po., 28. březen 2022 13:35

Koncert století v Olomouci! Na programu se objeví přední čeští hudebníci

Koncert ve Zbrojnici v rámci MeetUp Koncert ve Zbrojnici v rámci MeetUp Zdroj: Univerzita Palackého
Výběr účinkujících je velmi unikátní se záběrem na nejširší publikum. Na koncertě vystoupí Eva a Vašek, Duo Yamaha nebo třeba DJ Michael Burian. Zlatým hřebem večera bude jedinečné spojení kapely Ortel spolu s Tomášem Klusem.

Ze všech účinkujících se na své vystoupení nejvíce těší Tomáš Klus. „Nejdřív jsem měl malinko obavu, že si s klukama z Ortelu nesedneme. Pak jsme ale zašli na jedno a zjistili jsme, že máme na spoustu věcí stejný názor a jsme vesmírně propojeni. Přeci jen, horoskop nikdy nelže,“ uvedl Klus. Na svůj počin se velmi důkladně připravoval tréninkem hlasivek a intenzivní meditací.

Většina oslovených umělců si tuto příležitost nenechala ujít a okamžitě svou účast potvrdila. Jediný Michal David se nemohl dostavit kvůli neodkladným záležitostem. Svojí absenci omluvil točením nového reklamního spotu pro obchodní řetězec. Tentokrát se můžeme těšit na variaci písně ‘Colu, pijeme Colu’. Davidovu neúčast vykompenzují legendy české popové hudby Eva a Vašek. „Jako speciál jsme si připravili rapovou verzi písně Bílá orchidej. Vašek se dokonce pro diváky učil beatbox,“ řekla Eva.

Koncert potrvá celý den a uskuteční se v prostorách univerzitní Zbrojnice. „Pro konání události jsme zvolili čtvrtek 7.4. a to z důvodu, že ve středu chodí studenti do hospod, a tak počítáme s tím, že budou mít takovou kocovinu, že jim hudba přijde následující den snesitelnější,“ řekl koordinátor a moderátor celého dne Jakub Kohák.

Silnější povahy budou na konci dne odměněni autogramiádou a možností vyfocení se s jejich idoly. Na autogramiádu přijede i speciální host, kterým nemohl být nikdo jiný než výborný zpěvák Leoš Mareš. „Na celý koncert se momentálně necítím, ale malý vstup si nemohu nechat ujít. Přeci jen jsem neměl tenhle sen, bejt jak Cristovao Ben, “ dodal s úsměvem.

 

Toto je alegoricko-satirický článek, který vznikl za účelem pobavit při příležitosti 1. apríla. V žádném případě nemá za cíl urážet či dehonestovat osoby či instituce v něm zmíněné.

Zobrazeno 643 krát
Naposledy upraveno: pá., 1. duben 2022 07:29
Pro psaní komentářů se přihlaste