QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilý muž v záchvatu vzteku poničil vstupní dveře a způsobil dopravní nehodu

22.03.2022 14:52

Plzeňští policisté se zabývají případem poškození dveří, vybavení bytu a dopravní nehodou. Tomu všemu předcházela rozepře mezi sousedy v jednom z bytových domů v Plzni na Borech.

Opilý muž na Borech_foto PČR
Opilý muž na Borech_foto PČROpilý muž na Borech_foto PČR_2Opilý muž na Borech_foto PČR_3

Plzeňští policisté se zabývají případem poškozená dveří a vybavení bytu ze dne 9. března. To odpoledne došlo v Plzni v jednom z bytových domů ke slovní rozepři mezi dvěma sousedy. „Důvodem rozepře byly bezdůvodné výkřiky jednoho z nich na chodbě domu. Dvaatřicetiletý muž se choval agresivně a jeho chování v domě vyvrcholilo poničením vchodových dveří do bytu jeho souseda,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Tím však jeho jednání neskončilo, muž se po chvíli vrátil k sobě do bytu a tam poškodil některé vybavení patřící jeho nevlastnímu otci. Poté ve stále podnapilém stavu nasedl do svého osobního auta.

„Rozčilený muž se svým vozidlem značky Citroen vyjel do ulice Žižkova. Na křižovatce s ulicí Mírová nezvládl vlivem nepřiměřené rychlosti řízení, vyjel mimo komunikaci, přejel vyvýšený obrubník, narazil do odpadkového koše a následně do pilíře rozvaděče. Vozidlo se zastavilo až o zděné oplocení domu. Z místa dopravní nehody poté utekl. Dopravní policisté, které na místo přivolalo několik svědků, muže brzy vypátrali. Ten se k nehodě nejdřív neměl, později se ale přiznal. Policii nadýchal 1,4 promile alkoholu,“ popsala Michaela Raindlová.

 

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24