Hlavní obsah
3,4
(21)
Foto: Vladimir Gasic, Shutterstock.com

Foto: Vladimir Gasic, Shutterstock.com

Na mandle nedá výživářka a trenérka Radka Pamětická dopustit hned z několika důvodů: jsou plné bílkovin, minerálů, vitaminů a antioxidantů. Vychutnat si je můžete v lahodné mandlové nutelle. Ta rychle zasytí, dodá proteiny, zdravé tuky i vlákninu. Dopřejte si ji samotnou nebo natřenou na celozrnném pečivu.

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
5 porcí
Budete potřebovat
  • 100 g mandlového másla
  • 1 lžíce karobu
  • 2 ks banánu
Článek

Postup

01.

Všechny ingredience dejte do misky a umixujte tyčovým mixérem

02.

Na svačinu si můžete dát vždy několik kávových lžiček nebo si potřít touto pomazánkou plátek celozrnného chlebu.

03.

V ledničce můžete nechat až 3 dny.  

Vyzkoušejte i další zdravé svačinky podle výživářek, třeba špenátovou pomazánku, tapiokový pudink nebo pečenou ovesnou kaši!

Načítám