Agenturu Native PR nově vede Tomáš Kubík

středa, 6. dubna 2022, 09:05 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Výkonným ředitelem komunikační agentury Native PR se od 1. dubna stal Tomáš Kubík.

Tomáš Kubík, zdroj: Native PR

Tomáš Kubík, zdroj: Native PR

Výkonným ředitelem komunikační agentury Native PR se od 1. dubna stal Tomáš Kubík. Jeho hlavním cílem bude konsolidovat potenciál zavedené značky a nasměrovat ji k dalšímu růstu. Roli převzal od zakladatele a řídícího partnera agentury Václava Pavelky.

„Mojí nejsilnější rolí je poradenství, baví mě hledat řešení problémů, vytvářet strategie a vize. Řízení agentury jsem se věnoval vždy spíše z donucení a jsem rád, že se mi podařilo v Tomášovi najít někoho, kdo to bude dělat daleko lépe než já a zároveň jsme schopni spolu vytvořit silný tandem,“ říká ke změně Václav Pavelka. Ten nově zastává pozici šéf konzultanta agentury, ve které se bude věnovat konzultační činnosti pro klienty, rozvoji znalostí a dovedností agenturního týmu a rozvoji obchodu. Vedle toho působí Václav Pavelka ve vedení profesní asociace APRA.

Tomáš Kubík pracuje v oblasti firemní komunikace více než 16 let. Do Native PR přišel z pozice vedoucího interní komunikace největšího světového výrobce gramofonových desek GZ Media. Dříve působil více než sedm let ve společnosti IKEA, kde byl odpovědný za vedení a rozvoj regionálního komunikačního týmu, firemní komunikaci a positioning značky v České republice, Maďarsku a na Slovensku. Zároveň byl členem regionálního vedení této švédské nábytkářské společnosti. Tomáš Kubík také více než sedm let působil v agenturním prostředí, kde se věnoval produktové i korporátní komunikaci.

-mav-