InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spartak se držel v Budějovicích jen do poloviny zápasu. Samson může v pátek rozhodnout o titulu

Martin Hanzal pomohl Samsonu k vítězství 4:1 nad Soběslaví třemi kanadskými body. Budějovičtí vedou ve finálové sérii 2:1 na zápasy. Rozhodne se o držiteli poháru už v pátek na soběslavském ledě? , Autor: Josef Janda

Martin Hanzal pomohl Samsonu k vítězství 4:1 nad Soběslaví třemi kanadskými body. Budějovičtí vedou ve finálové sérii 2:1 na zápasy. Rozhodne se o držiteli poháru už v pátek na soběslavském ledě?     Autor: Josef Janda

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Třetí finálový zápas krajské hokejové ligy mezi Samsonem České Budějovice a Spartakem Soběslav hostila v úterý večer za stavu 1:1 na zápasy českobudějovická Pouzar aréna. Domácí Samson rozhodl o druhém bodu do série ve druhé třetině, ve které vstřelil čtyři góly. Soběslavští drželi bezbrankový stav skoro až do poloviny zápasu, kdy se prosadil Martin Hanzal. Úspěšný budějovický útočník vstřelil i gól z oslabení a u třetí branky si připsal asistenci. Matějka přidal z přesilovky čtvrtou trefu a bylo vymalováno. V závěru periody Adam Čížek snížil z přesilovky, víc už toho ale fanoušci v Budějovicích až do konce utkání neviděli – 4:1.

 

Samson se po vítězství 4:1 ujal vedení v sérii 2:1 na zápasy a ve čtvrtém finále už může zvednout mistrovský pohár nad hlavu. Soběslavští ale jistě nedají na svém stadionu kůži lacino, fanoušci se tak mohou v pátek 18. března těšit na další skvělý hokejový zážitek. První buly padne v 19 hodin.

HC Samson České Budějovice – OLH Spartak Soběslav 4:1 (0:0, 4:1, 0:0), branky a nahrávky: 28. M. Hanzal (Vydarený, Liška), 32. M. Hanzal, 34. Matějka (Šulčík, M. Hanzal), 37. Matějka (Vydarený) – 39. Čížek (O. Pánek, Macháček), rozhodčí Šperl, Hamr – Soukup, Knor, vyloučení 6:5, využití 1:1, v oslabení 1:0, 250 diváků.

Samson ČB: Svoboda (Němec) – Tupý, Michal, Nehoda, Vydarený, K. Ťoupal, Liška, Ferebauer – Vak, O. Ťoupal, Brus, Šulčík, M. Hanzal, J. Hanzal, Nedorost, Matějka, Mrkvička, Mrázek, Sumerauer.

Soběslav: Baloun (Křiklán) – Kanov, Tržil, Čížek, Kubeš, V. Pánek, Hubáček – Hák, Žákovský, Píha, O. Pánek, Přibyl, Slabý, Macháček, Škoda, Novák, Šimák, Kučera, Himpan.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace