Nejvtipnější slovenská boubelka Petra Polnišová: Co v soukromí dělá s obličejem, aby nemusela na botox?

Nejvtipnější slovenská boubelka Petra Polnišová: Co v soukromí dělá s obličejem, aby nemusela na botox?
Zdroj: Herminapress
Herečka Petra Polnišová promluvila o tom, že propadla obličejové józe. Ta jí pomáhá udržovat pleť mladistvou.Populární seriálová herečka Zdeňka Žádníková - Volencová nemá pár let před čtyřicítkou prakticky žádné vrásky. Sama tvrdí, že za to vděčí pravidelnému cvičení s obličejovými svaly. Botox podle svých slov odmítá. Moderátorka a herečka Marta Dřímal Ondráčková dokonce o fenoménu obličejové jógy točí návodné tutorialy na Youtube.Na půvabné herečce Jennifer Aniston je perfektní snad vše. Za bezchybnou pleť prý vděčí právě obličejové józe.+ 3 fotky+ 4 fotky

Herečku Petru Polnišovou (46) mohou čeští diváci znát z úspěšné komedie Karla Janáka Cuky a Luky, která vychází ze skečů v té době velmi populárních na Slovensku. Petra je nicméně známá také svojí hladkou a mladistvou pletí, již si, jak prozradila webu Lifee.cz, udržuje díky obličejové józe. A rozhodně není jediná, kdo tomuto trendu propadl.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 31. 03. 2022 12:00

Herečku Petru Polnišovou si čeští a slovenští diváci oblíbili z parodických skečí Cuky a Luky, ze kterých vznikl celovečerní film Karla Janáka. Obě herečky, Petra Polnišová a Zuzana Šebová, zde parodovaly ženy, které se o svůj vzhled starají až příliš.

Petra Polnišová sází na obličejovou jógu

Herečka Polnišová si přitom v soukromém životě vystačí jen s trochou make-upu. A aby v budoucnu nemusela vyhledat služby plastického chirurga, jako její filmová postava, raději se věnuje praktice, která je teď u celebrit mimořádně populární - obličejové józe nebo chcete-li gymnastice.

„Často točím a make-up mám na obličeji opravdu každý den. Denně mi také někdo něco dělá s vlasy. Proto jsem ráda, když přijdu domů a mohu se odlíčit. Maximálně nanesu hydratační krém a tím to končí," svěřila se herečka Petra Polnišová v rozhovoru pro Lifee.cz. Když mám čas, dělám tvářovou gymnastiku, aby pleť tak rychle neochabla. Přiznám se, že necvičím poctivě denně, ale snažím se s tváří pracovat. Nechci být později odkázaná na zásahy plastických chirurgů," vysvětluje hvězda nového filmu Známí neznámí

Petra Polnišová a make-up

Polnišová říká, že jí, coby vytížené mámě od dvou malých synů, tolik času na další péči o zevnějšek nezbývá. Lidé si myslí, že my herečky chodíme do salonů často a neděláme snad nic jiného. To by bylo krásné," upřímně se směje populární Slovenka.

Když už má chvilku a vyráží mezi lidi, snaží se alespoň o lehký make-upV mém případě je méně více. Je mi přes čtyřicet, takže už si na sebe nemohu dovolit dát všechno," míní slovenská komička. Vlasy mám od přírody kudrnaté, takže aby působily upraveně, je nutné je trochu vyrovnat. Kdybych mohla mluvit od srdce, tak řeknu, že je to jeden velký bordel na hlavě," dodává Polnišová sebekriticky. 

Najděte si na sebe deset minut, nabádá Petra Polnišová

Zároveň má krásná Slovenka poselství pro všechny mámy, které se kvůli práci nestíhají starat o svůj zevnějšek. Deset minut času si na sebe každá žena musí najít a každá také nejlépe ví, co jí sedí. Mně stačí dát řasenku a jde se, jiná potřebuje make-up a vyfoukané vlasy," uzavírá Polnišová. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články