Podpásovka pro Chýlkovou! Cítí se zneužitá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Podpásovka pro Chýlkovou! Cítí se zneužitá

Ivana Chýlková se k tomu nechce hlásit
Ivana Chýlková se k tomu nechce hlásit (CNC_Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Měla to být píseň, která dodá radost umělcům v těžké covidové době, ale stala se z ní hymna proti očkování. O to horší je, že v ní vystupuje i Ivana Chýlková (58), která ideologii neočkování vůbec nepodporuje.

Song s názvem Bude líp má na svědomí přítel Ivany Chýlkové, Radim Flender (47). Ten však během chvíle otočil a z původní myšlenky vytvořit covidový hit písni přiřknul pachuť bojující proti očkování. Častokrát s ní vystupoval i na demonstracích! To samozřejmě Ivanu, a nejen tu, jelikož v písni účinkuje například i Hanka Křížková (64), vykolejilo. 

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...

„Určitě písnička nebyla určena proti očkování. Já jsem zastánce očkování,“ řekla razantně Chýlková na dotaz magazínu Sedmička. Hana Křížková byla méně výřečná, bylo znát, že nechce přítele úplně potopit. Odpověděla jen: „K tomu se nechci vůbec vyjadřovat. Nezlobte se.“

Sedmička s celým problémem konfrontovala i Flendera. Ten má ale jasno. "Doneslo se ke mně, že údajně proti tomu něco měla mít Ivanka Chýlková. Nicméně jsem se o tom bavil s Ivankou i Hankou Křížkovou. Bylo mi řečeno, že ony by na tu demonstraci nešly a že pokud nebudu na těch demonstracích prezentovat ten klip, ve kterém se vyskytují, v podstatě jim to nevadí. Řekly mi, že je to moje písnička, takže proti tomu nic nemají. Nikdo se mi vlastně neozval napřímo. Nikdo mi nezavolal s tím, že se mu to nelíbí. Dostalo se to ke mně zprostředkovaně. Napřímo jsem se ale těch lidí rovnou zeptal. Mám to takhle raději. Bylo mi tedy řečeno, že v tom problém nikdo nevidí, pokud nebudu na demonstracích prezentovat klip s nimi," sdělil k věci. 

Ivana Chýlková na premiéře Chlap na sřídačku: Já bych se o muže nedělila!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Petr Derby
28. 3. 2022 • 10:07

Vi o cem mluvi, navzdory veku by za zneuziti urcite jeste stala

Alva
28. 3. 2022 • 09:54

Včera byl film s Chýlkovou "Muž na střídačku", větší paskvil jsem neviděla, opravdu ze života a divím se, že se k tomu někdo propůjčil, ale peníze asi vedou.

yokky
27. 3. 2022 • 15:54

Shimmir
27. 3. 2022 • 15:16

Tak pokud Ivana s Hanou ten klip natočily, musely vědět, o čem to je a jestli to vyznívá jen jako parodie nebo to reprezentuje jiný názor na to očkování než mají ony! Podle autora námitky nevznesly, jedině snad až pak, že nechtějí zveřejňovány na srazech antivaxlerů. Jsou svéprávné, tak snad viděly, do čeho jdou a znaly jeho názor na vakcinaci...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.