Badass ukrajinská poslankyně je nachystaná na Rusáky, se samopalem i spí

Volodymyr Zelenskyj a bratři Kličkové nejsou jediní ukrajinští superhrdinové posledních dní. Narazili jsme i na jednu superhrdinku.

Řeč je o poslankyni jménem Kira Rudiková. Té odpustíme, že je to v normálním životě feministka, protože je teď zatraceně cool. 

Kira Rudyková je půvabná politička.

Ze svého kyjevského bytu, kde žije s kočkou Michelle a spoustou kytek, si udělala menší muniční areál. A dvakrát denně tam trénuje na Rusáky, co by jí chtěli navštívit.

Doma má slušný arzenál.

„Ptáte se mě, jestli trénuji. Ano, každý den dvě hodiny. Připravit, zamířit, pal. Také se učím rychle přebíjet, člověk to musí mít naučené, když pak kolem něj létají kulky a třesou se mu ruce,“ vzkázala Kira Rudiková fanouškům.

Se samopalem tahle sympaťanda pracuje, spí a bůh ví, co ještě dělá. Zdaleka ovšem není jen zalezlá u sebe doma, také chodí do ulic Kyjeva, pomáhá jeho obyvatelům dostat se do bezpečí a tak. Nebo se směje zajatým Rusům.

Kira Rudyková ukazuje, že je vždy připravena.

Domov brání se zbraní v ruce.

Na to nejlepší z badass poslankyně, co bychom u nás v parlamentu plným bílých páprdů (jak by řekl jeden pirát) brali hned, se podívejte ZDE nebo v galerii!

Fotogalerie

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
14038
17599