Stropnického manželky jsou si vzhledově podobné, ale chováním se liší. Jak se po rozvodu zachovala jeho první žena?

Martin Stropnický (65) byl ženatý třikrát. První dvě manželství byla se stejnou ženou, Lucií Stropnickou (66), s níž má herec tři děti. Jeho druhou ženou byla Veronika Žilková (60). Obě jeho osudové ženy jsou si podobné, ale přesto se něčím liší. A to nejvíce v chování.

Žilková před pár dny vyslala do světa zprávu, že se s ní Stropnický hodlá rozvést. Pro ni samotnou to bylo překvapením, protože ještě před pár týdny tomu nic nenasvědčovalo. Navíc jí to dal vědět e-mailem, což bylo pro Veroniku nepřijatelné a rozhodla se svůj hněv vykřičet do světa. Záhy poté pro Expres přiznala, že ho stále miluje, a o to je to ještě horší.

Stropnický se k rozvodu nijak veřejně nevyjádřil a nejspíš ani nevyjádří. Stejně tak jeho bývalá manželka Lucie mlčí. Zatímco Veronika sdílí své nové pocity každý den, Lucie se vždy držela stranou. Když se s ní Stropnický rozvedl, veřejně se k tomu nevyjadřovala. I přes to, že Lucii měl opustit právě kvůli Veronice.

„Naše vztahy jsou korektní, jak diplomaté často říkají. Vídáme se při příležitostech úspěchů našich tří dětí. Promoce, maturitní plesy, premiéry a podobně. Klidně spolu vykouříme i cigaretu. Což je škodlivé, samozřejmě,“ vyjádřila se v minulosti pro Aha Lucie k tomu, jaké vztahy má s bývalým manželem. S Veronikou se prý nikdy osobně nepotkala.

Zdroj: Expres.cz, Aha.online.cz