův centr o chlup delší či prudší, aby na něj dosáhl Sor, zato po dalším rychlém výpadu po prázdné levé straně, kde krásně zakombinovali Olayinka s Plavšićem, už Sor zakončovat mohl, ale v dobré pozici balon slabší levačkou vesměs kompletně minul. Když pak Madsen narýsoval zcela perfektní centr na zadní tyč, dvojice Sor-Pudil pro změnu nereagovala včas a nechala míč procestovat až za brankovou čáru.

Hosté z Lince zahrozili poprvé z přímého kopu, kdy ale nastřelili pouze zeď. Ze hry se neustále utápěli kombinacemi u ucpané levé postranní čáry. Větší varování se dostavilo až v úplném závěru první půle při sérii čtyř rohových kopů, ale tou dobou to už bylo 2:0. Ve 29. minutě Madsen promptním lobem za obranu nakopl Sorovu motorku, ten jako nic pláchl oběma obráncům, obkroužil Schlagera a bez problémů zakončil do zcela prázdné svatyně.

Také druhý poločas de facto načal úprk Sora po výtečné práci Ousoua, obránce LASKu opět nestíhal, ale rozhodil Sora natolik, že stihl zakončovat až těsně před zkušeně si počínajícím brankářem rakouského celku. Ten musel být opět ve střehu, když zaspal asistent rozhodčího a nechal díky těsném ofsajdu nejprve neutěšeně kličkovat Miloše Pudila, dvojče Adama, a poté z dalekonosné dorážky nastřelit vzdálenější tyč pohotového Alexandera Baha.

Slavia v dnešním utkání skutečně mohla bez problémů vyhrát rozdílem pěti, šesti gólů, ale po pěkném vysunutí Traorého například Peter Olayinka nastřelil pouze horní tyč Schlagerovy branky, aby se zanedlouho "vykoupil” na druhé straně příliš sebevědomou a riskantní rozehrou bez zapojení brankáře Aleše Mandouse, kterou vystihl Balić a snížil na 1:2.

Tenhle úder zničehonic Slavii na dobrých 15 minut rozhodil. Přechod do útoku rázem nefungoval, a byť soupeř nepodrobil Mandouse žádné okamžité palbě, například Balićova kličkovaná rozhodně budila respekt. Neuspokojivá remíza se zdála skutečnou možností.

S blížícím se koncem zápasu se však LASK opět nechal příliš unést a Slavia se vrátila k chladnokrevnému trestání. Byť Sor nebo žolík Masopust sami před Schlagerem váhali, Pražanům to nemuselo tolik vadit, jelikož po Bahově průniku si jeslemi na zadní tyči spravil chuť Olayinka a jenom dvě minuty nato se Teclův finiš šťastně snesl na hlavu Traorého.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - AS Řím 0:1

10.03.2022 18:45

Góly: 45+1. Sérgio Oliveira

Vitesse předvedlo doma skvělý výkon a hodně bojovalo, jenže na zkušené AS to nestačilo. Italy v mnoha situacích zachránil brankář Rui Patrício a tak jim nakonec stačila jediná branka. O tu se před koncem první půle postaral Sérgio Oliveira.

Před pár lety se dnešní kouč AS Řím José Mourinho vyjádřil o Vitesse přinejmenším nepříliš pozitivně a dnes mu domácí celek v Arnhemu chtěl ukázat, že si něco podobného nenechá líbit. A začal opravdu skvěle. Opendovo zakončení musel dnes skvělý brankář Patrício vyrážet mimo a o pár minut později dali domácí hráči dokonce gól. Jenže Grbic vybíhal do šance z ofsajdu, takže sudí jeho trefu uznat nemohl.

Hodně nebezpečným hráčem domácího výběru se stal rychlonohý útočník Loïs Openda, který ukázal svůj talent i po třiceti minutách. Naběhl si k vápnu s míčem u nohy, obelstil padajícího obránce Rogera Ibañeze a vypálil. Mířil ale ke své smůle vedle tyče. A to nebylo všechno, protože obrana AS si hodně zahrávala s ohněm.

Jindy jistý brankář Patrício totiž o minutu později tristně rozehrál malou domů jen na nabíhajícího protihráče Grbice a ten si po zpracování míče mohl vybírat, jak s výhodnou situací naloží. Zvolil dobře a nahrál právě na Opendu, který stál před prázdnou bránou. Jenže i přes padajícího stopera Manciniho Openda vypálil příliš vysoko a celou akci tím zazdil!

A Římané trestali. Tři minuty před koncem první půle vypálil Tammy Abraham povedenou pumelici, s níž měl Houwen problémy. Ještě větší mu ale nadělal roh, po němž se míč dostal k číhajícímu Viñovi. Ten nepovedenou střelu poslal jen do Zaniola, od nějž se balon odrazil k Oliveirovi. Zkušený Portugalec míč napálil do sítě a AS kupodivu vedlo!

A to "Vlkům" stačilo. Nemuseli se přetrhnout, soustředili se na obranu a jednou za čas vystrčili růžky. Jako třeba Mancini, který perfektní centr Pellegriniho poslal hlavou jen těsně nad! Hostům v honbě za výhrou nevadila ani červená karta pro Oliveiru, který se po faulu na Witteka musel poroučet ze hřiště o 15 minut dřív.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
Mandanda_30

Arča Milča on fire

Reagovat
Mandanda_30

Jenom tam místo Kolašinace příjde na plac Luan Perča a už do 1 minuty přes něj dostaneme gól

Reagovat
Mandanda_30

RONGIERE proboha Mandanda Ježíš Kristus

Reagovat
Mandanda_30

el fenomeno lepší sprint jak Mbappé

Reagovat
Mandanda_30

rozhodně lepší než poslední 3 zápasy nebo kolik z ligy, škoda že po tom gólu obdrženym se zase půlka týmu psychicky zhroutila

Reagovat
Israha

Milik 3 tutovky + penalta, Guendouzi 2 tutovky, Payet + Gerson + Ünder po tutovce a místo aspoň 4:0 je to 2:1, protože Sampaoli střídá jak dement a jen díky Mandandovi to není dokonce 2:2. Jestli příští týden nakonec vypadnou, tak se můžou leda tak vzájemně nakopat do prdelí, protože to je zas jednou trága v koncovce, až z toho bolí oči.

Reagovat
Mandanda_30

Ano, ale i toto bylo bohužel lepší než Clermont 0:2

A Sampu bych za vystřídání pochválil, čekal jsem totiž, že tam ještě pošle Balerdiho ať je to kompletní defenzivní sebevražda + Bakambu do středu zálohy místo Kamary, on to má přeci rád když je to nepředvídatelné

Reagovat
Israha

Protože Basilej byla taky horší, než ten Clermont, bohužel .

Reagovat
Mandanda_30

No... to je vlastně velice dobrý postřeh, který jsem nevzal v potaz

Reagovat
Mandanda_30

A furt mě tam se*e ten Rongier na pravym obrancovi, centrovat neumi, rychlej není a teď si tam málem šupnul vlastňák jak hráč ze starší přípravky, rád bych ho viděl zpátky v záloze, třeba místo Gersona (né že by se mi Žersa nelíbil ) horší než Gersonův nákop do obránce co stojí v jinak prázdné bráně, která je od něj asi 95 cm daleko, prostě být není možné

Reagovat
Israha

Dneska to celkem smysl dávalo, protože byl Rongier spíše ve středu a zhušťoval to tam, na pravý kraj jen sbíhal v případě nutnosti vykrýt prostor, to mělo logiku. Pak ale opravdu musejí být tři stopeři, a ne dva + sotva bránící Kolašinac. Myšlenka nahrazení Gersona v sestavě je dobrá z hlediska zlepšení týmovosti výkonu, pohybu a důrazu v záloze, ale fakt by to nepomohlo produktivitě. Rongier má v OM 1+7 za necelé tři sezony. Gerson přišel letos a má 4+5, no .

Reagovat
Mandanda_30

máš pravdu, jsem horší než Sampaoli ale svedu to na to že jsem byl unaven jelikož jsem byl vzhůru od středy ráno, takže mi už nebylo dobře

Reagovat
Pablos

Slaboučkej Partizan

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom před 14 dny vypadali jako největší kandidát na výhru v KL, holt se to ve fotbale rychle mění.

Reagovat
Kuchta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele