LaLiga - souhrn 29. kola: Barcelona v Clásicu zostudila Real

18.03.2022, 23:00, aktualizováno 20.03.2022, 22:55
Komentáře a souhrny
Pierre-Emerick Aubameyang (© AFP)
Barcelona čtyřmi góly dočista umlčela Santiago Bernabeu. Sevilla potřetí v řadě remizovala, když se bez branek rozešla s Realem Sociedad. Atléticu se daří a potvrdilo to i v derby proti Rayu. Villarreal překvapivě odjíždí s prázdnou z Cádizu, ztratil i Betis ve Vigu. Divokou pětigólovou přestřelku zvládla lépe Granada. Getafe prodloužilo čekání na výhru, ale remízu s Athletikem spíš bere.

Real Madrid - FC Barcelona 0:4

20.03.2022 21:00

Góly: 29. Pierre-Emerick Aubameyang, 38. Ronald Araújo, 47. Ferrán Torres, 53. Pierre-Emerick Aubameyang

Barcelona předvedla famózní výkon, na který se favorizovaný Real Madrid absolutně nechytal. Xaviho parta nastřílela bezbrannému a laxně hrajícímu Realu čtyři branky a dokonale vyloupila Santiago Bernabéu.

El Clásico s pořadovým číslem 282 se odehrálo na stadionu Santiago Bernabéu, kde se hostující Barcelona pokusila ukončit jasnou dominanci Realu v těchto specifických střetech. Domácí šli do zápasu jako favorit i přesto, že jim chyběl rozdílový muž - zraněný útočník Karim Benzema, který prožívá další famózní sezonu. Hlavní odpovědnost za střílení branek proto padla na Viníciuse.

A právě mladé brazilské křídlo si první šanci dokázalo vytvořit. Po sedmi minutách Vinícius prakticky sám překonal několik desítek metrů a po míčové ekvilibristice, kterou předváděl Araújovi, nahrál do druhé vlny. Tam spatřil připraveného kolegu Valverdeho, jehož ránu vytáhl Ter Stegen perfektním zákrokem mimo tři tyče!

Herní projev Realu ale rozhodně nepřipomínal balet, jakým je královský celek často přezdíván. Faulů ale oba týmy produkovaly značné množství. Spíš to byl boj o míč bez většího zápalu a pohybu. Především záložní řada chvílemi nejevila větší zájem o hru, což ostře kontrastovalo s dynamikou Barcelony. I proto se Blaugranas dařilo přebírat aktivitu.

Po dvanácti minutách navíc hosté málem vedli. Ferrán Torres utekl po levém křídle a naservíroval míč na penaltu, kde stál osamocený Pierre-Emerick Aubameyang. Jenže jeho ránu fantasticky vyrazil brankář Courtois, který se následně prolétl k tyči, aby odrazil technický pokus Dembélého! Courtoise po chvíli vystrašil i Torres, jehož rána zamířila jen kousek vedle.

Real byl dostatečně varován, ale poučení si z toho nevzal žádné. A tak přišel trest. Dembélé si na kraji vápna se samozřejmostí sobě vlastní poradil v duelu s Nachem a vyslal centr, který minul dva domácí obránce, zatímco hlava Aubameyanga ho tečovala do sítě!

Další souboj o pár chvil později už vyzněl lépe pro zkušeného brankáře a Real poté málem srovnal. Jenže Viníciuse, který si naběhl před Ter Stegena, zradil v rozhodující chvíli míč, který se mu zamotal pod nohy. Mladý Brazilec toho chtěl využít k odpískání penalty, ale mohl být spíš rád, že mu sudí Munuera neukázal žlutou za simulování.

A hned z následující akce Barcelona opět šokovala Santiago Bernabéu. Po rohovém kopu od Dembélého se totiž k hlavičce propracoval Ronald Araújo a přesným zakončením nedal Courtoisovi šanci - 2:0 pro Xaviho mladíky. Třetí branku mohl po změně stran přidat Aubameyang, jenže v pádu zakončil mimo. Nicméně o pouhou minutu později sehrála Barcelona úchvatnou kombinaci vedoucí k další trefě. Aubameyang dostal míč do vápna a elegantní patičkou nabídl míč volnějšímu Ferránu Torresovi - 3:0.

Po chvíli nastal moment, o kterém se bude mluvit zřejmě ještě dlouho. Obrana Realu se domnívala, že Torres nebo Aubameyang jsou v ofsajdu, koneckonců pomezní zvedl praporek, jenže hlavní sudí nepískal. Aubameyang tudíž ťukec Blaugranas završil perfektním lobem a potupil belgického brankáře. A protože Alaba se zapomněl na hraně ofsajdu, sudí gól regulérně uznal. El Clásico si dnes perfektní Barcelona v pohodě pohlídala.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Sociedad 0:0

20.03.2022 18:30

Góly: -

Fotbalisté Sevilly remizovali po třetí v řadě a jejich šance na titul opět klesly. Real Sociedad měl na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána větší převahu i si vytvořil více šancí, ale stejně jako domácí vyšel střelecky naprázdno.

Oba celky sice vyznávají ofenzivní styl, ale tentokrát to vůbec nebylo znát. Sevilla dokonce ani jednou nevystřelila na branku, zatímco Real Sociedad vyprodukoval jen dvě přesnější střely. Do utkání vstoupil aktivněji Real, ale brankář Bono nemusel ani jednou zasahovat. Platilo to i na druhé straně a dalekonosný pokus Martiala skončil vysoko nad. Výrazně blíže gólu byl ve 39. minutě Sörloth, který se dostal do stoprocentní šance a z malého vápna trefil jen ležícího spoluhráče!

Julen Lopetegui i Imanol Alguacil sáhli o přestávce ke střídání, ale vyrovnaná partie pokračovala. Sevilla postupem času zvýšila tlak, ale pořád to bylo málo. Po hodině hry měli Baskové další šance a nejprve Portu trefil tyč a po něm Silva střílel z hranice vápna do středu branky, kde zasáhl Bono.

Sevilla se musela často bránit a pumelenice Januzaje skončila po teči vedle! Brankou neskončila ani hlavička Davida Silvy či Lamelova technická střela, která zapadla těsně vedle tyče. Diváci na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána čekali na branku marně a duel Sevilly s Realem Sociedad skončil bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Betis 0:0

20.03.2022 16:15

Góly: -

Výsledek 0:0 je zejména pro hostující Real Betis značnou ztrátou. Verdiblancos bojují o Ligu mistrů a na Estadio Balaídos potřebovali získat nejlépe tři body, což se jim nakonec nepodařilo. Utkání nabídlo velmi málo brankových příležitostí a diváci se po většinu času spíše nudili.

Betis si ale vítězství beztak nezasloužil, protože za celé utkání vyprodukoval jen jednu střelu na branku. Hosté měli v úvodu utkání navrch, ale častější držení balónu k ničemu nevedlo. Teprve po půlhodině hry se dostal k nebezpečné střele zpoza vápna Juanmi a Dituro jen pohledem kontroloval, jak jde balón těsně vedle. Bohužel z prvního poločasu to bylo všechno a pro Betis to byla jediná výraznější šance v celém zápase.

Ani jedna strana nesáhla o přestávce ke střídání a stejný obraz hry tak pokračoval i po změně stran. Diváci na Estadio Balaídos čekali na větší příležitost až do 80. minuty. Na zadní tyči se prodral k zakončení Hugo Mallo a branku trestuhodně netrefil. Šlo o stoprocentní gólovku, které museli domácí později litovat. Celta Vigo postupně převážila držení balónu na svojí stranu, ale stejně jako Betis se střelecky neprosadila. Rozhodnutí nepřinesl ani závěr zápasu, který byl jinak rozkouskován a znamenal potvrzení bezbrankového stavu. Betis zůstává na pátém místě tabulky, zatímco Celta Vigo je jedenáctá.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Villarreal CF 1:0

20.03.2022 16:15

Góly: 90. Rubén Sobrino

Fotbalisté Villarrealu nenavázali na vítězství v Lize mistrů a v neděli odpoledne překvapivě podlehli Cádizu 0:1. Pro Žlutou ponorku znamená porážka velkou komplikaci a její cíl zajistit si Ligu mistrů i v příštím roce se vzdálil. Cádizu vystřelil vítězství až v 90. minutě Sobrino.

Villarreal zažil v týdnu velkou euforii, když zvítězil na půdě Juventusu 3:0 a zajistil si postup do čtvrtfinále nejprestižnější klubové soutěže. Výborný výkon ale nezopakoval a v Cádizu senzačně padl.

Cádiz dal o sobě poprvé důrazně vědět v 11. minutě, kdy hlavičkoval pod břevno Chust a skvělý zákrok předvedl brankář Asenjo. Na druhé straně se dostal do zakončení zblízka Dia a i Ledesma zaznamenal první zásah. Hra střídala aktivní momenty s těmi nevýraznými a až ve 37. minutě byl donucen k dalšímu zákroku Asenjo.

Hostující trenér Unai Emery nemohl být s výkonem svých svěřenců ani trochu spokojen a po změně stran přichystal hned trojí střídání. Jenomže ofenzíva Villarrealu byla i nadále bezzubá. Čtvrthodinu před koncem předvedli domácí rychlý výpad a Sobrino z hranice šestnáctky prověřil Asenjo.

Utkání směřovalo k nerozhodnému konci, když v poslední minutě zápasu nečekaně udeřil domácí Rubén Sobrino. Obrana Villarrealu nebyla úplně zformovaná, když Pérez posílal přihrávku před branku a Sobrinovi stačilo před prázdnou brankou jen trefit balón. Žlutá ponorka už odpovědět nestačila a z Cádizu se vrací překvapivě bez bodu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - RCD Mallorca 1:0

20.03.2022 14:00

Góly: 42. Raúl de Tomás

Jediná branka rozhodla duel Espanyolu s Mallorcou. Domácí se prosadili pár minut před koncem prvního poločasu, když rychlý kontr zakončil Raúl de Tomás. Espanyol nejtěsnější náskok uhájil a získal důležité tři body.

První poločas nabídl dva důležité momenty. Ten první nastal už po šesti minutách, když Cabrera fauloval na hranici šestnáctky Ángela Rodrígueze. Sudí s pomocí VAR systému zkoumal, zdali došlo k zákroku uvnitř pokutového území a jak se nakonec ukázalo - nešlo. Penalta se nekopala a bezbrankový stav trval až do závěru prvního poločasu. Ve 42. minutě se Espanyolu podařilo vstřelit vedoucí gól. Darder vyvezl balón na polovinu soupeře a průnikovou přihrávkou našel Raúla de Tomáse, který celou brejkovou situaci zakončil přesnou střelou!

Espanyol i Mallorca sáhly o přestávce ke střídání, ale byl to opět Espanyol, který mohl navýšit vedení. Raúl de Tomás opět postupoval na brankáře Rica a ten jej vychytal. Hrozící dorážce pak zabránil odkopem kapitán Raillo.

Až v 66. minutě byla Mallorca blízko vyrovnání. Po centrovaném balónu se pověsil do vzduchu Muriqi a Diego López předvedl fantastický zákrok. Mallorca byla postupem času čím dál aktivnější a Espanyol bránil hubený náskok. Hosté si ale žádnou vyloženou šanci už nevytvořili a v nastavení se marně dožadovali pokutového kopu. Sudí po krátké poradě s VAR nechal hru pokračovat a definitivně tak rozhodl, že se Mallorca vrátí z Katalánska bez bodu.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Atlético Madrid 0:1

19.03.2022 21:00

Góly: 49. Koke

Atlético Madrid ovládlo malé madridské derby proti Vallecanu a zůstává v první čtyřce. Jedinou branku vstřelil až ve druhém poločase záložník Koke. Hosté si závěr utkání zkomplikovali vyloučením Correy, nicméně krátkou přesilovku Rayo potrestat nedokázalo.

Atlético si v týdnu zajistilo postup do čtvrtfinále Ligy mistrů a v sobotu večer uspělo i na scéně LaLigy, když zvítězilo v malém madridském derby. Pro Rayo je to už desátý zápas v řadě bez vítězství.

Griezmann se dostal do šance již po třech minutách, ale jeho ránu mířící k tyči zneškodnil Dimitrievski. Atlético si udržovalo převahu prakticky po celou první půli, ale své náznaky šanci nedokázalo dotáhnout do zdárného konce. Byl to ale typický zápas Atletů, vycházejících ze zabezpečené obrany a trpělivě čekající na svojí šanci.

Ta přišla až po změně stran, přesněji v 50. minutě. Félix krásně z první našel přihrávkou Kokeho, jenž střelou k tyči překonal brankáře Dimitrievskiho. Následně se hra zase ubírala stejným směrem, tedy Atlético pozorně bránilo a čekalo na další možnosti.

Rayo zůstávalo dlouho v kontaktu a hosté si závěr zápasu zbytečně zkomplikovali. Po nedovoleném zákroku uviděl Ángel Correa rovnou červenou kartu, což znamenalo, že Rayo dohrávalo několik minut v početní výhodě.

Domácí se ale nemohli do ničeho dostat a pokus Sylly neznamenal pro Oblaka vážnější nebezpečí. Kondogbia totiž srazil balón na rohový kop, ze kterého nic nebylo. Tlak Raya sice rostl, ale stav 1:0 pro Atlético se už nezměnil. Rayo nevyhrálo už desátý zápas v řadě a v tabulce se propadlo na třinácté místo. Atlético je třetí, ale v nedělním El Clásicu ho může vystřídat Barcelona.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Levante UD 3:1

19.03.2022 18:30

Góly: 44. Ezequiel Ávila, 57. Ante Budimir, 64. Darko Brašanac - 76. Roger

Levante je zase o krok blíž pádu do druhé ligy. Dnes večer schytalo od Osasuny tři branky a opět odešlo bez bodů. Celek z Pamplony naopak stále drží pozice v první desítce a to především díky zlepšené hře ve druhé půli.

Osasuna nastoupila do zápasu s poměrně silnou ofenzivní trojkou, na hrotu se pohybovali Budimir, Ávila a García. A právě Ávila se dostal do první větší šance utkání, konkrétně už po deseti minutách. Sánchez si naběhl na výbornou kolmici zprava a jeho centr zastihl Ávilu ve značně výhodném postavení. Jenže Ávila pálil jen nad Cárdenasovu bránu. Rubén García zase o chvíli později pálil jen do břevna!

Přesně ve 45. minutě už to ale Osasuně vyšlo. Rozehrála jednu rychlou akci po kraji, míč si ve vápně převzal Budimir a místo střely ho nesobecky posunul na připraveného Ezequiela Ávilu, jehož bomba nedala Cárdenasovi šanci.

I Budimir se ale dočkal své vytoužené trefy. Deset minut po změně stran běžel v tandemu s Garcíou, který mu nahrál do lepší pozice a Budimir v samostatném úniku nekompromisně zakončil.

O pár minut později vyrobila obrana Levante velkou chybu a jejího nedůrazu u vlastního vápna využil Darko Brašanac. Ten se prohnal na penaltu a střelou na zadní tyč zvýšil na 3:0. Hostům se přeci jen povedlo snížit, když se v 76. minutě Soldado neukvapil a zády k bráně přiťukl míč Rogeru Martímu. Jenže víc už poslední tým LaLigy nezvládl.

Více informací k zápasu

Elche CF - Valencia CF 0:1

19.03.2022 16:15

Góly: 50. Gonçalo Guedes

Valencia dokázala vyloupit stadion Manuela Martíneze Valera a natáhnout sérii bez porážky na čtyři utkání. Los Che ale nadále zůstávají ve středu tabulky s odstupem na pohárové příčky. Jedinou branku vstřelil krátce po změně stran Gonçalo Guedes.

Valencia zase jednou zažívá povedenější období a na půdě Elche dosáhla třetího vítězství z posledních čtyř kol.

Hosté začali dobře a už v 6. minutě rozjásali své fanoušky vedouc brankou. Bohužel pro ně byla celá situace zkoumána VAR systémem a ten odhalil těsný ofsajd. Další průběh utkání byl hodně vyrovnaný a teprve pět minut před koncem prvního poločasu zazdil stoprocentní šanci Guedes, kdyz po samostatném postupu na branku střílel mimo tři tyče.

I začátek druhého poločasu vyšel lépe Valencii a v 50. minutě vstřelil úvodní branku Gonçalo Guedes, když se natlačil před svého strážce a v pádu poněkud kuriózním způsobem překonal Badíu. Až potom zahrozilo i Elche a Morente spálil uvnitř šestnáctky velkou příležitost. V 66. minutě se i Elche muselo smířit s neuznanou brankou a na vině byl opět těsný ofsajd.

Šance měla i Valencia a tu největší čtvrthodinu před koncem. Přečíslení 4 na 2 vyřešila trestuhodně střelou do jednoho z obránců. Na druhé straně zase musel zasahovat Mamardašvili. Elche se vyrovnat nepodařilo a v nastaveném čase ještě uviděl červenou kartu za nevybíravé řeči Mojica. Valencia si veze z Elche tři body a potvrdila vzrůstající formu.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Granada CF 2:3

19.03.2022 14:00

Góly: 52. Gonzalo Escalante, 57. Manuel Vallejo - 50. Sergio Escudero, 77. Antonio Puertas, 87. Luis Javier Suárez

Důležité tři body vezou z Alavésu fotbalisté Granady. Pětigólovou přestřelku získali ve svůj prospěch, když rozhodující branku vstřelil tři minuty před koncem José Luis Suárez. V nastaveném čase sice uviděl červenou kartu Aaron Escandell, ale vliv na výsledek už to nemělo.

Deportivo se s Granadou utkalo v přímém záchranářském souboji a začátek patřil spíše hostům. Už v 5. minutě postupoval sám na brankáře Pacheca Milla, jenomže jeho řešení nebylo dobré a pokus o lob skončil na boční síti. Špatné řešení zvolil i domácí Joselu, jenž ve 26. minutě neproměnil pokutový kop. Maximiano vystihl směr jeho střely a bezbrankový stav pokračoval. První poločas nabídl zajímavý fotbal, ovšem bez gólového vyjádření.

Všechno podstatné přišlo až po změně stran. Stav 0:0 se poprvé změnil v 50. minutě a do vedení šli hosté. Po rohovém kopu Collada se prosadil nabíhající Sergio Escudero! Granada se z vedení dlouho neradovala a Alavés přichystal o dvě minuty později odpověď. Znovu to bylo po rohovém kopu a tentokrát centr Valleja dopravil do branky hlavou Gonzalo Escalante. A přestřelka pokračovala. Po Riojově pasu se na přední tyči trefil Manu Vallejo a Alavés strhl vedení na svojí stranu - 2:1. První a třetí branku od sebe dělilo sedm minut.

Deportivo však vedení neudrželo a nakonec nezískalo ani bod. Čtvrthodinu před koncem se Granadě podařilo poslat před branku několik načechraných balónů ze strany na stranu a nakonec to byla hlavička Antonia Puertase, která překročila celým objemem brankovou čáru. Obrana Deportiva nedokázala jakkoliv zasáhnout a vlastně jen přihlížela jak Pacheco vyrážel balón už za brankovou čarou.

Rozhodující branku vstřelili hosté v 87. minutě. Machís dostal kolmou přihrávku do běhu, sám pak prodloužil balón na Luise Suáreze, který se zblízka nemýlil. Alavés měl na vyrovnání jen pár minut a navzdory dlouhému nastavení to nedokázal. V šesté minutě nastavení uviděl červenou kartu Aaron Escandell, nicméně stav 3:2 pro Granadu se nezměnil.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Getafe CF 1:1

18.03.2022 21:00

Góly: 29. Yuri Berchiche - 3. Enes Ünal

Getafe sice znovu nevyhrálo a na vítězství tím pádem čeká už šest utkání, ale i bod z duelu proti Athleticu budou fanoušci jistě vnímat pozitivně. A to především proto, že dohrávalo třicet minut bez vyloučeného Cuency.

Do Bilbaa jelo Getafe s velkou touhou konečně vyhrát a protrhnout smolnou sérii. Jenže vědělo, že pokud se domácí potkají s dobrou formou, pak by pro ně mohlo být Getafe velmi snadnou kořistí. Začalo ale velmi sebevědomě a už ve třetí minutě vedlo! Vesgovi totiž utekl útočník Enes Ünal a po centru Dakonama dokázal zamířit přesně do sítě - 1:0.

To byl pro domácí Athletic obrovský šok, který musel chvíli zpracovávat. Jeho vyrovnání si vzal za úkol Iñaki Williams osobně a po krásné průnikové nahrávce k vápnu tvrdě vypálil do protipohybu brankáře Sorii. Soria musel zasahovat taky proti nebezpečné a tvrdé ráně Viviana. Prakticky z další akce ale už kapituloval. Psala se 29. minuta, když si Yuri Berchiche vyměnil míč se Sancetem a díky narážečce s Williamsem se dostal do výhodné pozice. Z ní už se mýlit snad ani nemohl.

Po změně stran ale Getafe málem znovu oslavovalo. Respektive jen chvíli. Na dlouhý pas si naběhl bek Mathias Olivera a propálil brankáře Simóna! Jenže sudí se několikrát podíval na video a gól pro ruku Olivery odvolal! Pak se stala trochu kuriózní situace. Sudí nejprve po faulu Cuency na Sanceta pískal penaltu, pak ji odvolal, ale nechal obránci žlutou kartu. Tu však po dalším zhlédnutí VARu odvolal a změnil na červenou!

Dvacet minut před koncem držel šance oslabeného týmu nad vodou brankář Soria nejprve po ráně Viviana a v 88. minutě zablokoval i jeho další hlavičku u bezprostřední blízkosti.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid29206359:2566
2.Sevilla FC291512240:1957
3.FC Barcelona28159456:2954
4.Atlético Madrid29166753:3654
5.Real Betis29155950:3550
6.Real Sociedad29139729:2948
7.Villarreal CF29129848:2745
8.Athletic Bilbao291011833:2841
9.Valencia CF291010942:4340
10.CA Osasuna291081129:3638
11.Celta Vigo29991133:3236
12.Espanyol Barcelona29991135:4136
13.Rayo Vallecano28951429:3432
14.Elche CF29881330:4032
15.Getafe CF296111227:3329
16.Granada CF296101331:4628
17.Cádiz CF295121225:4127
18.RCD Mallorca29681526:4926
19.Deportivo Alavés29571723:4822
20.Levante UD293101631:5819

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (238)

Přidat komentář
LAM

Atleti jsou strašný náhoďáci. Letos se bránit snad i proti poslednímu týmu ligy, aby pak vždy nějakou náhodou dali gól a poté zas přežili se štěstím šance soupeře.

Doufám, že jim to nebude vycházet až do konce sezony.

Reagovat
Phillipinho

Nicmene je treba rict, ze si to dela Cholo sam. Vetsinu zapasu Atleti jasne lepsi a mohlo byt davno rozhodnuto. Takhle to pusobi, jak kdyby je Rayo celej zapas tlacili a zaslouzili si bodovat…

Cholo se proste klasicky v 60 minute rozhodl rezignovat z nepochopitelnyho duvodu na utoku, sundal Felixe a Herreru, zatahnul tym do obrany a na brejky tam poslal nejpomalejsiho hrace v Evrope Suareze A tresnickou na dortu by zaverecne nasazeni Felipeho a Hermosa, pricemz vytvoril na hristi sestavu o 5 stoperech, 4 strednich defenzivnich zaloznicich a jednom utocnikovi (idealni hrac na brejky Suarez ). Za me tohle bylo krasny Cholovo fotbalovyho dedictvi

Reagovat
Phillipinho

Kazdopadne rict, ze vitezstvi bylo nahodny je blbost. Atletico bylo lepsi, Rayo nemelo az na ten zaverecnej tlak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoda/stesti je jeho hlavni vymluva, kterou pouziva uplne vzdycky, kdyz mluvi o konkurecnich tymech. On vzdycky kompletne ignoruje kontext zapasu a tymy jako Real nebo Atleti tak nikdy nevyhravaji zaslouzene, oni vyhravaji jen diky stesti a nahode. Jakykoliv gol po cca 70. minute je vzdycky stesti, jakakoliv nepromenena sance soupere je opet stesti.

Reagovat
Ed_Hazard

A doplnil by som, že akákoľvek prehra Barcelony spočíva iba v tom, že to Barcelona dovolila. Súper vlastne "nemá" so svojou výhrou dokopy nič dočinenia (myslené jemne s nadsázkou).

Reagovat
valloire

Reagovat
Rattlesnake

vždyť takhle loni vyhráli titul.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Lopetegui prostě musel dotáhnout toho Martiala. Prostě musel. Od té roby, co ho sem dotáhl, tak hrajeme fakt jak United.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, taky to nechápu, na co ho k nám tahal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

K zapasu no comment. Naprosta ostuda. Ted bude dulezity, aby jsme v zaveru sezony neimplodovali.

Reagovat
O.Giroud

skoda, ze uz Real nema kto popohanat ked Sevilla tento rok zbiera prevazne remizy

Reagovat
zasranej malíř

Ostuda obludných rozměrů nezbývá než pogratulovat Barce, vytřeli si s náma prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Ou shit! Here we go again!

Xavi!!!!!

Reagovat
Hachim Mastour

Tak ten Haaland musí prísť

Reagovat
Mass

Haaland ty defenzivní statistiky taky nemá zrovna nejlepší

Reagovat
Hachim Mastour

A Pau Torres

Reagovat
LAM

DEMOLICE

Díky Xavi Perfektně dneska rozmontoval Ancelottiho. Tohle byl výkon jak s MSN a je vidět, že tým nepotřebuje mít v kádru hromadu hvězd.

4 goly na Vale,Neapoli,Realu a doma s Atletama-tohle prostě není náhoda a opravdu si to užívám.

20 zápas za sebou bez prohry v základní době, tak jen tak dál

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
patas92

Něco bych tu napsal o velbloud lize a vodění slepých koní, ale nebudu přisypávat sůl do ran

Xavi je génius. Za čtyři měsíce a jeden přestupák udělat z nejhorší Barcelony za 15 let takový válec, co dá čtyřku Realu, Atleticu nebo Neapoli...v to asi nemohl doufat ani ten největší optimista.

Haaland není třeba, stačí posílit obranu, zdravý Fati a Dembele se smlouvou (takhle nevypadá fotbalista, co bych chtěl odejít).

Reagovat
Gazdo

Utocnik asi potrebny bude. Haaland asi nie ale ukazuje sa ze agilny rychly hrot s nami dokaze robit divy v tej ofenzive. Taky Darwin Nunez by nemusel byt zlou nahradou za Aubu ale bude asi drahy lebo jeho hype uz stupa. Fatiho zdraviu uz proste neverim ale snad ma prekvapi

Reagovat
CHONG

Zvedli jste se pod ním fakt hodně, každopádně jestli nevyhrajete EL, tak zvládne během půl roku vypadnout ze čtyř soutěží Ale jsem hodně zvědavý na další sezónu...

Reagovat
Gazdo

Inak celkom so zaujmom na sebe pozorujem ako by ma vypadnutie z EL ale vobec nesralo. Jasne prehrat a vypadnut s Frankfurtom by na cas asi sposobilo posmech ale who cares je to EL a chapal by som ak by na to hraci neboli nejako namotivovani lebo ani mna to extra nehecuje. Jasne zapasy si pozriem, ak by sme nahodou vyhrali tak super ok dalsia sutaz do zbierky ktoru este nemame ale ak nahodou nie tak ma nejake negativne pocity asi uplne minu

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
misinho7

Sialenost. Doteraz paradne hrajuca stoperska dvojica dnes kolaps. A bez Karima sme v prdeli.

Reagovat
2miguel1

Tu by nepomohol ani Benzema Ronaldo a SuperMário dokopy

Reagovat
misinho7

no myslim si zeby sme hrali uplne inac..ale karim by asi kolapsu Alabu a Militaa nezabranil no

Reagovat
Ed_Hazard

Naprosty skrat z nasej strany. Nie je co hodnotit. Jedine ze trocha potesil Camavinga.

Reagovat
smazaný uživatel

Úkol splněn, Real byl sešrotován jak otruby V záloze jsme je naprosto zničili, dnes tam k dokonalému Pedrimu a Busovi šlapal jak hodinky i Frenkie, nádhera Jediná škoda, že jsme nedali další 3 góly, ale co, třeba příště.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Dr. Admess

Válec!

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Svatej

No po tom, co jsem si v diskuzi četl po losu LM jsem si nebyl jistej, ale teď se na ten zapas docela začínám těšit

Reagovat
misinho7

akoze hodnotit po jednom totalnom kolapse?

Reagovat
ADM

150 minut proti PSG vyzeralo celkom podobne.

Reagovat
misinho7

no nebola to krasa ale urcite to nebolo to co dnes kazdopadne mame velke rezervy o tom ziadna...

Reagovat
RKBoy

dnes vám defenzíva horela, to áno, ale o rezervách by som nehovoril, tento tím na tú súčasnú europsku špičku nemá, zvlášť ked nehrá Benzema.

Reagovat
misinho7

no netvrdim ze sme lepsi ako Bayern ci City....urcite treba nieco posilit, hlavne nemozem to stavat na veteranoch ako je Karim a Luka...ale zas take zle to nie je, pride Mbappe, dokupi sa backup za Casemira a poriesia sa snad krajni obrancovia a je to znova v pohode

Reagovat
rave

Ti veteráni jsou v tom týmu ale pořád o parník nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se to na nich nemohlo stavět pro boha? Oba jsou top. To neni fifa ze si nakoupis nejmladší hráče

Reagovat
misinho7

myslim do buducna samozrejme..nemozme to stavat dalsich X sezon na nich..akoze treba uz mysliet aj dopredu..

Reagovat
DreamTeam

Tento tým v současný špičce je. Pokud teda jako špičku nebereš 2tymy

Reagovat
RKBoy

špička pre mňa je City, Bayern, Liverpool a Chelsea a potom mierna priepasť.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Jacks11

přesně proti PSG 150m jasně horší

Reagovat
Svatej

Tak ze by nas nekdo hodnotil jako slabsiho kvůli skutečným okolnostem, který už téměř neplatí, jsem tam taky neviděl, takže s tím nějak teď nemam problém.

Vsak nikdo jinej vas tenhle rok ani nemel jak prověřit ne? Koemanova Barca tezko, Cholo tenhle rok vubec, PSG byli jen o Mbappem a porazili se nakonec vlastnima fuckupamay tak nebudu mit nic proti, pokud me opravis, ale k hodnocení toho vic moc vzít v uvahu nejde ne?

Reagovat
misinho7

tak ja nehovorim ze sme favorit ani nic to si nemyslim..skor som narazal na to ze a tesis a bral som to v zmysle ze cakas jednoduchy dvojzapas samozrejme mame co robit a momentalne nam proti vam neverim..teda bude zalezat ako sa vyspi Karim s Vinim a ci Thibo bude pokracovat vo fenomenalnych vykonoch

Reagovat
Svatej

To vůbec ne, jen znám sportovní zákony, který pomstám dost přejou, takže v kombinaci s vaší, řekněme zdravě sebevědomým přístupem, jsem si začal dělat starosti, teď budu klidnější

Pokud Carlo zkusi nejakou sikovnost, třeba vymyslet způsob, jak udržet Vincka stejně kvalitního i napravo, tak nás skrz tu stranu přejedete, protože do návratu Bena je ta strana šílená a je to naše největší slabina

+ Jak rikas, Karim, toho jsme nebyli schopni kontrolovat ani minule, kdy byla obrana v lepší kondici..

Reagovat
Mastný Chobot

Auba je frajer

Reagovat
Remt

Vysvetli mi jak je možný že hráč, který v Arsenalu vypadal že nedá Gola ani do prázdný se takhle chytne zrovna v Barce? Já čekal že úplně selže

Reagovat
smazaný uživatel

Zmena prostredi muze kolikrat znamenat hodne.

Reagovat
zurix_new

Má skvělé začátky angažmá

Reagovat
dextroza_m

Potreboval zmenu, mesto krasne, slunicko, mooře, fajn parta v tymu

Reagovat
Jacks11

co to mluvíš? však tam dal snad 80 golů za těch pár sezon......a tahal je pomalu sám...

možná posledních pár měsíců se mu nedařilo kvuli zranění a vztahu s Artetou......jinak to byl, je a vždy bude fenomenální střelec

Reagovat
Front hell

Dvě a půl sezony nas tahal sám. O tom žádná. A přesně sezonu a půl to byla čistá tragedie. A nemusíš si vymyšlet nic ohledně zranění . A co se týče problému s Artetou tak za ty si může jen on sám. Stejně jako si za ně mohl v Dortmundu. A vůbec bych se nedivilo kdyby to tak dopadlo i za čas u Vás. Každopadně jsem za něho rád,že mu to začalo zase padat.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
PH8

Reagovat
SunFells

Takové výmysly

Reagovat
FUnk

Reagovat
vladino10

Unho je to vždy otázka koľko ho to bude baviť kým začne chodiť na nákupy do Milana, meškať na tréningy a pod

Reagovat
Gazdo

Az po tom co sa stane hviezdou a milacikom fans co tak sezonu dve trva. Ak da dve 30 golove sezony tak nech potom lieta aj do sydney aj tak nema na dlhsie zmluvu

Reagovat
PH8

Já čekal, že se rozjede. Jiný herní systém, jiná funkce, jiná liga a hlavně jiný přístup obránců. Ale i mé očekávání překonává.

Reagovat
ACSeRw!n

zacal ho fotbal a zivot zase bavit. v Londyne bych byl taky v depresich

Reagovat
Remt

Já bych teda nebyl v depresích kdybych bral přes 300k liber týdně, to bych měl všechno jen ne deprese. Za to bych žil i na Antarktidě klidně

Reagovat
Hyrax

Reagovat
dextroza_m

Jee to je skody, tohle mohlo skoncit tak deset, ale i Real Madrid 04 dobry. Jinak videt Xaviho za rozhodnuteho stavu 4:0, jak se tam vzteka jak Tazmansky cert.. A pokud profi hraci Realu nevi, ze se hraje, dokud nepiskne rozhodci, tak je to na vysmech.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to vi, klasicky zkoušeli. Stejne by reagovala i Barcelona.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
roman1978

Minulý týden jsem tu psal, že by mohla být manita. Inu, seknul jsem se trochu, ale vysilovat nebudu. Xavi zatím fakt pecka.

MATS dneska výborný

Obrana měla své chvilky ale nula je nula.

Záloha parádní a Pedri je poklad

Útok spálil co mohl a i tak čtyřka. No ty vole.

Krásný večer.

Reagovat
2miguel1

Xaviho číslo je 4.

Reagovat
roman1978

Měl na dresu šestku, takže musíme pritlacit.

Reagovat
Xavi

A v reprezentaci 8.

Reagovat
Gazdo

Ako ale keby to skoncilo 0:8 tak by nikto nemohol povedat pol slova. To je az neskutocne co sme spalili a aj tak 0:4. Uzasne

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Gazdo

Nechapem ako niekto dokaze byt nespokojny s Ferranom. Uz dlho sme nemali hraca co sa dokaze dostavat do tolkych sanci ako on. Jedine co musi zlepsit je premienanie ale verim tomu ze to pride. Urcite hra minimalne rovnako dobre ako Sua ked k nam prestupil a ten teda nedal prvy gol hodne dlho. Ferran golovy je a aj ked necakam ze sa priblizi statistikam Suareza tak minimalne zlepsenie zakoncovania si myslim pride. Plus samozrejme tam mohol mat dalsie Acko na Aubu hned na zaciatku ked bol Auba sam pred branou. Naozaj neviem co ludia chcu. Aby daval 5 golov za zapas? A este jedna vec teda Auba je genialny. Necakal som ze sa u nas tak preberie a moc som z toho prestupu nadseny nebol ale zaviera mi hubu teda solidne. Skoda ze nie je o 5 rokov mladsi

Reagovat
roman1978

Souhlas, mi se taky líbí jak hraje.

Reagovat
ADM

Reagovat
Diskostu

0:4 to bola tutovka...bol jasne že Real nedá gól ...Staré časy sa vracajú aj som si myslel že Real nedostal dlho v EC debakel ...Celu sezónu zatienil tento zápas.. Real také dačo nevie nedokáže ani keď Bol Fenomén CR v Reale tak nedokázali Barcu poraziť o viac ako 2 góly...Budúcnosť Realu vyzerá tragicky... Brankar OK Stopera potrebujú, Kraje obrany okrem Mendyho nič a ten tak isto v utoky nemožný...CKM starý jedine Valverde ma možno budúcnosť Camavinga je otázka...Utok Vinicius dajme tomu Benzema bude mať 35r ďalej nikto Rodrygo impotent nikto nevie ako vlastne sa do Realu dostal Asensio ma Len Strelu..Bale Hazard Trosky...Uvidíme čo Perez v lete vymysli.

Reagovat
Jacks11

ikdyž Auba občas i dost spálí a malinko to sem tam pokazí v mezihře, tak jeho golovost a vliv na hru nám seslal samotný BŮH!!!!!! 11zápasů 9 golů

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečně to nakopl, geniální přestup

Reagovat
Jacks11

Reagovat
CHONG

Ostuda, zrůdnost, zvěrstvo, naprosto šílené výkony od všech, Alabou počínaje a Carlem konče

A průser je i to, že backupy máme jenom v záloze, zraní se Benzín, nemáme útočníka, zraní se Mendy, nemáme levého beka, nezraní se Dani, nemáme pravého beka...

Reagovat
misinho7

to pokrytie mame hrozne..hlavne to ze Carlo tym hracom ani nedava sancu a potom nastupi po sto rokoch poplaseny Mariano...

Reagovat
drussbarb

Liga je vaše, klidně můžete dát i LM a v létě máte nachystaný ranec. Klidně dej nohy na stůl

Reagovat
Kejza

LM dát rozhodně nemůžou.. to je představa

Reagovat
drussbarb

Hmmm, vyřadili PSG, teď mají Chelsea, která má svých problémů dost.

To, že Real dostal čtyřku, neznamená nic.

Reagovat
Gazdo

jedna prehra v lige nerobi sezony aj keby bola hocijako tragicka

Reagovat
Kejza

já to myslel spíš tak, že jim to nepřeju tahle jejich parta už toho vyhrála dost. ale jasně že s těma zkušenostma a Benzemovou formou mají asi pořád solidní šanci

Reagovat
misinho7

A teda Dani siel rapidne dole. Niekedy jeden z naj na RB a istota a teraz na mna posobi strasne zmatkarsky a neodpusti si chyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Všim sis, že mu je 38?

Reagovat
misinho7

? Ja myslim nasho Daniho

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Já si říkal WFF???

Reagovat
Mass

Mě to došlo, že myslí Carvajala hned potom, co sem se zamyslel, jestli Alves byl někdy jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Zase furt byl konkretnejsi nez kdyby rek jenom KIM v zapase Severni koree proti jizni.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Free_player

Reagovat
ADM

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Remt

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Úplný překvápko to není. Barcelona má formu, ovšem takovej debakl jsem nečekal. No nic, jdeme si pro LM, liga je naše.

Reagovat
roman1978

Já jo

Reagovat
valloire

Tak gratulace hombre. Já se debaklu Barcy asi nedočkam. Furt o gol.

Reagovat
Remt

Tak pokud je to ale překvápko, tak určitě příjemný překvápko ale

Reagovat
blaugrana

na to ze uz zijes 150 rokov celkom smola

Reagovat
Salfovic

Naopak, užil si těch 11:1.

Reagovat
Xavi

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
Kejza

s takovejma výkonama si jdete pro LM tak maximálně do trafiky

Reagovat
Israha

Jako jo, Barca byla po delším období sucha v EC namotivovaná, navíc jsou psychicky v pohodě a mají formu (zatímco my jsme se nenápadně dostali tam, kde byli loni oni s tím, jak nebyli schopni nic udělat, když chyběl jeden klíčový hráč)...ale to prostě ten Carlo ty jejich zápasy nenakoukal? Mi to připadalo, jak kdyby vůbec nevěděl, jak Barca po zimním přestupáku hraje a poslal tam sestavu a rozestavení, které proti nim vůbec nebylo vhodné. Blackoutům Alaby a Militaa by to nezabránilo a asi by se prohrálo stejně, ale tohle byla porážka na hlavu především kvůli zvolené taktice.

Reagovat
Diskostu

Odchod Messiho Barcelone pomohol... Messifanatici to nevedia priznať ale taká je Realita PSG darmo plače nad rozliatym mliekom.

Reagovat
dextroza_m

Psg ale hraje spatne jako celek, to neni o Messim.

Reagovat
valloire

Ale nech toho. Hraje hovno.

Reagovat
Kily8

Messi je stále najlepší hráč na svete, pusti si jutub a fejsbuk. Bez neho bude hrať Barcelona o záchranu! Aspoň tak mi to tu 2 roky "odborníci"-zbožňovači tvrdili

Reagovat
ttopi

Však kdyby nepřišlo těch X hráčů, tak by měla Barcelona možná se záchranou co dělat

Reagovat
Psy_cho

Jenomže ti přišli, protože on odešel. Pro Barcu jen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi tvrdil ale jen ty, kdyz ses ta slova snazil strcit fans barcy do pusy

Reagovat
Lemiux66

Buhvi, co se komu snazil strcit do pusy.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Reagovat
Svatej

Me se fakt nelíbilo, jak hrál většinou, když jsem měl možnost vidět zapas nebo highlity... Byl hroznej

Reagovat
PP

má to na salámu. První půlrok budiž, ale tuto druhou část to má úplně v prdeli.

Reagovat
Gazdo

uplny nezaujem. Nebyt to Messi tak uz sedi. Ale nevadi mi to len nech to PSG doji a nici im herny plan

Reagovat
technecium

Je to z jeho strany dost neprofesionalni a mrzi me, ze se nedokaze hecnout a nepriznivy podminky proste zlomit a urvat. Ale neni to u nej nic noveho. Toto chovani ukazuje celou karieru, casto v zapasech, kdy se nedari, tak neudela nic navic. Je to skoda, asi bych rekl jeho jedina fotbalova slabina.

Reagovat
Gazdo

Tak tu nesuhlasim on vela krat prave drzal muzstvo na pleciach aj ked sa nedarilo a hlavne vtedy. Ved posledne dve sezony nas tahal v podstate sam a tie body sa same neuhrali. Ale v tom PSG priznam sa aj mna sklamal. Cakal som od neho viac a aj ked stale ma svoje zablesky geniality ktore by clovek tazko u niekoho ineho hladal je to proste malo a o jeho workrate na ihrisku sa nemusime ani bavit. Ten sa dal vzdy opsravedlnit aspon tym ze vzdy ked u nas dostal loptu tak to smrdelo nebezpecim pre supera. Ak zmizne tento aspekt tak je to cele zle

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kily8

minulú a predminulú sezónu hrali krásny futbal, o triedu lepší, ako teraz. jediný sa dostali 2x do semi LM, dokázali vyradiť Bayern. Tento rok ich hra upadla, úplne sa začala podobať na tú Barcelonskú spred roka...........

Reagovat
drussbarb

Jestli se v létě vrátí, uvidíme - uvidíte

Reagovat
pantondavo

Messi je soucasti toho celku = hraje spatne.

Reagovat
Mass

Tak jelikož ta změna nebude nejspíš Ericem Garciou (prakticky stejný jako Lenglet), tak stačilo vyměnit jen Messiho s Griezmannem (který si lezli do zelí), za Ferrána a Aubameyanga. A samozřejmě oblíbený Xavi za Koemana, který se s hráči nebavil (aspoň tvrdil Pjanič). Přeci jen, tady už by se Messifanatici mohli aspoň trochu zamyslet (pokud by toho byli schopni), no spíš budou tvrdit, že to bylo tím Griezmannem (který ale jinak hraje v repre velmi dobře).

Reagovat
Petr20

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejenom Messiho. Pomohlo povyhazovat celou tu kostru postavenou kolem Messiho. Už chybí jenom odchod Roberta. Snad se nedomluví na nové smlouvě.

Reagovat
Mass

Jestli myslíš Albu, Busquetse nebo Piqueho, tak ti pořád v Barce sou a hrají. Tak koho vyhodili?

Reagovat
dextroza_m

Nemuzes vymeenit vse., Pique bude novy prezidentoo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že pokud na to koukal Frankfurt, tak jim solidně lepí zadek.

Reagovat
dextroza_m

4 goly do nejlepe strilejiciho tymu souteze... Hezkyyy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
montaigne33

Klobouk dolů- co dokázal Xavi...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

A to byl mladý Obama před pár měsíci na odpis...

Reagovat
Salfovic

Myslel jsem si, že Realisti klasicky bulí, ale z toho jednoho záběru ke konci videa to byla jasná červená.

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/tiuwp0/auba_challenge_on_kroos_no_card_given/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

Reagovat
smazaný uživatel

Na červenou to nebylo, ale že to bylo bez karty, je směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Aubu zachránila reakce Kroose. Že nedělal divadlo, Neymar by to na redku uhrál. Kdyby se nechal ošetřovat, brečel, delal kotouly. Tak rozhodčí da žlutou, zavola VAR a byla by jasna cervena

Reagovat
Kejza

jako jono, takovej Bus by se taky prohnul jak škorpión.. na mě to spíš působí, že do toho rozhodčí nechtěl sáhnout redkou takhle brzo

Reagovat
smazaný uživatel

I to je možné, ze kdyby to bylo později tak ho vyhodí. Jedine stesti, ze to neskončilo nejakym zlym zraněním.

Reagovat
Gazdo

Tak co sa mi zdalo trafil ho priamo na chranic. Keby ho trafil mimo chranica tak tam Toni este teraz lezi lebo by to bola trosku ina bolest

Reagovat
Gazdo

Tym samozrejme to nechcem obhajovat, urcite si to kartu zasluzilo

Reagovat
Kejza

teď koukám, že za to nebyla ani žlutá, aha

Reagovat
Gazdo

Zlta mala byt. Cervenu uz na osobnom posudeni sudiho. Keby ju dal tak si obhaji a ja by som s tym nemal vobec problem. Osobne som ale zastancom toho ked sa stane faul a faulujuci hrac si je toho hned vedomy a uvedomuje si to a chybu lutuje, plus ked faulovany hrac z toho nerobi nejaku vedu tak ten faul posudzovat s trosku miernejsou optikou. Predsa len je to stale sport a fair play plati a mne sa to paci ked vela krat aj ja na futbale niekoho omylom sejmem alebo niekto mna tak si len placneme a ide sa dalej

Reagovat
smazaný uživatel

S tim souhlasím, jenze neni fer kdyz hráč X z toho nedela vedu, hrac Y ano a pritom hrac X muze citit vetsi bolest a je to horsi faul potom je zvýhodněný tym ktery ma v tymu placku

Reagovat
Gazdo

Ale tak to je a fer to nie je no.. plackovia su vzdy zvyhodnovani, preto aj placu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
dave30

Za mě také jasná červená. Za toto by se měly dávat červené, i když hráče nezasáhneš. Toto přece není fotbalový zákrok (podrážkou proti soupeři), to je z kategorie bojových sportů. Na jedné straně člověk vidí udělení červené v nepřehledné skrumáži (třeba roh) po došlápnutí na nohu soupeře, tady hráč skluzuje několik metrů s kolíky dopředu, ještě navíc soupeře zasáhne a nic...

Reagovat
Salfovic

Navíc ho do toho kotníku zasáhl. Naštěstí tu nohu stihl povolit, jinak by to dost smrdělo zlomeninou.

Reagovat
Bakary3

Auba je v tomhle hroznej krovak

Reagovat
Spalovač šancí

červená pro oba

Reagovat
dave30

Proč pro Kroose? Za to, že čistě nártem odkopl míč?

Reagovat
Kokesh

Hašení své chyby, kolíky dopředu, balón nikde...pro mě taky jasná.

Reagovat
Nizzie

Jaké překvapení, že Auba přejel zrovna Kroose.

Reagovat
Mass

Myslíš nějaké staré nepřátelsví dvou bývalých nejlepších hráčů v Německu?

Reagovat
Nizzie

No kdysi, když byl ještě Auba v Arsenalu, si vjeli na twitteru do vlasů ohledně Aubovych oslav gólů.

Reagovat
PP

žlutá určitě, červená ne.. Stáhnul tu nohu. Faktem je, že kdyby u toho Kroos dělal divadlo, tak to by to bylo zajímavé..

Reagovat
pingla

Reagovat
Mass

Taková oranžová. Hráči by sem řekl, že ho za každí další skluz nebo držení za dres vyhodím.

Reagovat
Bakary3

Koukam, ze u Auby stejny jako zezacatku jeho pusobeni v Arsenalu - tyvole, to je deko, kdyby byl mladsi..., Je skvelej.

A ignoruje se přitom fakt, ze přišel po tom, co se v předchozím klubu choval jako kokot. V Dortmundu byl snad vyrazenej z kadru (a myslim ze i tam zbavenej pasky?), v Arsenalu to samy.

Bohuzel v Arsenalu nemel z disciplinarnich duvodu - opakovanych, ani vykonostne uz co delat. Videt ho na hřišti, nebo spis nevidět, bylo hrozny.

Treba si bude vazit svyho posledniho velkyho angazma, spis bych si ale tipl, ze latinu sekat dlouho nebude a Xavi taky nebude ten, co mu to bude s ohledem na noralku tymu trpět.

Reagovat
Mass

Dembelé v Dortmundu ani nechodil na tréninky nebo se nich flákal. Ferrán nechtěl zase prodloužit ve Valencii (ok, ten singapurskej ředitel-mamrd nabízel málo). Oba sou navíc celkem skleněný.

Tohle trio je docela nevyzpytatelný, na druhou stranu, pokus sou fit a v psychický kondici, tak sou válec, to sme viděli i na Valencii, kde Auba dal hattrick.

Reagovat
Bakary3

To je pravda, ferrana bych z toho tedy asi trosku vynechal

U Auby jakz takz i chapu, ze ho zkusili, jestli je fakt nestoji moc, protoze potencial kvality tam byl.

Ze ale vyhodili takovy prachy za dembeleho, to nechapu

Reagovat
blaugrana

Toto necakal nikto. Ja som popravde cakal prehru 2:1 aj bez Benzemu a dostali sme takyto darcek. Pedri je Boch a Ronald snad ostane a destane pasku.

Reagovat
DonAndres

Historické vítězství

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
misomy6

Mal som pred zápasom zlý pocit no bolo to ešte hádam horšie ako som si myslel… to ze Realu chyba kreativita vpredu je dlhodobý fakt, tentokrát ale nepodržala obrana ( až na Thibota ten je skvely). Pre mna úplne deja vu ako keď na Casillasa sa valili jedna šanca za druhou a Cannavaro, Albiol, Garay a neviem ešte kto vtedy všetko hral boli na smiech… to zmenil až Mourinho…včerajšok je chyba hráčov a vedenia 50:50… chyba kvalita na pravej strane plus kvalitný náhradník na ľavej strane obrany…a bol by som rad kebyže sa niekto z tímu vyjadrí nad nestavanim Hazarda, Balea, Jovica… ci sa s nimi jednoducho nepočíta ze nehrajú alebo ci majú nejaké disciplinárne prehrešky alebo co…

Reagovat
Kenneth

Bale at jde treba do hajzlu, Jovic kdyz hral, tak byl 99% zapasu tragicky ale to nestaveni Hazarda je na povazenou. Hlavne proc vcera dohral Casemiro cely zapas, kdyz je kartu od trestu na dva zapasy taky asi nepochopim.

Reagovat
misomy6

Chápem nastvanie niektorých madridistas na Balea, fakt ale je ze ma kvalitu ako aj Hazard a Jovic > Mariano…Treba stmeliť kabínu a vynechavanie stále tých istých hráčov, veď to vyzerá ako by boli členmi nejakého practice squadu, musí mat nejaký dôvod…A prečo dohral Casemiro je jednoduché - Ancelottiho polčasové striedania a hranie na troch vzadu keď sa útočí a keď sa bráni rak práve tu medzeru mal vyplniť Casemiro zaňho zase Camavinga atd.. nevyšlo to

Reagovat
niflheim

Barca dala klepec Realu?

https://i.imgur.com/yMpyAIe.jpeg

Reagovat
Tony Stark

Niekde sa stala chyba

Zaslúžené víťazstvo Barcelony a patrí jej gratulácia

Naopak Vincka prosím prefackať

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
misinho7

Doteraz nechapem co Carlo skusal s tou taktikou. Taketo nieco sa skusa proti Getafe a nie v El Clasicu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobro vyhrálo nad zlem

Reagovat
Kejza

přesně tak! a pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí! ještě že má fotbal tyhle krásné roviny

Reagovat
Kejza

jako.. titul Realu byl samozřejmě jasnej dávno a je jasnej i teď, ale přesně proto jsem rád za tuhle hořkou pilulku. nic lepšího se po první části týhle sezóny ani vysnít nedalo

Reagovat
Salfovic

Chybět jim Benzema do konce sezony, tak to snad ještě proserou.

Reagovat
Kejza

Reagovat
misinho7

Alaba inac celu sezonu naozaj paradne vykony ale vcera sialenost

Reagovat
Mass

Úplně zmatenej.

Reagovat
michalbarca

Já bych to za merengues neviděl tak černě. Jasně, rupli jste ve významném zápas, ale... z pohledu ligy to nebyl kritický zápas, LLje jasná. LM jste taky ve hře. Jen teda ta závislost na Benzemovi...

Za Barcu příští sezóna bude mít zase grády

Reagovat
Eichel

Treba poznamenať, že Eric Garcia hral včera vynikajúci zápas. Snáď nakoniec bude platný.

Reagovat
rominhoFCB

Hral naozaj dobre. Snad mu to vydrzi.

Reagovat
blaugrana

Nemal moc co riesit, rozohravka top, ale keby hral Benzin, tak s nim tancuje valcik.

Reagovat
patas92

poslední zápasy je super

Reagovat
Kejza

snad to nebyla výjimka.. většinou je teda tragicky mimo. včera hráli nadstandardně úplně všichni

Reagovat
Eichel

Hej, preto som ho menovite spomenul, lebo zatiaľ to je sklamanie. Snáď ho to nakopne

Reagovat
Mass

Ok, ale oproti Lengletovi to moc velkej posun neni. Ten taky dokázal zahrát skvěle.

Reagovat
Eichel

Lenglet je posledné dve sezóny už len tragický, ten musí ísť. Ak by dokázal byť Eric 3-4 stoper miesto neho tak je to stále fajn. Jasné mne sa tiež zatiaĺ jeho výkony nepáčia, ale má 21, je to odchovanec a ešte má potenciál sa zlepšiť. To u Lengleta moc nevidím.

Reagovat
Gazdo

lepsi ako Lenglet je momentalne v tom ze aspon jeden zapas z 10 nezahra tragicky + je teda mlady cize sa moze zlepsit. Ale tiez nezaraba myslim malo a mat 4 stoper tusim za 6 mega je trochu luxus. Rozhodne ale cas dostat musi

Reagovat
Eichel

Netušil som koľko berie, je to veľa no... Ale v prvom rade by som sa zbavoval Umtitiho a Lengleta a ďaľšie leto Piquého, dovtedy sa už bude vedieť ako na tom García je a či sa s ním dá rátať aspoň do rotácie.

Reagovat
Free_player

No tak aspoň tohle padlo na spravení chuti ... Auba vypadá, že přece jen chytí druhý dech

Reagovat
Busby babes

fakt klobouk dolu pred Xavim a Barcou. A je pro ne super, ze ta moje obava, ze Auba muze byt uz jen horsi a horsi se nenaplnila. je famozni.

Reagovat
Agent z Melmacu

Piqué bol spokojný? Nefrflal?

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky ich Real porazal takze nech si ten 1 zapas uziju kym zase bude hrat Real so svojou motivaciou

Reagovat
Pharrell

Příští sezónu už tam nejspíše bude Mbappé a nebo i Haaland.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked Haaland tak co s Benzemom? Ako to zlozi?

Reagovat
Pharrell

Přál bych si finále EL : Atalanta vs. Barcelona. Ale nevím přesně pavouk play off EL ale snad je to možné aby se potkali až na konci.

Reagovat
ttopi

Může to tak být.

Reagovat
Rohlik se šunkou

Pro kluky z Realu facka jak palcátem přes pytel. Aspoň doufám. Snad je to pořádně probere před zápasem s Chelsea i zbytkem sezony. Reálně se může stát, že Barca nebo sevilla klepne titul a chelsea realek. Je hrozné vidět, že po tak tristních poločasech nemá Ancelotti kam sáhnout aby tu obranu prostřídal. Chybí mi tam ti rození vítězové, kteří by svým přístupem strhli celý tým. Nechápu jak kdy kde mohl mít Ronys údajně špatný vliv na mančaft, když jsem viděl tohle. Možná mu tu a tam rupnou nervy, ale když prorhává 0:4, jde dát 5 gólů.

Reagovat
dextroza_m

Tak on tam mohl zkusit Edena nebo Balea...

Reagovat
Baronne

Kessie v Barce je skvělá zpráva ne? Náhrada za Buse?

Reagovat
Mercury

Mně teda ničím moc nezaujal. Je velký a silný, ale Yaya Touré to uplně není snad Xavi ví co dělá.

Reagovat
Baronne

Tak třeba to bude aspoň Song

Reagovat
Mercury

https://www.youtube.com/watch?v=HNKK4WLJqWY

jediná stopa kterou zanechal v mém srdci. never gets old.

Reagovat
Baronne

Tak to opravdu nemusim ani otvírat

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

spíš za Vidala

Reagovat
dextroza_m

Nvm no, je mlady, silovy, ale jako do Barcy tomu moc neorzumim.

Reagovat
Reggie

Ale končí mu smlouva, ne? Já se na něj těším, jak píšu výš.

Reagovat
Eichel

otázka znie, či by ho brali aj keby mu nekončila zmluva... túto sezónu nijak zvlášť oslnivý nie je a Busa podľa mňa nenahradí, na to nie je typologicky podobný

Reagovat
Reggie

Tak náhrada Buse neexistuje, možná jak někdo psal dole Rodri. Ale i tak je Bus naprosto specifický, já druhýho takovýho hráče prostě neznám. Nicméně je podle mě otázka, jestli už náhodou není přežitek mít v záloze takovýho hráče. Samozřejmě je absolutní legenda a jedinečný hráč, ale dneska už je ten fotbal zase trochu jinde. Zatím ho Xavi používá, možná kvůli zkušenostem, možná ho nechá hrát i další sezónu (snad ne), uvidíme... Ale dnes je to o fyzických předpokladech, který při vší úctě, Bus nemá. Teď jsem si vzpomněl, že se o Kessiem mluvilo (asi) už před příchodem Xaviho, tak snad ho chce i Xavi, kterýmu věřím.

Reagovat
alcantara

Ja Ti neviem, Bus je pre mna momentalne nas druhy najlepsi zaloznik po Pedrim. Asi sledujem iny sport, ale tak, stava sa

Reagovat
Reggie

Tohle ti neberu, ale jsem zvědavej, až potkáme v LM třeba Liverpool nebo podobnej tým a jejich záloha nás zase kompletně znásilní, protože absolutně nebude stíhat fyzicky. V LL je to trošku jiný kafe no. Mám ho rád, ale pokud chceme něco uhrát příští rok proti takovým týmům...

Reagovat
alcantara

Tak o tom, ci sme dostali alebo nedostali debakel, urcite nerozhodol Busquets

Reagovat
Reggie

Jasný, já to napsal moc konkrétně, samozřejmě, že to nebylo jenom o Busovi. To zdaleka ne, ale proti takovým soupeřům už to prostě takto nejde.

Reagovat
dextroza_m

Jinak za Buse ve formě a pro náš styl, náhrada v podstatě neexistuje.

Reagovat
Eichel

Rodri

Reagovat
Gazdo

Ku vsetkej ucte k Rodrimu tak Busovi ked sadne zapas tak je na tom poste najlepsi na svete. Len mu musi sadnut ten zapas a to byva casto problem

Reagovat
Eichel

Ale typologicky je mu je veľmi podobný a je stále docela podceňovaný. 1 k 1 náhradu za Busa nenájdeš, ale podľa mňa nie je iný hráč, ktorý by sa mu viac približoval. Navyše španiel a Xavi si očividne chce budovať španielske jadro. Ale to je nereálne, nemá prečo odchádzať zo City a ani tí ho nemajú dôvod púšťať.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Reggie

Já jsem na něj náhodou dost zvědavej, už delší volám po fyzicky silným záložníkovi, protože nás poslední roky většina větších týmů právě tímhle přejeli. Navíc mu myslím končí smlouva, je v super věku a Xavi bude vědět, co dělá. Já se na něho těším.

Reagovat
sokar

tak trocha tuším, že to znamená odchod Frenkieho...

Reagovat
el Principito

Reagovat
alcantara

To neustale spochybnovanie Busa, hrajuceho dlhsie vo forme(ake to prekvapenie, kedze konecne ten tim tusi co ma hrat), je fakt roztomile Nejaky Kessie nahrada zanho, to ho ani nemusim vidiet hrat, aby som vedel, ze je to slusny bullshit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele