LaLiga - souhrn 28. kola: Real odskočil na rozdíl 10 bodů

11.03.2022, 22:57, aktualizováno 14.03.2022, 22:57
Komentáře a souhrny
Vinícius Júnior otevřel skóre (© AFP)
Real Madrid na Mallorce nezaváhal, třemi body se blýskl Karim Benzema. Barcelona rozstřílela Osasunu a posunula se na třetí místo za Sevillu, která ztratila důležité dva body v souboji s Rayem. Atlético Madrid nezaváhalo proti Cádizu. Tři body v neděly oslavily také Betis a Real Sociedad, pohárové příčky stále nahání také Villarreal...

RCD Mallorca - Real Madrid 0:3

14.03.2022 21:00

Góly: 55. Vinícius Júnior, 77. Karim Benzema (pen.), 82. Karim Benzema

Francouzský tahoun Realu Madrid Karim Benzema je prostě nezastavitelný. Poté co předvedl famózní show v Lize mistrů, se jako král projevil i v LaLize. Real dlouhou dobu nemohl najít recept na obranu Mallorky, což změnil právě Benzema. Dal dvě branky v závěru utkání a na výsledku 3:0 má lví podíl.

Mallorce před utkáním nevěřil asi nikdo, ani její nejzarytější fanoušek. Protože pokud proti vám nastoupí francouzský kanonýr Karim Benzema v současné formě, pak je jedna věc jistá - nedohrajete utkání s čistým kontem. Zkušený střelec i přes vyšší věk táhne Real a dokazuje, že zraje jako kvalitní Châteauneuf-du-Pape.

Právě Benzema si po sedmi minutách hry naběhl na průnikovou nahrávku do vápna a zakončil. Jenže v tu dobu se skvělým zákrokem prezentoval brankář Sergio Rico a udržel čisté konto. Real byl samozřejmě aktivnějším týmem a většinu času se míč pohyboval na jeho kopačkách, ale otevřít zámek kolem vápna brankáře Rica se mu dlouho nedařilo.

Mallorca o sobě dlouhou dobu nedávala nijak vědět a brankář Courtois si musel připadat spíš jako neplatící divák. Snad jen deset minut před koncem první půle se trochu vylekal. Po obranném zákroku Nacha se k míči dostal Pablo Maffeo a napálil míč jen těsně vedle tyče!

Trenér Carlo Ancelotti nemohl být s výkonem svých svěřenců vůbec spokojený a v pauze jim zřejmě dost promluvil do duše. Po změně stran jim totiž trvalo jen jedenáct minut, než se ujali vedení. Federico Valverde získal na obránci míč, posunul ho Benzemovi a ten ještě lépe postavenému Viníciusovi, který nechytatelně zakončil.

Mladý Brazilec se navíc patnáct minut před koncem nechal ve vápně faulovat a sudí neměl na vybranou - penalta pro hosty. K ní se postavil Karim Benzema a se samozřejmostí sobě vlastní zvýšil. Sedm minut před koncem navíc ukázal, že to umí i ze hry. Marcelo mu totiž vymyslel naprosto lahůdkový pas, který Benzema díky načasovanému výskoku uklidil za Ricova záda a Real vyhrál 3:0.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - CA Osasuna 4:0

13.03.2022 21:00

Góly: 14. Ferrán Torres (pen.), 21. Ferrán Torres, 27. Pierre-Emerick Aubameyang, 75. Ricard Puig

Barcelona předvedla Osasuně tornádo, na jaké v Pamploně nejspíš ještě dlouho nezapomenou. Jen za prvních 28 minut se totiž Blaugranas prosadili třikrát! To jim logicky dalo do zbytku utkání možnost v klidu dohrát zápas a přidat na závěr ještě jednu trefu.

Na dnešní utkání bude naopak moc rád vzpomínat nocležník Shakiry, Gerard Piqué. Ten totiž v barcelonském dresu odehrál své šestisté utkání. A to je meta, za kterou si jako hráč zaslouží obdiv snad i od fandů Realu Madrid. To ale není jediný důvod, proč dnešní utkání muselo Piquého těšit. Jeho milovaný klub totiž vyhrál rozdílem třídy a královsky se bavil.

Festival šancí a branek odstartoval už po třinácti minutách mladíček Gavi, který vtrhl do vápna a nechal se v něm faulovat Vidalem. Sudí neměl moc na vybranou a postavil míč na značku pokutového kopu. K němu se zase sebevědomě postavil Ferrán Torres a s ledovým klidem poslal brankáře Herreru na opačnou stranu.

Po dvaceti minutách tenhle duel vyhrál znovu. Tentokrát si Torres naběhl do vápna na nahrávku od Ousmaneho Dembélého a v klidu poslal míč mezi nohama brankáře Herrery, takže Barcelona odskočila na rozdíl dvou branek. Po pouhých šesti minutách se navíc prosadil i další její útočník, Pierre-Emerick Aubameyang. Toho našel opět dnes skvělý Dembélé, který mu přichystal nádherný centr, jenž Aubameyang špičkou kopačky usměrnil do sítě - 3:0.

Blaugranas v těchto chvílích naprosto kralovali a drželi míč na svých kopačkách, na což se Osasuna vůbec nechytala. Dnešní duel si prostě celá ofenziva katalánského giganta užívala na maximum. Vysoké tempo opadlo snad až ke konci první půle, kdy Barcelona přeci jen trochu zvolnila.

Samozřejmě to nebylo všechno jen růžové, i Barcelona dělala chyby. Třeba právě jubilant Piqué, který zazmatkoval nebezpečně blízko vlastního vápna a Ter Stegen po něm musel hasit jeho chybu. Povětšinou to ale byli domácí, kdo si připravoval šance. Jako Dembélé, který servíroval míč na Aubameyanga. Bývalý hráč Arsenalu ale mířil nad.

Piqué své jubileum málem oslavil brankou, jenže jeho trefa deset minut po změně stran nebyla pro ofsajd uznána. Dembélé byl dnes téměř u všeho podstatného a jednu asistenci vymyslel v 75. minutě i pro čerstvě nasazeného Ricarda Puiga. Ten na hřišti pobýval dvě minuty, když si ve vápně zpracoval míč po vyražení Herrerou a po obejití brankáře zakončil pohodlně do prázdné brány - 4:0.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Deportivo Alavés 1:0

13.03.2022 18:30

Góly: 70. Martín Zubimendi

Jediná branka stačila na vítězství Realu Sociedad v souboji s Alavésem. Martín Zubimendi rozhodl zápas ze vzduchu dvacet minut před koncem a Deportivo už na to nedokázalo zareagovat.

Real Sociedad se chtěl udržet na pohárových příčkách a k tomu potřeboval zdolat Deportivo. O motivaci měli postaráno i hosté, kterým by případná výhra výrazně pomohla v boji o záchranu.

V prvním poločase se toho moc neudálo a k vidění byla jen jedna velká příležitost. Až před koncem jí měl Isak, který ale výbornou práci Portua nezužitkoval tak, jak měl a hlavičkou netrefil balón ideálně. Deportivo nepředvedlo směrem dopředu vůbec nic, na druhou stranu ale drželo nadějný stav, kterým výsledek 0:0 bezpochyby byl.

Real Sociedad zvýšil po změně stran aktivitu a promítlo se to i na počtu gólových šancí. Další únik Portua vytěsnil Pacheco nad branku. Neuspěl ani Rioja, v do té doby jediné šanci Alavésu nedokázal překonat skvělého Remira.

A šance pokračovaly na obou stranách, Sørloth hlavičkoval do tyče, kdežto Rafinhova rána proletěla vedle. Real Sociedad se dočkal až v 70. minutě. Oyarzabal perfektně rozehrál standardní situaci a Martín Zubimendi hlavou rozhodl.

Deportivo mělo na odpověď dvacet minut a jednu příležitost si skutečně vytvořilo. K propadnutému balónu se dostal Vallejo a Remiro jeho koncovku vychytal. Domácí zvítězili 1:0 a udrželi pohárové pozice.

Více informací k zápasu

Real Betis - Athletic Bilbao 1:0

13.03.2022 16:15

Góly: 20. Borja Iglesias

Jedinou branku viděli diváci na stadionu Benita Villamarína v Seville. Real Betis zastavil pád tabulkou a po pěti soutěžních zápasech bez vítězství získal důležité tři body. Autorem rozhodující branky se stal po dvaceti minutách Borja Iglesias.

Betis prohrál už pět soutěžních zápasů v řadě, vypadl z pozic zaručujících Ligu mistrů a nyní měl před sebou přetěžký zápas s Athleticem. Zareagoval ale dobře a i přes vyloučení Nabila Fekira deset minut před koncem dokázal ukořistit vítězství.

Borja Iglesias na sebe poprvé upozornil už po několika minutách, když ranou z úhlu otestoval pozornost Ruie Silvy. O pár minut později se na branku Athleticu valil další úkol a střelu Juanmiho z naprosto ideální pozice zachytil Unai Simón. Domácí byli lepší a ve 20. minutě se ujali vedení. Juan Miranda zvládl z hranice šestnáctky odcentrovat a Borja Iglesias z malého vápna hlavou rozradostnil stadion Benita Villamarina.

Athletic byl konečně nucen přejít do ofenzivy a výsledkem byla nebezpečná hlavička Iňakiho Williamse, která proletěla těsně vedle tyče. Před koncem prvního poločase zase zasáhl Rui Silva proti střele Muniaina.

Spousta šanci byla k vidění i po změně stran. Nejprve Iglesias hlavičkoval z ideální pozice mimo tři tyče a poté Muniain zblízka nepřekonal domácího brankáře. Athletic dobýval pokutové území domácích marně, ale deset minut před koncem dostal novou příležitost. Fekir neudržel nervy na uzdě a po faulu na jeho osobu se ohnal po protihráči a zaslouženě uviděl červenou kartu. Betis se tak musel po zbytek utkání bránit a tuto roli zvládl.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Sevilla FC 1:1

13.03.2022 14:00

Góly: 46. Bebé - 63. Thomas Delaney

Naděje na titul pro Sevillu se rozplývají. Sevilla totiž opět ztratila body a dává šanci Realu Madrid odskočit už na deset bodů. Hosté se dostali do nesnází na začátku druhého poločasu, když vstřelil úvodní branku Raya Bébé, ale konečné slovo měl při gólu na 1:1 Thomas Delaney.

Po šesti porážkách v řadě je pro Rayo remíza 1:1 se Sevillou pozitivním ziskem. Andalusané byli obrovským favoritem a tuto roli dávali najevo od počátečních minut. V 11. minutě dokonce vstřelili gól, jenomže Mir zahrál rukou a jeho branka tudíž nemohla platit. Vzápětí přišla gólovka i na druhé straně a Guardiolův technický pokus skončil na břevně. Z prvního poločasu to bylo vše a i po změně stran byly k vidění zajímavé okamžiky.

Rayo postupně přebíralo iniciativu a překvapivě bylo aktivnější. Naráželo však na pozorného brankáře Bonoa, který zlikvidoval hlavičku Comesaniho. Aktivita domácích se nakonec vyplatila a poté, co Bébé překvapil Bonoa na přední tyči Rayo senzačně vedlo.

Sevilla dlouho s odpovědí neotálela a po hodině hry bylo vyrovnáno. Thomas Delaney zavřel centr Corony na zadní tyči a střelou do protipohybu nedal brankáři šanci - 1:1. Obrana Vallecana v tomto případě zaspala a hosté se ještě pokusili o zvrat.

V závěrečné fázi zápasu zase převzala iniciativu Sevilla, ale na tři body nedosáhla. Stalo se tak i proto, že zákrok na Mira nakonec nebyl posouzen jako penaltový a náporu v posledních minutách obrana Raya odolala. Například Martialovu ránu i hlavičku Delaneyho zpacifikoval Dimitrievski. Sevilla v Madridu remizovala a to je obrovská šance pro Real Madrid navýšit náskok na čele.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Valencia CF 0:0

12.03.2022 21:00

Góly: -

Utkání 28. kola španělské LaLigy vítěze nepoznalo, Getafe s Valencií remizovalo 0:0. Přestože se Azulones v 71. minutě branky dočkali, krátké nadšení jim následně sebral hlavní rozhodčí, který po shlédnutí videa gól pro zahrání rukou neuznal. Český reprezentant Jakub Jankto do zápasu nenaskočil, sledoval jej pouze z lavičky náhradníků.

Madridský tým se zdál být po bídném úvodu sezony z nejhoršího venku, čtyři zápasy v řadě však nevyhrál, a tak se musel mít před nebezpečím sestupu stále na pozoru. Getafe naději na úspěch proti Valencii dávala především statistika posledních domácích vzájemných duelů, jelikož Netopýrům se podařilo na hřišti celku z hlavního města uspět naposledy před více než třemi lety. Azulones se spoléhali především na svého nejlepšího střelce, kterým byl Enes Ünal se 13 ligovými brankami na kontě.

Vstup do utkání vyšel lépe domácím, kteří poprvé zahrozili v deváté minutě. Střela Sandra Ramíreze z pravé strany proletěla jen těsně okolo levé tyče. O chvíli později už fotbalisté Getafe trefili prostor brány, avšak přízemní rána Nemanji Maksimoviče neměla na úspěch potřebné parametry. V dalších minutách náznaky větších příležitostí nepřicházely, celky sváděly souboje o míč především ve středu pole a na obou stranách byla vidět spousta nepřesností. Nebezpečná nebyla ani střela Bryana Gila v závěru úvodního dějství, a tak šli hráči do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran začali být mírně aktivnější Netopýři, avšak první střelecký pokus mezi tři tyče si stále nepřipsali. Diváci si tak na úvodní branku museli počkat až do 71. minuty, ta však nakonec nebyla uznána pro zahrání rukou střídajícího Borji Mayorala. Gruzínský brankář Giorgi Mamardashvili tak nemusel zpytovat svědomí za obrovskou hrubku, která k neuznané brance vedla. V závěru duelu se obraz hry výrazně nezměnil, a ani jedno z mužstev tak nedokázalo skórovat, a to ani přes poslední velkou šanci Maksimoviče, který v šesté minutě nastavení hlavičkou těsně minul levou tyč.

Getafe opět nezvítězilo, zisk bodu s o poháry usilující Valencií však mohl být pro celek z hlavního města alespoň malou náplastí. O další body budou Madriďané usilovat 18. března v Bilbau, Valencii čeká o den později duel v Elche.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Celta Vigo 1:0

12.03.2022 18:30

Góly: 64. Dani Parejo

Villarreal porazil v zápase 28. kola španělské LaLigy Celtu Vigo 1:0. O výhře domácího týmu v dlouho vyrovnaném zápasu rozhodl gólem ve druhém poločase Dani Parejo, a prodloužil tak pozitivní vítěznou šňůru svého týmu na domácím stadionu. Fotbalisté Celty naopak prohrou upevnili své postavení ve středu tabulky, ze kterého ztrácí stejně bodů na pohárové pozice jako na ty sestupové.

Villarreal se v letošní sezoně pyšnil třetí nejlepší domácí bilancí ze všech týmů a před zápasem ho hřála již sedmizápasová šňůra bez prohry. Stále ho přitom tížila absence největší ofenzivní opory, Gerarda Morena, který v letošní sezoně zasáhl do necelé poloviny ligových duelů. Kanonýr v dresu Celty Vigo Iago Aspas byl naopak připraven v plné síle, v posledním duelu s Mallorkou totiž zařídil divoké vítězství 4:3 dvěma góly a asistencí.

Od začátku utkání byli na míči častěji hráči Celty Vigo, přesto první šanci zaznamenali fotbalisté ve žlutých dresech. Arnaut Danjuma zakončil svůj individuální průnik technickou střelou, kterou ale zlikvidoval hostující gólman. Žlutá ponorka se dokonce dočkala gólu, její radost ale překazilo postavení mimo hru skórujícího hráče. Následující minuty byly pro fanoušky na stadionu zklamáním, jelikož se do konce poločasu nedočkali žádných dalších příležitostí.

Ve druhém poločase se více do hry dostával hostující tým. Po jedné z pohledných kombinací střílel z dobré pozice na zadní tyč Aspas, ani on však míč za záda brankáře nedostal. Na druhé straně ve skluzu zakončoval Danjuma, stejně jako kanonýr hostů byl ovšem neúspěšný. Zásah do černého nakonec v 64. minutě zaznamenal Parejo, jenž se skvěle zorientoval v soupeřově pokutovém území a prostřelil nejistého Matíase Ditura. O pár minut později se Samuel Chukwueze snažil zvýšit vedení technickým obstřelem, nebyl ale přesný a ke změně skóre už do konce zápasu nedošlo.

Villarreal se tak po zisku třech bodů posunul na šestou příčku zajišťující postup do pohárové Evropy pro příští sezonu, sedmý Real Sociedad ovšem má jeden duel k dobru. V příštím kole se Žlutá ponorka 20. března představí v Cádizu, Celta tentýž den přivítá Betis.

Více informací k zápasu

Granada CF - Elche CF 0:1

12.03.2022 16:15

Góly: 11. Fidel

Pouze jedna branka byla k vidění v zápase mezi Granadou a Elche. Diváci jí viděli už po jedenácti minutách z kopačky Fidela. Granada se i po další porážce drží těsně nad sestupovou propastí, zatímco Elche spodním patrům uniká.

Granada před týdnem prohrála ve Valencii a neúspěšné bylo i Elche, které pro změnu podlehlo Barceloně. Jejich vzájemný duel byl z hlediska záchranářských prací velmi důležitý.

Utkání nabídlo spoustu brankových příležitostí a je s podivem, že padl jen jeden gól. Už ve 2. minutě zazdil obrovskou šanci Uzumi, když ve vyložené pozici vůbec netrefil balón. Vzápětí z malého vápna zakončoval Carlos Neva a skvělý Badía si připsal výtečný zákrok. Nápor Granady neustával, nicméně to byli hosté, kdo se ujal vedení. V 11. minutě se Elche povedl ukázkový přechod do útoku, který neomylně zakončil Fidel.

Inkasovaná branka Granadou zacloumala a domácí na ní nedokázali reagovat. Těsně před koncem prvního poločasu měli hosté další příležitost a po pádu Milly se marně dožadovali pokutového kopu.

O poločase Granada přeskupila síly a druhou polovinu zápasu začala rovněž aktivně. Badía fantasticky vychytal střelu Collada i Milly, ve druhém případě dokonce zazvonila horní tyč. Devět minut před koncem minul balón Morente a i další situaci zůstaly bez gólu. Vyrovnání nepřinesl ani dlouhý nastavený čas, takže Elche veze z Granady nejtěsnější výhru.

Více informací k zápasu

Levante UD - Espanyol Barcelona 1:1

12.03.2022 14:00

Góly: 80. Dani Gómez - 50. Javi Puado

Na kolik je remíza 1:1 s Espanyolem pro Levante ztrátou ukáže až závěr sezony, ve které domácí bojují o záchranu. Určitě mohlo být hůře, protože hosté vedli od 50. minuty zásluhou Puada, ale deset minut před koncem měl poslední slovo Góméz.

Levante chtělo naplno využít domácího prostředí a získat tři body, jenomže doplatilo a neproměňování příležitostí. Začátek byl podle not Granotes a v první dobré příležitosti prověřil Diega Lópeze De Frutos. Také Espanyol přispěchal se svým příspěvkem a rána Raúla de Tomáse postrádala větší přesnost.

V 19. minutě hosté zablokovali střelu Bardhiho a stejný hráč byl i u další možnosti Levante, ovšem jeho zpětná přihrávka prošla Pubillovi mezi nohama. Po půlhodině hry zase Diego López musel zasahovat po střele Rogera Martího. Největší nebezpečí hrozilo od hostů prostřednictvím De Tomáse a v jeho příležitosti ho na poslední chvíli odzbrojil Duarte.

První poločas branku nepřinesl, ovšem to se pět minut po přestávce změnilo. Darderova fantastická přihrávka do prostoru byla pobídkou pro Javiho Puada, kterou nepohrdl a přesnou koncovkou poslal Espanyol do vedení.

Levante se od této chvíle hnalo za vyrovnáním a mělo šance. Diego López fantastickým zákrokem vychytal De Frutose a na druhé straně zase Vilhena hlavičkoval do tyče! Hráčům Granotes se krátil čas, ale deset minut před koncem to přišlo. Franquescův centr zasáhl hlavou Dani Gómez a stav 1:1 se i přes další příležitosti až do konce utkání nezměnil.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Cádiz CF 2:1

11.03.2022 21:00

Góly: 3. João Félix, 68. Rodrigo De Paul - 45. Álvaro Negredo

Colchoneros prodlužují svou sérii neporazitelnosti, protože dnes večer i s mírnými obtížemi porazili Cádiz. Ten vzdoroval celkem udatně na to, že od třetí minuty prohrával. Spolupráce střídajícího dua Suárez - Correa ale spasila Simeoneho tým.

Atlético chtělo ukázat, že jeho dobré výsledky z poslední doby nejsou náhodné a že ještě nevzdává boj o ty nejvyšší příčky. A dnes na domácí půdě začalo proti Cádizu naprosto skvěle. I když mu hosté velmi pomohli. Už po třech minutách totiž brankář Ledesma vyrobil obrovskou chybu, když relativně snadnou malou domů nezvládl a nahrál přímo na kopačky nejbližšího soupeře. Tím byl mladíček João Félix, který ho už snadno přelstil.

Kdekdo si po tak zajímavém úvodu asi představoval atraktivní utkání plné branek, jenže po prvním gólu se dlouhou dobu nic nedělo. Atlético v podstatě bez potíží hlídalo svůj náskok a Cádiz se přes jeho dobře zformovanou obranu nemohl dostat. Atlético si ale cestu za body dnes samo zkomplikovalo.

Ve 39. minuty sudí po zcela zbytečně surovém zákroku kolíky napřed udělil rovnou červenou kartu obránci Reinildovi! Své rozhodnutí ale po poradě od VARu přehodnotil a spokojil se s kartou žlutou.

To ale nebylo to nejhorší, co Atlético v konečné fázi první půle potkalo. Přesně ve 45. minutě totiž Espino parádním centrem z levé strany hřiště oslovil Álvara Negreda, který se zkušeně prodral k míči a nechytatelnou hlavičkou srovnal!

Tenhle stav Atlétici samozřejmě vůbec nevyhovoval, takže se hned od začátku druhého poločasu Simeoneho svěřenci nastěhovali před brankáře Ledesmu. Po hodině hry se na hřišti ukázalo duo útočníků Suárez s Correou a tenhle tah Simeonemu vyšel. Po Suárezově sklepnutí Correa tvrdě vypálil, brankář Ledesma míč vyrazil jen před sebe a dobíhající Rodrigo De Paul se nemýlil - 2:1.

Toto vedení už Colchoneros udrželi, i když měli místy namále. Nejprve musel Giménez zaskočit za Oblaka a vyhlavičkovat z brankové čáry balon letící za ni. A pak po pouhých čtyřech minutách na hřišti zajel mladík Javi Serrano do soupeře a od rozhodčího Gonzáleze viděl přímou červenou kartu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid28206259:2166
2.Sevilla FC281511240:1956
3.FC Barcelona27149452:2951
4.Atlético Madrid28156752:3651
5.Real Betis28154950:3549
6.Real Sociedad28138729:2947
7.Villarreal CF28129748:2645
8.Athletic Bilbao281010832:2740
9.Valencia CF28910941:4337
10.Celta Vigo28981133:3235
11.CA Osasuna28981126:3535
12.Espanyol Barcelona28891134:4133
13.Rayo Vallecano27951329:3332
14.Elche CF28881230:3932
15.Getafe CF286101226:3228
16.RCD Mallorca28681426:4826
17.Granada CF285101328:4425
18.Cádiz CF284121224:4124
19.Deportivo Alavés28571621:4522
20.Levante UD283101530:5519

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (52)

Přidat komentář
Elliasson

Viděl jsem druhý poločas. No žádná dominance to nebyla. Naopak... Jose Maria je pro mě hrdina. Zachránil gól na 2:2 fantastickým způsobem!

Vyloučení Serrana nepochopím. Ale aspoň ten závěr stál za to! Te quiero Atleti!!

Reagovat
smazaný uživatel

..dolezité sú tri body..zápas hrozný, väčšina opäť zle..reinildo v prvom polčase zrušená červená ktorá bola úplne čistá, preto kompenzoval pri Serranovi a toto už druhy krát neodvolal, aj ked v tomto prípade to na červenú nebolo.. Koke spomaľuje celu hru, aj preto išiel dole..obláčik je momentálne úplne bez sebavedomia, až sa obavám čo príde na old Trafford..ale verím

aupa atléti

P.S.: fanúšikovia opäť fantastickí, pozerať taký grc a spievať a povzbudzovať

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
LAM

Parádní zápas a spousta pěknejch akcí

Jediný mínus dneska Alves.Co ten tam dneska předváděl EC snad Dest

Reagovat
2miguel1

Mne sa Dani páčil. Uplna pohodka

Reagovat
dejvikker

Náhodou, ty jeho stepovery před gólem Auby byly parádní

Reagovat
misinho7

Rodrygo, Mendy a Karim zraneni? Nepozeral som zapas len citam ze vraj

Reagovat
madridcan

Jo...ale pri zápase vyzeral iba Rodrygo out. Karim zle došľapol pri treťom góle a Mendy mal tiež lahšie podľa mňa

Reagovat
misinho7

tak snad pohoda

Reagovat
Israha

No, za ten včerejší výkon by měl mít Sanchez Martinez pozastavenou delegaci. I když bych odhlédl od ignorování vyloženě zdraví ohrožujících zákroků, tak ten jeho metr, to byl ryzí random.org. Nulová kontinuita, kdy občas pusti oranžový faul bez písknutí a občas foukal každý kontakt. Příšerné rozhodcování, horší jsem letos asi neviděl.

Reagovat
wwwx

Nocležník Shakiry

Reagovat
blaugrana

Tak platovy strop pre buducu sezonu je - 144 milionov euro.

Reagovat
Eichel

Nie, nie je. Treba čítať s porozumením je to zimný mzdový limit.

Reagovat
king23

To sice ano, ale asi nelze očekávat, že to v létě bude dramaticky vyšší a do plusu.

Reagovat
Eichel

Myslím, že nie tak dávno tu bolo linknuté twitter vlákno o tom ako sa účtovne vykazuje čo najhoršia momentálna situácia pre to aby sa v mzdovom limite na budúcu sezónu pracovalo s čo najvyššími číslami. Ale ja nie som účtovník a nechce sa mi ani o tom nijak sporiť, ja som si tu nikdy nešiel ako k nám ide Haaland... osobne nemám pocit, že s týmto vedenie nerátalo a teraz sú všetci v šoku v akej sú prdeli a myslím, že klub dokáže fungovať v letnom prestupáku normálne (opakujem, normálne u mňa neznamená, že príde Haaland a De Ligt k nemu). Pointou mojej reakcie je ale, že blaugrana je mimo pretože hovorí o platovom strope pre budúcu sezónu vo výške - 144 milionov eur. (to neviem ako by vyzeralo, asi by nám hráči tie prachy od leta museli platiť )

Reagovat
king23

Tak já předpokládám, že již podepsaní hráči by se neměnili a ten limit by se prostě přešvihl. Problém bude u zaregistrování nových hráčů. Mno nevím, uvidíme v létě. Každopádně krach bych vám nepřál ani já

Reagovat
LAM

Je to platový strop v zimním období.

V létě by se tohle mělo dramaticky změnit z důvodu snížení platů hráčů skoro o 200 mega,nové sponzorské smlouvě,návštěvnosti(loni jsme hráli bez diváků)a plusovému přestupnímu období za minulý léto.

Navíc můžou přijít obří injekce jako Barca studios(300-350mega) a CVC(270mega)

Dle mě to bude v létě v pohodě,ale žádnej Salah či Haaland asi nepřijde.Dle mě ani v příští sezoně nebude zas tak třeba pokuď se vrátí Fati a Dembele nakonec prodlouží.To spíš až příští léto.

Laporta když přišel říkal, že se dá klub stabilizovat do dvouch let, což mě přijde jako reálný řešení.Tohle léto hlavně pořádná CB a LB a prodloužit ostatní hráče.

Samozřejmě pokuď dostaneme peníze za Coutinha a Griezmanna, tak se to může změnit.

Reagovat
Eichel

Toho Salaha by som zase ja úplne nevylučoval, aj keď sa neprezentujem ako nejaký snílek. Roberto a Dembelé by namali predĺžiť zrejme sa ešte niekto pustí... cena Salaha, ktorý ma rok do konca kontraktu a nie s vyhliadkou predĺženia asi tiež nebude astronomická... podľa mňa keby moc chceli urobiť okno, kde privedú Salaha a dolepia zbytok hráčmi bez kontraktu, tak by to vedeli spraviť.

Reagovat
Gazdo

Cena Salaha by nebola astronomicka ale jeho plat ano pretoze to je dovod preco este nepredlzil v Poole - pretoze mu nechcu dat to co si momentalne ziada/mozno zasluzi. Plus teda Salah nie je hrot takze by asi prisiel ako nahrada Dembsa ktoremu chceme dost znizit mzdu a nezda sa mi ze by sme isli rovno na to dat Salahovi vyssiu aj ked je to asi momentalne najlepsi hrac na svete

Reagovat
Eichel

Ja chápem, že mzda Salaha by bola vysoká, ale očividne sa ráta s tým, že sa zbavíme Griezmanna, Coutinha, Roberta a Dembelého... a to mi nehovor, že by sme mu tú mzdu nevedeli dať, keď len Griezmann bral viac. Je to drahá varianta ale stále je to lacnejšie než tie čachry z Haalandom. A hej Salah je typologicky iný hráč ale uvažujem v intenciách, že ak nepríde Haaland je možné, že na hrote zostane Ferrán a v tom prípade mi príde, že by to so Salahom mohlo v tej kombinácii fungovať.

Reagovat
Footballer

Ty vole co tady blaznite se Salahem? Vzdyt bude mit v lete 30

Reagovat
Gazdo

Pretoze nemam ruzove okuliare a vieme ze malokedy sa stane ze hrac ostane v klube dajme tomu desat rokov. Vacsinou to byva tak do 5 rokov a potom uz su to skor vynimky a Salah kludne 5 rokov dat este moze aj ked uz ten stvrty piaty nie ako tahun ale stale platny hrac. Ale my tu ani nepiseme o tom ze by sme ho chceli ale ze sa o tom spekuluje a v pripade ze by to bolo zalozene na pravde tak uvazujeme nad situaciou

Reagovat
Footballer

No ja nevim, Griezmann mi stačil. Radeji se budu divat na mlade kluky kteri celyzapas žerou travu nez na vycpele 30-ti lete hrace

Reagovat
blaugrana

taka srandicka, Roberto ma skoro taky plat ako Salah

Reagovat
blaugrana

No na polskej stranke o Barce citam, ze su aktualoziaven PO ZIMNOM TRANSFEROVOM OKNE, nie ze je to limit na zimne obsobie. Ten dlh bol umelo navyseny Lapom, aby mohol riadne nakydat na Barta a toto je dopad. Ak teda nebude podpisana zmluva so Spotify, CVC a este sa jedna o Barca studios a BLM merchendasing, tak nebudu môct zasa registrovat hracov.

Reagovat
Eichel

Stále je tam chyba v pochopení. To, že sa niečo aktualizuje PO ZIMNOM TRANSFEROVOM OKNE, nie je to isté ako to, že je to mzdový limit na budúcu sezónu.

Reagovat
blaugrana

ale proste pokial nebude mat Barca prijmy, tak ten limit hore nepôjde...aspon tak sa to tam pise...a zada sa bude moct max nakupovat za 1/4 sumy z predaja hracov

Reagovat
Visca el barca

ty si to vůbec nepochopil. CHápeš to, že do dnešní sezony se počíta i ten nerefinancovaný dluh 500 mega? Který nás tak brutálně tížil? V létě bude úplně jiný strop.

Reagovat
blaugrana

lenze o tom tam zmienka nie je v tom clanku, ak mate nejaky iny, dajte link

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
rominhoFCB

Barça would have closed a total agreement with Kessié

Reagovat
patas92

Co to je vůbec za hráče?

Reagovat
LAM

Franck Kessié - 19.12.1996

Reagovat
patas92

Reagovat
rominhoFCB

Tiez by som rad vedel.

Reagovat
rominhoFCB
Reagovat
vilp

Nový Song.

Reagovat
blaugrana

to isto nie

Reagovat
patas92

Takže hned první sezónu si půjde pro trofej vítěze La Ligy, říkáš?

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/HNKK4WLJqWY

Jestli si pro ni pujde takhle tak klidne.

Reagovat
smazaný uživatel

(nikdo to ani neotvirejte, stejne presne vite co tam je za video)

Reagovat
patas92

Ludvo, ty jsi hlava

Reagovat
Eichel

Kessié's salary will be €4m net, but he could earn €2.5m more based on bonuses. [

@gerardromero

Christensen, Kessié and Mazraoui will all join Barça on a free. [gol]

Reagovat
2miguel1

Kessie De Jong Pedri Gavi Nico je za mna super zaloha. Mozno nebude treba ani dalsieho hraca do stredu kupovat

Reagovat
Eichel

Ja osobne by som bol s týmto ouk, keby som si istý, že vieme Frankieho využiť na CDM. Takto mi príde, že tam kalsické CDM stále bude chýbať a nie som si istý, že by to zahral Kessie.

Reagovat
Fairplay

Tak jestli tohle vyjde, tak je to super deal. Čekal jsem, že se s těmi hráči zadara necháte podojit na platech jak Juventus, tohle vypadá rozumně.

Reagovat
Eichel

Barcelona proposal to sign Noussair Mazraoui as free agent includes add-ons to reach €5m net as potential salary. The guaranteed part will be around €3.7/4m per season. #FCB

Aj Kessie aj Mazraoui vyzerajú docela príčetne, tiež som prekvapený, čakal som to horšie... ale musíme si počkať na to, či sa to potvrdí no.. a ktovie aký bude podpisový bonus

Reagovat
fRRR

Spis jde o to, jestli v Kessiem dokazete probudit jeho formu, mel jednu a pul dobry sezony, letos zas az na vyjimky spis stagnuje (mozna je jen demotivovanej). Jsem zvedavej na nej v La Lize.

Reagovat
Gazdo

Toho sa bojim… on je skor taky FIFA hrac kde ma dobre stats ale realne to ziadny nadpriemer ktory nas posunie o level vyssie zatial nie je. Pokial by prisiel tak snad obzivne a bude dobry inak tu mame dalsi plat na zivenie a dalsie nadavanie

Reagovat
fRRR

Jako ja jsem po letosni sezone rad, ze vlastne odejde, jsem mu vdecnej za tu praci co odvedl, kdyz ten tym tahal, ale oporou spis byl kdyz vsichni kolem nej stali za houby (tuplem to stejny s Romagnolim). Ale pral bych mu, aby se mu darilo.

Reagovat
Gazdo

Co si budeme on na to rozhodne ma ale myslim ze ten potencial plne nikdy nenaplnil a nenaplni. Ale rad by som sa mylil

Reagovat
Kluivert9

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele