Ivana Chýlková se cítí zneužitá. Co se stalo?

Radim Flender (47), přítel herečky Ivany Chýlkové (58), si vzal na starost hudbu a text písně Bude líp. Ta vznikla v těžkém covidovém období a měla povzbudit všechny umělce a lidem udělat radost. Ivana Chýlková souhlasila s tím, že bude součástí písně a svým vystupováním v ní tak podpořila svého kamaráda i jeho práci. Místo vzpruhy pro umělce se však ze songu stalo něco úplně jiného.

Původní myšlenku nakonec Flender zavrhl a udělal ze své písničky hymnu proti očkování. S touto písní také často vystupoval na demonstracích. S tím však Ivana Chýlková naprosto nesouhlasí, a proto ji tento obrat rozčílil. Stejně tak to má i herečka Hana Křížková (64), která se taktéž stala součástí tohoto hudebního počinu, uvedl deník Aha!.

„Určitě písnička nebyla určena proti očkování. Já jsem zastánce očkování,“ řekla zhrzená Chýlková tištěnému magazínu Sedmička. To Hana Křížková se k incidentu nechtěla příliš vyjadřovat. „K tomu se nechci vůbec vyjadřovat. Nezlobte se,“ řekla pouze.

K této kauze se vyjádřil i samotný autor Flender. Ten však jakoukoli vinu popírá. „Doneslo se ke mně, že údajně proti tomu něco měla mít Ivanka Chýlková. Nicméně jsem se o tom bavil s Ivankou i Hankou Křížkovou. Bylo mi řečeno, že ony by na tu demonstraci nešly a že pokud nebudu na těch demonstracích prezentovat ten klip, ve kterém se vyskytují, v podstatě jim to nevadí. Řekly mi, že je to moje písnička, takže proti tomu nic nemají. Nikdo se mi vlastně neozval napřímo,“ řekl pro Sedmičku.

Zdroj: Sedmička, Aha!