Odhodlanost, smysluplnost a cíle. Toto jsou rysy Kozoroha

Přidat na Seznam.cz

Není žádným překvapením, že Kozoroh je prvním astrologickým znamením kalendářního roku. Kozorohům jde především o kontrolu a o to, aby si věci dělali po svém.

Kozorohům se daří opravdu dobře samotářsky a na vrchol se pohybují pomalu a vytrvale. Budování něčeho dlouhodobého a smysluplného je pro vás životním krédem, píše web WomensHealthMag.

Jste neskutečně loajální

Když se někomu zavážete, ať už je to přítel nebo milenec, jste tu pro ně ve zlém i dobrém. Lidé, na kterých vám v životě záleží, vědí, se na vás mohou spolehnout. A to je jeden z osobnostních rysů kvůli kterým vás ostatní tolik zbožňují.

Na počátku vztahu můžete působit trochu odtažitě

Když se někomu zavážete, jdete do toho naplno, ale přesto můžete být trochu váhavé, pokud jde o vpuštění nových lidí do vašeho kruhu. Opravdu vám stojí za vaši nehynoucí lásku a oddanost? Budou vám to muset nejprve dokázat.

Nesnášíte, když někdo chodí pozdě

Když vám na někom záleží, vždycky přijdete včas. Jakmile řeknete, že někam přijdete, jste tam obvykle o něco dřív. Na druhou stranu vás naprosto vytočí, když někdo neprokáže stejný respekt.

Ve vztazích jste želva

Jelikož Kozorohům vládne Saturn, mají hluboce zakořeněné přesvědčení, že aby šlo vše podle plánů a hladce, některé věci vyžadují skutečné úsilí. Toto pravidlo rozhodně platí pro vztahy. Stojí ten nový člověk, kterého jste potkali, skutečně za váš čas a pozornost? No, nejdřív to bude muset dokázat.
V zásadě platí, že Kozoroh hledá dobrou návratnost investice. Jakmile se však jednou zavážete, buď jedete nebo zemřete. Dobré věci přicházejí k těm, kteří čekají!

Zrajete jako víno

Kozorozi jsou zajímavé znamení, protože se v průběhu času neustále vyvíjejí a zlepšují. Stejně jako stará dobrá láhev vína! Být vámi může být trochu komplikované, takže se netrapte, když vám bude chvíli trvat, než něco uděláte správně.

Zdroj: womenshealthmag.com