Nikola Hronová z Ulice oslaví dnes 27. března narozeniny

Nikola Hronová z Ulice oslaví dnes 27. března narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete, koho v Ulici hrála herečka Nikola Hronová? Nebudete daleko od odpovědi, když zamíříte do začátků Ulice, a to rovnou k Boháčovým. Zajímat vás bude také informace, že tato herečka 27. března oslaví své narozeniny. Bude mít 25 let.

Nikola Hronová jako nezletilá Anežka Boháčová

Dějová linka Nikoly Hronové se v Ulici začíná psát od samého začátku seriálu, tedy od roku 2005. Herečka dostala roli Anežky Boháčové, nezletilé dcery manželů Boháčových. Ti na první pohled vypadají jako spořádaná a zabezpečená rodina. Za zavřenými dveřmi však panuje italská domácnost.

Petr Boháč (Pavel Kříž) a Eva Boháčová (Markéta Tannerová) se vzájemně nesnášejí. Jejich manželství dospělo do takové krize, že se nevybíravým způsobem přetahují o svou nezletilou dceru Anežku. Ta jednu dobu žije u své babičky, kterou ztvárnila Daniela Kolářová.

Anežka Boháčová to vůbec nemá lehké. Aby také ano, když jsou její rodiče neustále v sobě. Ani jednomu tak nemůže věřit a ani u jednoho se necítí dobře.

Jejich hašteření dokonce vyústí v to, že její matka s psychickými problémy srazí jejího tátu a pak se sesype a musí pobývat v psychiatrické léčebně.

Ani s tátou to nemá velkou budoucnost. Po rozvodu se z něho stane zkrachovalec. Přijde o práci a vzhledem k jeho zálibě v alkoholu jinou už nenajde. Tedy ano, pracuje ve sběrně odpadů. Toto prostředí však ještě více umocňuje dojem jeho marnosti.

Jedinou záchranou je pro Anežku Boháčovou její babička. Ta je učitelkou a svou vnučku se ráda a vřele postará. Když Nikola Hronová začala hrát v Ulici, bylo jí pouhých 8 let. Na svůj nízký věk se však do situace perfektně vcítila a svou roli ztvárnila skvěle.

Nikoly Hronové si všiml režisér Dušan Klein

 

Herečka Nikola Hronová pochází z herecké rodiny, a tak neměla daleko ke konkurzům a k reklamám. Úplně poprvé si jí všiml režisér Dušan Klein, a to už v roce 2003. V té době hledal děvče do role zpívající dívenky ve filmu Žil jsem s cizinkou. Nikola Hronová mu tehdy padla do oka.

Na ni si pak vzpomněl i v roce 2005, když do Ulice hledal někoho, kdo by ztvárnil dceru rozhádaných rodičů Anežku Boháčovou. Z Ulice Anežka Boháčová zmizela spolu se svými rodiči někdy v roce 2008. Její trvání v Ulici nebylo dlouhé, a tak se nemohla zařadit na seznam mladých herců a hereček, kteří v Ulici dospěli.

Mezi ně patří například Matyáš Valenta (představitel Franty Lišky), jeho sestra Marie Valentová (představitelka Emy) nebo Jakub Kraus. Ten v Ulici ztvárnil Šímu Urbana, který se nedávno po delší odmlce do Ulice vrátil jako náctiletý.

Dnes už je z Nikoly Hronové dospělá žena. 27. března oslaví své 25. narozeniny.

 

Zdroje: