QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dívka utekla z výchovného ústavu. Kriminalisté po ní vyhlásili celostátní pátrání

05.04.2022 8:32

Plzeňští kriminalisté pátrají po dívce, která odjela z výchovného ústavu na povolenou vycházku za matkou, k té ovšem nedojela a zůstala někde v Plzni se svým přítelem. Neviděli jste ji?

Pohřešovaná dívka z Plzně_foto PČR (2)

Hledaná Alexandra Holovňáková odjela 1. dubna z výchovného ústavu v okrese Pelhřimov na povolenou vycházku za svojí matkou do Přeštic. „Ke své matce vůbec nedojela, byla s ní pouze v telefonickém kontaktu, kdy uvedla, že vycházku tráví se svým přítelem v Plzni. Od této doby se do výchovného ústavu nevrátila, nepodala o sobě žádnou zprávu a mobilní telefon má vypnutý. Dívka byla již v minulosti pohřešována,“ uvedla policejní mluvčí Eva Červenková.

Na útěku by měla být ve společnosti svého přítele, který se rovněž nevrátil do výchovného ústavu na Domažlicku a je po něm taktéž vyhlášeno celostátní pátrání.

Dívka je vysoká asi 163 centimetrů, hubené postavy, má obdélníkový tvar obličeje, hnědé oči a hnědé až černé dlouhé vlasy. Na levé tváři má vedle úst mateřské znaménko.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

 

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24