Generálku na Masters zatím nejlépe zvládá Palmer, DeChambeau i McIlroy už mají volno

PGA TOUR
Generálku na Masters zatím nejlépe zvládá Palmer, DeChambeau i McIlroy už mají volno

Generálku na Masters Valero Texas Open po dvou kolech vede Ryan Palmer, jenž jako jediný upsal deset úderů. Pro mnoho hvězd turnaj skončil předčasně už před víkendem - rozloučit se museli Bryson DeChambeau, Jason Day i Rory McIlroy. 


Na Valero Texas Open řádí Ryan Palmer, jemuž se dvě kola v celkovém součtu povedla za -10. Jen dvě rány ztrácí Matt Kuchar, Dylan Frittelli a překvapivě také Kevin Chappell.

Další favority ale na první straně leaderboardu hledejme marně. Výrazně ztrácí Tony Finau i Jordan Spieth, další hvězdy ani neprošly cutem. Překvapivý konec potkal Jasona Daye, Iana Poultera, Roryho McIlroye, Rickieho Fowlera, Brysona DeChambeaua, Sunga Kanga či Matta Wallace.

Po první devítce druhé rundy se rozhodl odstoupit Hideki Matsuyama, na vině je zranění v oblasti krku. A je tak otázkou, zda bude na svou obhajobu zeleného saka připraven. Kromě něj odstoupili ještě další čtyři hráči, mimo jiné i Chez Reavie.

Co se evropské elity týče, není na tom vůbec špatně. Znovu perfektně hraje Richard Bland, šanci zabojovat o TOP 10 mají zcela jistě i Rasmus Hojgaard, Henrik Stenson či Luke Donald.