Peruánci si po čtyřech letech opět zahrají interkontinentální baráž o MS

30.03.2022, 09:11
Aktuality
Gianluca Lapadula (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
fabec1222

Kolumbie slušná žebrota...Škoda, že Peru už bez Pizarra, mohl by zkusit nějaký comeback

Reagovat
veikko

Jestli budou hrát proti SAE, tak čekám v baráži nějaký brutální zářez Peruánců, spíš sérii zářezů.

Reagovat
Radek Voltr

to jako proč?

Reagovat
johan14

Arabi budú chcieť mať čo najviac repre na MS a bude sa hrať v Dauha, tak sú pochybnosti na mieste. Uvidíme, ešte je tam Austrália a tú by uvítali v Quatare tiež, predsa len z Austrálie určite dôjde viac turistov ako z Peru.

No ja verím, že to Peru zvládne, lebo 4 repre z Južnej Ameriky a po 5 z Ázie a Afriky, tak to mi hlava neberie.

Reagovat
johan14

Len tak na okraj, Arabi budú majú už teraz 5 repre: Katar, Irán, Saudská Arábia, Tunisko a Maroko. Keď bolo MS so 16 a 24 účastníkmi, tak mali jedného alebo žiadneho a ich prínos v histórii MS bol ničotný, teda keď neberiem do úvahy Zidana.

Reagovat
smazaný uživatel

V Iránu by za označení "Arabi" určitě poděkovali.

Reagovat
bobis21

Reagovat
lampas

Reagovat
Kily8

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
eleven11

Reagovat
Kop do titulků

Íránci jsou persani ne arabi

Reagovat
johan14

Dík za opravu, Arabov je tam len cez 2 milióny, som myslel že viac. Moja chyba.

Takže Arabia vs Južná Amerika 4:4. Zatiaľ

Reagovat
Radek Voltr

tak určitě.. celoarabský spiknutí proti Peru, už se to peče

Reagovat
johan14

Prečo proti Peru? Pripadá ti normálna, že arabských repre je rovnako ako tých z JA, keď je pomer získaných triumfov postupujúcich do Kataru 0:9? Detto Azia, Afrika, Zvyšná Amerika, Oceánia ani len medailu nezískali a bude ich tam polovica účastníkov. A nabudúce to bude ešte horšie. Už 40 rokov čítam, ako sa vyrovnávajú s Európou a JA, a skutek utek.

Reagovat
fenixLFC

krasne sa snazis svoju neznasanlivost voci arabom skryt za nejaku ferovost. ked uz o nej ale hovorime, tak tie 4 reprezentacie sa tam dostali skrz dve rozdielne konfederacie, v ktorych je dokopy cca 100 statov. v juznej amerike sa dostali 4 reprezentacie z kvalifikacie o 10 ucastnikoch

Reagovat
ttopi

Ano. A kolik z těch cca 100 států má na to se vůbec o MS reálně ucházet? 5?10? V JA z těch 10 týmů může hrát MS bez nějaké ostudy třeba 8 týmů.

Reagovat
fenixLFC

uz len z afriky sa ich o to moze uchadzat nejakych 10-15 minimalne, ked si myslis ze z juznej ameriky o to moze hrat 8 tak pokojne este viac. z azie pokojne 4. ked by si chcel len najlepsie repre tak nech tam hra prvych 10-16 timov rebricka a mas vyriesene predsa nie? co na tom ze by pri 16 boli z juznej ameriky 3 a 11 z europy. pindat na to ze mas rovnaky pocet pre konfederaciu kde ide polovica ucastnikov ako pre tu kde 50 statov zastupuje 4-5 ucastnikov je tiez mimo. rovnako ako pindat na to ze su tam arabi- ked zacnem nadavat ze tam je rovnaky pocet spanielsky hovoriacich reprezentacii ako z celej afriky

Reagovat
ttopi

A proč sem motáš Afriku? Tady se řeší jiná oblast. Navíc já proti Arabům nic nemám, jen jsem reagoval na tvoi teorii o tom, že je tam strašně složitá kvalifikace se 100 týmy.

Reagovat
bobis21

"A kolik z těch cca 100 států má na to se vůbec o MS reálně ucházet? 5?"

Protože ses na to ptal?

Reagovat
ttopi

Na Afriku jsem se fakt neptal.

Reagovat
bobis21

Tak o jakých 100 státech jsi tedy v tom dotazu mluvil? Protože ten koment na který jsi odpovídal to číslo uvedl pro součet Afriky a Asie.

Reagovat
ttopi

Tak to jsem asi špatně pochopil. Nicméně pointa té mé první reakce byla v tom, že téměř každej z té JA může na MS hrát a neudělá ostudu. Samozřejmě reálně uspět tam můžou třeba 2-3 země. Ty kvalifikace Asijské a Africké, tam je mrtě týmů, ale reálně jich minimum z nich může hrát vážnější roli. Jinak nic proti nikomu nemám, jen mám pochopení pro to, jakým stylem jsou dnes na MS rozdělena místa mezi jednotlivé regiony.

Reagovat
Modroočko

Z Peru bolo v Rusku takmer najviac fans, majú obrovskú diaspóru v USA. Ja by som sa nejakých rozhodcovských čachrov nebál, včera Alžírsko malo dôvody na sťažnosti, čo sa týka rozhodcu, a pritom by bolo určite atraktívnejšie pre organizátorov ako Kamerun.

Reagovat
veikko

Však já to neberu jako narážku obecně na arabské státy, to by bylo nefér. Jsou arabské státy vlivné (ty bohaté okolo Perského zálivu) a s malým vlivem nebo úplně bezvýznamné. Navíc samotný Katar je mezi Araby černou ovcí, protože podporuje jiné teroristy než ten zbytek. Mířím konkrétně na SAE, která svými penězi ovlivňuje všechno možné a vůbec bych se nedivil různým zákulisním tlakům z jejich strany. Ideální by bylo, kdyby proti Peru hrála Austrálie. Navíc doufám, že jsem jen zbytečně pesimistický. Ta baráž klidně může proběhnout úplně bez nějakých nepravostí.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
frankiefcb

Austrálie má na to, aby SAE vypráskala.

Reagovat
Kucka

To doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Peru vs. Austrália repríza zápasu z Mundialu v Rusku

Opäť výhra Peru a postup na Mundial do Kataru

Cueva mal včera prsty v oboch góloch a bude mať aj pri postupe.

Reagovat
Trand

Byl bych radši, kdyby místo Ekvádoru a Urugaye byla Kolumbie a Chile, ale co se dá dělat. Snad Ekvádor aspoň předvede pěknou hru, koukám, že mají s Argentinou druhý největší počet vstřelených gólů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele