Utajená potupa! Tohle si Janda s Bohdalovou za rámeček nedají | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Utajená potupa! Tohle si Janda s Bohdalovou za rámeček nedají

Petr Janda s manželkou Alicí a Jiřinou Bohdalovou
Petr Janda s manželkou Alicí a Jiřinou Bohdalovou (Martin Mithofer)

Jestli jste si vysloužili nějakou hanlivou přezdívku, vězte, že na tom nejste hůř než některé české hvězdy. Na elegána na každý pád, Jana Přeučila (85), pořvávají »Předkožko!« a frontmanovi Olympicu říkají »Plešatá zpěvačka«.

To by nebyl František Ringo Čech (78), aby si rád nevystřelil z kdekoho. Právě on je tvůrcem přezdívky pro Petra Jandu (79). „Je to název hry od lonesca. Nejsem na to pyšný a jsem docela rád, že se to nechytlo mezi fanoušky,“ poznamenal/a Plešatá zpěvačka Janda. Je vidno, že mu to příliš nechutná. Dopadl pořád ale lépe, než Honza Přeučil.

Jiřina Bohdalová točí dokument o svém životě: 90 minut pravdy!

Video se připravuje ...

Oslovení »Předkožko!« mu vymyslel Ladislav Trojan a úspěšně se to chytlo. I když někteří kolegové jsou, jak se píše na webu Ženy iprima.cz, přeci jen mírumilovnější a používají přezdívku, kterou Přeučilovi vymyslel Jiří Bartoška (74) „Je o mně známo, že mám smysl pro pořádek. I na mém líčícím stolku je vždy vše přehledně srovnané. Stolek musí mít všechny parametry, a toto dodržuji, na rozdíl od některých kolegů, i na zájezdech. No a jednou si takhle rovnám věci a Jirka kolem mě chodil, díval se, jak to všechno srovnávám a najednou prohlásil: Když se tak dívám na váš líčící stolek, vy jste takový Johny Spray a bylo to,“ vysvětlil Přeučil.

To Jiřinu Bohdalovou (90) její přezdívka trápit nemusí a ani netrápí. Na škole jí říkali »Výškus«. „Nevím, proč mi tak říkali, ani nevím, co to vlastně znamená. Nikdy jsem se potom ani nepídila,“ tvrdí sama. No... vzhledem k jejímu vzrůstu by tu nápad byl...

Jiřina Bohdalová: Při čtení mě bolí nohy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.