Jessica Alvesová, brazilsko-britská televizní osobnost, která se proslavila tím, že podstoupila desítky plastických operací, aby zásadně změnila svůj vzhled (a nakonec i pohlaví), se vždycky stylizovala do podoby hraček společnosti Mattel. Tedy do té doby, než si uvědomila, že není Kenem, věčným souputníkem plastikové panenky, ale přímo slavnou Barbie samotnou. Její přeměna samozřejmě zahrnovala kromě množství silikonu i nové vlásky, jelikož coby Rodrigo jich mnoho neměla.

Jako muž si Jessica dokonce vypomáhala jak příčesky, tak i takzvaným „nastřelením“ vlasů – tímto estetickým, leč na první pohled jasně patrným zákrokem si k bujnější čupřině v boji proti stále vyššímu, ustupujícímu čelu vypomohli například i herci Nicolas Cage (58) či John Travolta (68). Jessica, která skrze instastories sdílela svou proměnu z blondýnky v brunetku, tak ukázala, že stejnou linií vlasů se pyšní i ona.

VIDEO: Jak tom byl umělý „Ken“ Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze?

Video
Video se připravuje ...

Jak tom byl umělý "Ken" Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Sundala paruku a všem vystavila na odiv to, co nosí pod ní – řídké krátké jemné vlásky, na hony vzdálené té husté blond záplavě, jíž se pyšní na fotkách. Tu vyměnila za neméně husté hnědé lokny, takže z sexy plavovlásky je rázem ještě víc sexy brunetka.

Tak si tedy nepochybně Alvesová připadá, jelikož s novou vizáží nafotila nejnovější sérii fotek, na níž nestačí házet svou žhavou hřívou ze strany na stranu... Mrkněte do další galerie a posuďte sami, jak jí to s novou image sluší!

Fotogalerie
262 fotografií