RENOMIA vstupuje do Polska. Získá většinový podíl v Alfa Brokers


			RENOMIA vstupuje do Polska. Získá většinový podíl v Alfa Brokers

RENOMIA získá většinový podíl v polském pojišťovacím makléři Alfa Brokers. Vstupem na polský trh, který je největším v oblasti střední a východní Evropy, RENOMIA GROUP potvrzuje svou pozici v regionu. Nyní tak již působí v 11 zemích střední Evropy s více než 100 miliony obyvatel.

„Cílem RENOMIA GROUP je klientům nabídnout nejvýhodnější řešení pro krytí rizik a zajistit jim služby kdekoliv ve světě, a to i díky našemu partnerství se společností Gallagher. Jen pár měsíců po posílení naší pozice v Chorvatsku znovu rozšiřujeme naši regionální působnost ve střední Evropě. Jsem velmi potěšena, že ve spojení s Alfa Brokers nyní vstupujeme na významný a perspektivní polský trh. Celá řada tuzemských firem je úspěšných a stejně jako RENOMIA rozšiřují svoje podnikání za hranice naší země a my je můžeme skutečně doprovázet. Naši klienti mohou využívat nejlepší know-how a zázemí světové mezinárodní sítě pokrývající 140 zemí světa. Náš rozvoj dává také příležitost našim zaměstnancům a partnerům využít zázemí mezinárodní firmy k jejich osobnímu rozvoji,“ říká ředitelka RENOMIA Jiřina Nepalová.


Mohlo by vás zajímat: EIOPA: Vztahy ke spotřebitelům nejsou vždy vstřícné


Alfa Brokers byla založena v roce 1991 rodinou Gerne v polském městě Toruň a působí jako konzultant v oblasti firemního pojištění, risk managementu, řešení škod a zaměstnaneckých benefitů na celém území Polska. Tým Alfa Brokers tvoří více než 30 velmi zkušených profesionálů. Funkci ředitele společnosti bude i nadále zastávat dosavadní CEO a partner Tomasz Chojnowski, který se bude podílet na dalším rozvoji na perspektivním polském trhu.

Polsko je pro RENOMIA strategickým trhem. V nejbližší době RENOMIA plánuje otevřít kancelář ve Varšavě a k tomu má již připravený zkušený tým. „RENOMIA připravila dlouhodobý program, který podpoří náš další rozvoj v jednotlivých zemích i ve skupině jako celku. Sdílení zkušeností, know-how a technologií s týmy napříč zeměmi nám umožňuje poskytovat klientům stále lepší a komplexnější služby. Věříme, že naše poslání, hodnoty a vize jsou pro naši práci velkou inspirací, která nám pomáhá úspěšně se posouvat vpřed,“ říká Pavel Nepala, managing partner RENOMIA zodpovědný za mezinárodní rozvoj.


Mohlo by vás zajímat: Havárka bez pojistné částky zvítězila


„Dohodli jsme se, že RENOMIA bude majoritním akcionářem společnosti Alfa Brokers. Náš tým i naši klienti tak budou těžit z toho, že se stanou součástí předního světového makléře s mnoha odbornými znalostmi a zdroji, které budou spojeny s našimi více než 30 lety zkušeností na polském trhu. Spojení našich talentovaných specialistů, globálního měřítka a dosahu společnosti RENOMIA, která je partnerem Gallagher, nám poskytuje výbornou platformu pro rozvoj našich služeb klientům a umožňuje pokračování naší další cesty v budoucnu,“ říká Tomasz Chojnowski, CEO Alfa Brokers.

Zdroj: RENOMIA

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články