Městské divadlo v Mostě

Host

Premiéra: 4.9.2020
Překlad: Jiří Žák. Dramaturgie: Michal Pětík. Výprava: Veronika Watzková. Hudba: Mario Buzzi. Pohybová spolupráce: Pavol Seriš. Režie: Lukáš Kopecký.
Poslední uvedení: březen 2022.
Vynikající francouzská komedie o nezaměstnaném odborníkovi, který zoufale chce pracovat.


inscenace již byla stažena z repertoáru

Městské divadlo v Mostě
Hodnocení inscenace
Redakce
-
Uživatelé
56 %
5651000
Volby

Hodnocení (5)

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ
Monty70  50 %
29.3.2022 | 258 hodnocení
+ souhlasím
Toto je jedna z těch komedií, která cílí na diváka, kterému stačí pro pobavení jednodušší humor a komické gagy na první dobrou. Pitvoření a přehrávání mě neoslovuje.
Romana35  50 %
4.3.2022 | 326 hodnocení
+ souhlasím
Jednodušší komedie pro většinového diváka, který se chce především pobavit a o ničem hlubším nepřemýšlet. Z hereckých výkonů mě iritovala postava, kterou představovala Michaela Krausová. Myslím, že to bylo chybným režijním vedením, takové pitvoření snad není kvůli smíchu diváků nutné?
Jiří Kraus v komedii ve svém živlu, je to jeho parketa. Jakub Dostál přirozeně ztvárnil svoji postavu, rovněž Lukáš Kofroň, který se objevil až v druhé polovině představení. Celkově nijak výrazně zapamatovatelná hra, jednou stačí.
Teddy  60 %
5.12.2021 | 288 hodnocení
+ souhlasím
Lehčí komedie sloužící primárně pro pobavení diváků. Z herců mě nejvíce zaujali Jakub Dostál a Lukáš Kofroň. Michaela Krausová dosti přehrávala.
DivadelniFan  70 %
8.9.2020 | 346 hodnocení
+ souhlasím
75% - 1. repríza
Příjemná a nenáročná komedie s jednoduchým dějem a spoustou komických situací a výstupů. Představení po náročném pracovním dni ideální. Herci na sebe krásně slyší, vůbec nebylo poznat, že se jedná teprve o první reprízu. K pohybové spolupráci byl přizván Pavol Seriš, který zde využil svých typických kreací a mostečtí herci (především M. Krausová) je zvládli skvěle, vtipně a nápaditě. Velké jeviště je opticky zmenšeno, což jsem uvítal po svých posledních zkušenostech, kdy scéna v tak velkém prostoru působila chudě (např. Mauglí či Funny Girl).
Děkuji za příjemný večer!
Michelle97  50 %
17.3.2022 | 143 hodnocení

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.