bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Buffalo? Reklama na ticho! Eichel se vysmál fanouškům Sabres i jejich bučení

11. března 2022, 15:25

Tomáš Zatloukal

Zdá se, zdá, že Jack Eichel spálil všechny mosty, co amerického špílmachra spojovaly s Buffalem. Nejprve se těsně před svým návratem na led KeyBank Center opřel do vedení Sabres, prý si se svérázným borcem pohrávalo a bralo jeho názory, postoje a přání na lehkou váhu. Po porážce 1:3, ke které Vegas odsoudili i bývalí Zlatí rytíři Alex Tuch s Peytonem Krebsem (oba přišli výměnou za Eichela), se posléze pustil i do příznivců klubu od Niagarských vodopádů.

Jakého se Eichel dočkal v Buffalu přivítání?

Část lidí mu sportovně zatleskala. Tak, jak se sluší a patří, když do města poprvé jako soupeř zavítá bývalý kapitán a nejvýraznější postava posledních několika let klubových dějin.

Jiní ale neměli pro hvězdného forvarda, co si vyvzdoroval přestup, pochopení. Na transparenty si napsali vzkazy jako "Díky za nic, Jacku" a při promítání krátkého videa s Eichelovými akcemi bučeli. A pořádně.

Že by to pětadvacetiletého plejera rozhodilo? Ani v nejmenším. Nebo se tak alespoň tvářil.

Po hořké prohře 1:3 každopádně nenechal Eichel bučení fandů bez komentáře. Nepostěžoval si, naopak podpořil vzájemnou nevraživost prvotřídní provokací. Ne, tady to na brzký šluk z dýmky míru nevypadá.

"Tohle byla ta nejhlasitější reakce v téhle hale, jakou jsem tu kdy slyšel," popíchl publikum, před nímž roky hrál.

"Po pouhých sedmi letech se konečně diváci probrali. Vyžadovalo to můj odchod, možná bučeli kvůli tomu, že jsem jim chyběl," dotáhl svou uštěpačnou kritiku k dokonalosti.

Posměch na svou osobu přetavil v jízlivý žert. A buďte si jistí, že tohle není poslední výstřel. Ať už jedním, či druhým směrem. Eichel má stále pifku na vedení Šavlí kvůli tomu, že mu bránilo v operaci, díky níž se vrátil k hokeji.

Pro fandy je pak těžké skousnout, že jejich klub přišel o hráče takového formátu. Smíření pak nepomáhá ani Eichelův charakter.

Spojte tyto tři vlivy a máte o zábavu postaráno.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.