kawasaki_good_times_tour2




Bratři Peschelovi znovu v akci

U příležitosti akce „Krásky na cestách“ v Ostravském nákupním centru Nová Karolína měli motocykloví příznivci možnost v sobotu 2.4. zhlédnout první kaskadérskou show Patricka a Adama Peschela v roce 2022. Akci doplňoval bohatý program, společně s živou diskusí, s Martinem Matějíčkem, Liborem Podmolem a Karlem Abrahámem!

Motoshow odstartovala sezónu 2022 v Ostravě

Přední český stunt jezdci „Special Brothers Crew“ - Patrick a Adam Peschel se představili v první show letošního roku. I přes nepřízeň počasí předvedli před nákupním centrem plejádu triků ze svého exhibičního vystoupení. Mezi sněhovými vločkami jejich triky doplnil nevšední trial-show také trialový jezdec Matrin Matějíček.

Motoshow 2022 v Ostravě

Talkshow s předními českými jezdci a kaskadéry

Fanoušci motosportu si přišli na své i díky doprovodnímu programu. Freestyle motokrosový závodník Libor Podmol se s přítomnými diváky podělil o své dojmy z Rally Dakar a jinými zajímavými tématy. V diskusi pokračoval ex-pilot MotoGP Karel Abraham! Jeho závodní speciály z týmu AB Cardion nesměly chybět.

Libor Podmol

Karel Abrahám

Motocykl Karla Abrahama z týmu AB Cardion MotoGP

Speciály Moto2 a MotoGP

Nejlepší kousky na jednom místě

Díky lokálním partnerům akce - BMW Motorrad (CarTec Group), Harley-Davidson Ostrava, KTM, Honda & Yamaha, elektro skútry Horwin (Motopark Ostrava) mohli přítomní návštěvníci vidět nejnovější novinky renovovaných světových značek. K vidění byly ovšem i veterány a historické modely motorek v rámci výstavy unikátních soukromých sbírek. A samozřejmě byla k vidění také kaskadérská technika.

Motocyklové novinky renovovaných světových značek

Kaskadérská technika byla také k vidění

Historické motocykly

Akcemi nabitý rok 2022

Tato povedená akce tak odstartovala nabitou sezónu „Special Brothers Crew“. Pánové šlapou „na plný plyn“ a již 8. - 10.4. 2022 se představí během akce Motovíkend v Brně. Zážitková akce nejen pro fanoušky motocyklů, kde celá posádka předvede kompletní adrenalinovou show. Za zmínku stojí i tradiční akce „Guláš Fest“, která se uskuteční 14.5. 2022 před dealerstvím Harley-Davidson Ostrava. Vrcholem sezóny bude bezesporu Czech Stunt Day konající se 19. - 21.8. 2022, letos již v jubilejním 10. pokračování! Rozžhavené pneumatiky, vůně benzínu a emotivní adrenalinový zážitek, který stojí za to vidět živě. Světová špička motocyklových kaskadérů, bohatý doprovodný program a jedinečná show, která sahá na špici světového měřítka.

Akcemi nabitý rok 2022 pro Special Brothers Crew

Informace o redaktorovi

Tomáš Scherer - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist