Modelka Monika Leová (30) se necelý rok po porodu ukázala v plavkách

Moderátorka, modelka a česká Miss Earth za rok 2013 Monika Leová (30) před necelým rokem porodila svého prvního potomka, dceru, která dostala jméno Mia Le. Modelka je totiž „česko-vietnamský mix“, jak sama píše na svém Instagramu. Holčičku má se svým manželem Martinem Košínem (36), který se živí jako podnikatel, uvedl web Aha!.

Modelka se pak se svou rodinou rozhodla poprvé vyrazit na společnou dovolenou, a to na Kanárské ostrovy.

„Něco se opravdu změnilo – k moři už nejdeme jen s ručníkem a opalovacím krémem, ale s nabaleným kočárkem ověšeným taškami. No, ještěže ho máme, kdo by se s tím vším tahal. Vždycky jsem si klasicky říkala, že my tolik věcí k moři tahat nebudeme a ejhle, střih a přesně takoví jsme,“ napsala modelka ke společné rodinně fotografii. Toto je totiž první dovolená, kterou manželé podnikli se svým dítětem.

Když však Monika na chvíli vyměnila dítě za zmrzlinu, došlo také na fotografování! Na nových fotkách, které zveřejnila na svých sociálních sítích, se tak několikrát předvedla v plavkách a ukázala svou postavu, již získala už za necelý rok po porodu!

Toho si samozřejmě začali všímat také fanoušci, kteří jí postavu nepřestávali chválit! „Jak může někdo, kdo jí tolik zmrzliny, mít takovou postavu? Jen jsem pomyslela a už mam kilo nahoře,“ napsala vtipně jedna ze sledujících. „Moc vám to sekne,“ přidala se další.

Zdroj: Instagram, Aha!