Webinář: Legislativní změny v rozúčtování energií a služeb SVJ pro rok 2022

Pozvánka na webinář na téma "Legislativní změny v rozúčtování energií a služeb SVJ pro rok 2022"

Webinář: Legislativní změny v rozúčtování energií a služeb SVJ pro rok 2022

Téma: Legislativní změny v rozúčtování energií a služeb SVJ pro rok 2022

Pořadatel: SousedeCZ s.r.o.

Přednášející: Jarmila Trčková, ista Česká republika

Den: středa 4. 5. 2022

V čase: 17:30 - 18:30

Kde: Online


Vážení předsedové, členové výboru, přátelé

Portál sousede.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.

Dalším tématem, které jsme zvolili je téma “Legislativní změny v rozúčtování energií a služeb SVJ pro rok 2022". Tématem Vás provede Jarmila Trčková odbornice na oblast rozúčtování nákladů ve společnosti ista Česká republika s.r.o.

Agenda webináře:

  • Ve webináři se zaměříme na aktuální zákonná fakta, která využijete v praxi.
  • Dotazy předem zaslané

Webinář je určen jak čerstvým členům výboru tak i ostříleným matadorům, kteří mají praktickou zkušenost a chtějí se ujistit, že rozúčtování služeb a energií budou dělat správně právně.

Pro účast na webináři se prosím registrujte přes přihlašovací formulář do 3.5.2022 do 24:00 hod.

Nebo přes link REGISTRACE ZDARMA

Pokud máte již nyní dotazy, nebo vás napadl námět na další webinář oslovte nás na emailu: zlata.botero@sousede.cz

Na vaši účast se těší za tým sousedé.cz Zlata Botero Vašková a Jarmila Trčková


Medailonek o přednášejícím:

Jarmila Trčková, ista Česká republika

Jarmila Trčková je odborník na oblast rozúčtování nákladů ve společnosti ista Česká republika s.r.o. Rozúčtováním nákladů na teplo a vodu se zabývá od roku 2002, kdy do společnosti nastoupila do rozúčtovacího oddělení. V roce 2007 se stala vedoucí rozúčtovacího oddělení a na této pozici působí do současné doby. Řadí se mezi přední odborníky v oblasti rozúčtování, účastnila se několika projektů a působila v pracovních skupinách, uspořádaných Ministerstvy financí a pro místní rozvoj, zřízených v souvislosti s legislativními změnami v minulých letech. Je vyhledávanou odbornicí na legislativu rozúčtování, přednáší na toto téma také na odborných webinářích a seminářích.

Krátce o společnosti ista Česká republika Společnost ista Česká republika s.r.o. působí v ČR v oblasti řízení energií a rozúčtování nákladů na teplo a vodu již 30 let. Řadí se celosvětově mezi vedoucí společnosti, které poskytují měřicí technologie, technologie pro energetický management a rozúčtování nákladů. Pomáhá svým zákazníkům – správcům budov, majitelům nemovitostí a jednotlivým uživatelům bytů na celém světě měřit, rozúčtovávat a řídit individuální spotřebu vody a energií. Technologie ista umožňuje dálkový odečet energií, který využívá více než 87 % klientů. Každý si takto může využívání zdrojů a energií řídit nezávisle a zároveň individuálně kontrolovat svou spotřebu. S velmi nízkými investicemi tak mohou být energie, zdroje, náklady a tím i znečištění ovzduší být významně redukovány – vše v souladu s individuálními požadavky jednotlivých uživatelů.

Na tržišti portálu sousede.cz istu Česká republika a její služby najdete ZDE


Mohlo by vás zajímat

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Opět se blíží nejzazší termín pro vyúčtování služeb společenství vlastníků jednotek poskytnutých za předchozí kalendářní rok. Jak má správné vyúčtování SVJ vypadat a jakých chyb se vyvarovat?

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

Jak plnit legislativu o dálkových odečtech pro bytový dům? Dnes i v budoucnosti? Máme pro Vás řešení!