1. dubna 2022 • 15:16

Byl ve Spartě i Plzni, ochutnal Ligu mistrů. Teď Zeman bude hrát divizi

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není to ani čtyři roky, co si zahrál slavnou Ligu mistrů, teď ale kariéra Martina Zemana jede nesprávným směrem. S rychlým záložníkem se na začátku roku rozloučili v Polsku a po návratu domů se kluby z nejvyšších soutěží nehlásily. Zakotvil tak až ve čtvrtém patře českého fotbalu.  



V kádru polské Termaliky dál bojují o záchranu nejvyšší soutěže hned tři Češi – Matěj Hybš, Michal Hubínek a Tomáš Poznar. Na začátku roku se navíc dva s maloměstem východně od Krakova rozloučili. Zatímco po Adamu Hlouškovi sáhl Zlín, kde pravidelně hraje, Martin Zeman si ligové angažmá nenašel.

Rodák z Tábora, který většinu své „české“ kariéry odehrál v Praze, Příbrami a Plzni, minimálně na jaro zakotvil mezi těmito městy – v západočeském Mýtu, které hraje divizi.

„Znám se s majitelem klubu, do léta tak budu hrát v Mýtě,“ potvrdil Deníku. Nastoupit by mohl už v sobotu dopoledne v Mariánských Lázních v přímém souboji o sedmé místo tabulky divize A.

LIGA NARUBY: Zeman v akci! Růžovou kštici mu hlídal i spoluhráč
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud