Příběhy plné lásky, které napsal sám život

Příběhy plné lásky, které napsal sám život
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ty nejlepší příběhy plné lásky nevzešly z per scénáristů, ale napsal je osud. Tady jsou 3 nejlepší romantické filmy, které čerpaly ze skutečných osudů skutečných lidí.

Zápisník jedné lásky

Kritiky i veřejností vřele přijatý romantický film z roku 2004 pojednává o nekonečné lásce, na kterou si protagonisté museli dlouhá léta počkat. V hlavních rolích se zde představují Ryan Gosling a Rachel McAdams. Filmový příběh plný lásky i strastí vznikl na základě knižní předlohy Nicholase Sparkse. Ten následně uvedl, že se jedná o skutečný příběh prarodičů jeho ženy.

Čistá duše

Není jednoduché najít si partnerku v 50. letech na MIT. To se skutečně podařilo matematikovi Johnu Nashovi, který se na kampusu potkal s chytrou a přitažlivou Alicí, no a na světě byla láska. Pár se sezdal a narodilo se jim dítě, v roce 1963 se však John a Alice rozvedli, jelikož John trpěl schizofrenií a musel se léčit. Jeho žena ho však neopustila úplně, stále byla po jeho boku jako přítelkyně a byla mu po dlouhá léta oporou. Následně se znova vzali, a to v roce 2001. V tomto srdceryvném dramatu se v hlavních rolích představil Russel Crowe a Jennifer Connely.

Navždy spolu

Rachel McAdams jakoby se pro obsazování do úspěšných romantických filmů narodila. Zde se ale objevila po boku Channinga Tatuma, spolu se snažili převést na plátno příběh Krickitt a Kima Carpenterových. Pár měl jen pár dní před svatbou, když přišla nešťastná autonehoda, kvůli které byla Krickett několik měsíců v kómatu. Když se probudila, nic si nepamatovala, ani svého partnera nepoznala. Kim nad vztahem ale nezlomil hůl a lásku Krickett si opět vydobyl, ačkoliv si Krickett na nic z období před nehodou nikdy nevzpomněla.

Zdroje: