Jednou jsem bráchovi záviděl, přiznává herec Filip Antonio, hvězda seriálu Špunti na cestě

2. duben 2022

Bratři Filip a Viktor Antoniovi hrají v seriálech i na divadle. Jaké je to dětství? Nezávidí si navzájem role? Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Viktora a jeho bratra Filipa může znát třeba ze seriálu Špunti na cestě. Vystupují ale i na divadelních prknech. Tentokrát se stali hosty speciálního vysílání Rádia Junior k Noci s Andersenem.

Před kamerou od batolete

Talent asi podědili po své mamince, známé zpěvačce a muzikálové herečce Ditě Hořínkové. Není proto divu, že se malý Filip poprvé před kamerou objevil, už když mu bylo pouhých 18 měsíců.

Dětští herci Viktor a Filip Antoniovi ve studiu Rádia Junior

Ani mladší Viktor nezůstal pozadu. Aktuálně třeba zkouší kus s názvem Láska je láska v Divadle Lucie Bílé. „Je to crazy muzikál a myslím, že se to povedlo a je to krásné představení,“ popisuje.

Trochu jsem záviděl...

Je skoro neuvěřitelné, jak si kluci navzájem přejí úspěch a radují se, když se tomu druhému něco povede. Bylo to tak vždycky? 

„Je pravda, že jsem Viktorovi jeden čas trochu záviděl,“ přiznává Filip a vypráví: „Šli jsme na konkurz na jeden hororový seriál.“ Filip se hodně snažil, aby svým výkonem zaujal, ale pak nastoupil Viktor. „I já jsem užasnul,“ říká dnes hrdě starší z bratrů. „Předvedl tam něco neskutečného a vzali ho. Velmi jsem mu to záviděl.“

Jaké knížky mají kluci nejradši? Jak a proč si předávají role? Hrají radši ve filmech a seriálech, nebo na divadle? I na to se zeptal Michal Zelenka a Klára Nováková. Poslechněte si celý rozhovor.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autor: kpe
Spustit audio

Související