Můj čas na kafíčko

Španělský temperament a český klid? U Petra Kostky a Carmen Mayerové je to naopak!

Můj čas na kafíčko

„I když mě někdy rozzlobil, v tom základním mě nezklamal nikdy, je to absolutně rovný a čistý chlap.“

Už desítky let tvoří jeden z nejstabilnějších a také nejvíc sympatických hereckých párů Carmen Mayerová (77) a Petr Kostka (83). Hned v začátcích svého vztahu museli přitom řešit vážné problémy.

Herečka Carmen Mayerová (77), jak už její jméno i příjmení napovídají, má své kořeny v cizině. Maminka pocházela ze španělského ostrova Mallorca, tatínek byl Němec. Ona sama se ale narodila ve východočeském Trutnově.

Mohla zůstat v cizině!

Carmen to táhlo k herectví už od raného mládí a hodně tomu obětovala. V šestnácti letech zamířila do divadla v Hradci Králové. Tam se potkala se svým budoucím prvním manželem, hercem Maxmiliánem Hornyšem (†87). Byl o sedmnáct let starší.

Měli spolu dceru, ale nakonec se rozvedli. Byl to ovšem příkladný rozvod, protože Maxmilián se zachoval jako džentlmen. Garsonku, kterou v Hradci obývali, nechal vyměnit za

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden